Canim bende oyleydim ama kayinvalide de ayni benim gibi cikti valla iyiyken kotu oluyosun,iliskin cok yipraniyo zor..bence en iyisi imkanin varsa bi iki sokak girsin araya,simdi ben onun icin cabaliyorum☺ama soyle bi durumda var eger ev sizinse boyle bi imkan olmuyi bemim yoktu sahsen ☺bence sen kac kurtar caniniEsinin ailesiyle altli ustlu oturup mutlu olan olabilen var mi ?
Not: yapi olarak cok sert ve acik sozlu biriyim ve bu konuda beni neler bekliyor az cok tahmin ediyorum ama mutlu olan olabilen varmi bunu bilmek istiyorum bu durumda olan ablalarim kardeslerim sizden yardim bekliyorum
Cok dogru ben daha yeni yeni ayiriyorum herseyimi,ama iki dakikada bi zile basmalar iki dakikaevi toplayalim demeler sunlar geliyo hemen bisiyler yapalim ayy dedikodu gelen giden polumu :)Ben aynı apartmanda yapamazdım. 10 dakikalık bir yürüme mesafesinde oturuyoruz. İstediğimiz zaman gidiyoruz. Evim, sofram, kesem ayrı. Kafam rahat. Misafiri geldiğinde ister giderim ister gitmem. Bana biri geldiği zaman ister çağırırım ister çağırmam. Aynı apartmanda olunca böyle olmuyor bence. Kv çok iyi biri olsa bile dip dibe oturmak sıkıntıl. Madem evi var kiraya versin. Gelen parayla da siz kiranızı ödeyin.
Maşallah demeden geçemiycem. Kıymetini bil kv nin. Bu dediklerini hepsini benim kv 20 dk uzakta olmamıza rağmen yapıyor. Birde senin gibi aynı binada olsak düşünemiyorumBen altlı üstlü oturuyorum. 6 yıldır. Hatta kayınvalidemin evinin üst katına ev yaptırdım. Çok şükür o bana gelin demez ben ona kv demem. İyidir, fedakardır faydası çoktur zararı yoktur. Baskıcı ısrarcı değildir. Gittiğim geldiğim yere, gelenime gidenime karışmaz. Sürekli beraber olunsun gibi takıntısı yoktur. Eşimle rahat rahat kavga bile edebiliriz, sesimiz duyunca koşturup gelmez noluyo diye. Çat kapı gelmişliği yoktur. Surat astığını görmedim şu ana kadar. Gitmezsen kafa tutmaz. Ne bilim şu ana kadar keşke dediğim olmadı hiç.
Ben 4,5 aydir ayni apartmanda yasiyorum. Daha nisanliyken dediler kiranizi biz verelim burdaki eve karsilik siz baska yerde oturun ama yok bulamadik gonlumuze gore ev.en sonundabiz yalvardik oturalim ayni binada diye. Su ana kadar hic bir zararini gormedim aksine cogu zaman faydasini gordum.aslinda asil mesele esinin tutumu. Benim esim oyle her gun annesine gitmez benimde gitmemi is yapmami beklemez.ara sira caya davet ederm aksamlari o da neredeyse iki hafta da bir.biseye ihtiyacm oldugunda cikar alirim bi yere acil gitmem lazimsa kp. Rica ederm goturur. Ayni binada esinden ayri gorumcem var ona da kahve icmeye giderim canim sikildikca. Ama bu isin kotu yaninida gordum.kendi annem de ayni apartmanda oturuyo evlendiginden beri babam ve diger amcalarim her aksam babaneme gider cay icerler uykusu gelince herkes kalkar evine gider annem de koca beklerdi zaten calisiyodu sinir olurdum bu duruma.Esinin ailesiyle altli ustlu oturup mutlu olan olabilen var mi ?
Not: yapi olarak cok sert ve acik sozlu biriyim ve bu konuda beni neler bekliyor az cok tahmin ediyorum ama mutlu olan olabilen varmi bunu bilmek istiyorum bu durumda olan ablalarim kardeslerim sizden yardim bekliyorum
Benim evimin anahtari kp. De var. Hep kotu acidan bakmayin olaya. Daha ilk aylarda anahtari unuttuk kapida kaldik yedek anahtari aldik actik. Biz tatildeyken evi su bassa yada baska bir sorn olsa acip girebilirler biz gelene kadar.zaten yatak odasi kapisini her zaman evden cikarken kilitliyorz hirsiza karsilik. Diger saydigi nedenlerde kp. Kv. Evime girse aklim kalmaz zaten o yapida insanlar degiller.Odamin kapisini bile cikarken kitlerim annem bile girmez benden ev anahtari isteyecek kaynana hayatinin hatasini yapar . İste boyle kv leri duydukca bizler onyargili sert yapili gelinler oluyoruz.
iyide senin esin bisey dememis burda kac kısının esi bedava evi varken baska eve gder adamn sana ilk diyicegi kıraya vericegi parayla her ay neler alınırBenim esimin babasinin apartmani var eltim bir katinda..Kayinvalidemdebana cok dediler daha dogrusu bize oturun oturun beles ev hazir yok dedik biz evimize yuvamiza bakariz arada 1.5 saatlik mesafeli bir yerde oturuyoruz. tercihim degildir cunku benim tahammulum yok ve senin gibi cok acik sozluyumdur :) uzak olalim tatli olalim net :) ( bu arada kayinvalidem cok iyidr kizi gibi sever ama hic farketmez)
Evet benimde durumum oyleydi dairesi vardi,ayni apartmanda,o yuzden baska sansim yoktu ☺ama simdi eski bina oldugu icin diretiyorum yeni ev yeni ev diye dua ediyorumm ☺iyide senin esin bisey dememis burda kac kısının esi bedava evi varken baska eve gder adamn sana ilk diyicegi kıraya vericegi parayla her ay neler alınır
Aynen benim de bir arkadasm var ayni apartmanda kiz calisiyor aksam 8 de geliyo. Kv. Yemek yiyip sofra kalktiktan sonra evine iniyo cayini kahvesini esiyle evinde iciyo.hafta sonu kahvalti vs kendi evinde yer kv. Asla aramaz rahatsiz olmasinlar diye. Arkadasm hfta sonu cikar bi nasilsin demek icin vicdan yapar arayip sormayinca. İs yerinde yilbasi etkinligi oldu kv. Kek borek yapti verdi eline, bana gelicek diyelim kv. İlla bisey yapar bos gitmesin diye. Bnde kv. Ayni binadaym ama suan calismiyorm calissam bende bu sekilde olmak isterdim. Gerci benim kv. Alzeimer olduaçıkcası iyi olanda gördüm kötü olanda...bu tamamiyle karşılıklı bulunduğunuz ilişkiye bağlı canım
benim çalışan arkadaşım var altlı üstlü oturuyor k.validesi ile
çokda memnun yemeğini bile yapıp evinizde eşinle başbaşa yiyin kızım diyormuş kadın
alzeimer hastalığı çok zor Allah şifa versinAynen benim de bir arkadasm var ayni apartmanda kiz calisiyor aksam 8 de geliyo. Kv. Yemek yiyip sofra kalktiktan sonra evine iniyo cayini kahvesini esiyle evinde iciyo.hafta sonu kahvalti vs kendi evinde yer kv. Asla aramaz rahatsiz olmasinlar diye. Arkadasm hfta sonu cikar bi nasilsin demek icin vicdan yapar arayip sormayinca. İs yerinde yilbasi etkinligi oldu kv. Kek borek yapti verdi eline, bana gelicek diyelim kv. İlla bisey yapar bos gitmesin diye. Bnde kv. Ayni binadaym ama suan calismiyorm calissam bende bu sekilde olmak isterdim. Gerci benim kv. Alzeimer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?