Altlı Üstlü Oturmak !?

Canim bende oyleydim ama kayinvalide de ayni benim gibi cikti valla iyiyken kotu oluyosun,iliskin cok yipraniyo zor..bence en iyisi imkanin varsa bi iki sokak girsin araya,simdi ben onun icin cabaliyorum☺ama soyle bi durumda var eger ev sizinse boyle bi imkan olmuyi bemim yoktu sahsen ☺bence sen kac kurtar canini

Cok dogru ben daha yeni yeni ayiriyorum herseyimi,ama iki dakikada bi zile basmalar iki dakikaevi toplayalim demeler sunlar geliyo hemen bisiyler yapalim ayy dedikodu gelen giden polumu :)

Ben altlı üstlü oturuyorum. 6 yıldır. Hatta kayınvalidemin evinin üst katına ev yaptırdım. Çok şükür o bana gelin demez ben ona kv demem. İyidir, fedakardır faydası çoktur zararı yoktur. Baskıcı ısrarcı değildir. Gittiğim geldiğim yere, gelenime gidenime karışmaz. Sürekli beraber olunsun gibi takıntısı yoktur. Eşimle rahat rahat kavga bile edebiliriz, sesimiz duyunca koşturup gelmez noluyo diye. Çat kapı gelmişliği yoktur. Surat astığını görmedim şu ana kadar. Gitmezsen kafa tutmaz. Ne bilim şu ana kadar keşke dediğim olmadı hiç.

Canim bence hiccc oturma.....bazi arkadaslarin durumu bana gore istisna...

Ben bes yildir ayni binadayim. Evliligim ilk zamanlari esimi doldurusa getirirler,kavga etmemize neden olurlardi. Bende cok dik basliyim.

Son olayda kv ile cok kotu tartistik. Ayni binadayiz gorsemde selam vermem eltim ve gorumcemde dahil. Ne kadar kendi capimda huzurluyum desem de esim yansitmamaya calissa da esimin bir tarafi buruk..

O nedenle uzak olacaksin.......

Maşallah demeden geçemiycem. Kıymetini bil kv nin. Bu dediklerini hepsini benim kv 20 dk uzakta olmamıza rağmen yapıyor. Birde senin gibi aynı binada olsak düşünemiyorum

olmaz diye bişey yok en başından aradaki mesafeyi koyarsanız büyük sorun yaşamazsınız
bende aynı binada oturuyorum
olumsuz şeyler yok mu var ama eşim aradaki mesafeyi koydu şimdi komşu gibi arada denk gelirsem konuşuyorum yoksa gördüğüm ettiğim yok
aynı zamanda eltimde aynı binada evlendim beri evine belki 5 kere girmemişimdir gerek yok :)
sende baştan eşinle konuş bunu bunu istemiyorum diye o arkandaysa oturmandan da zarar gelmez

Ben 4,5 aydir ayni apartmanda yasiyorum. Daha nisanliyken dediler kiranizi biz verelim burdaki eve karsilik siz baska yerde oturun ama yok bulamadik gonlumuze gore ev.en sonundabiz yalvardik oturalim ayni binada diye. Su ana kadar hic bir zararini gormedim aksine cogu zaman faydasini gordum.aslinda asil mesele esinin tutumu. Benim esim oyle her gun annesine gitmez benimde gitmemi is yapmami beklemez.ara sira caya davet ederm aksamlari o da neredeyse iki hafta da bir.biseye ihtiyacm oldugunda cikar alirim bi yere acil gitmem lazimsa kp. Rica ederm goturur. Ayni binada esinden ayri gorumcem var ona da kahve icmeye giderim canim sikildikca. Ama bu isin kotu yaninida gordum.kendi annem de ayni apartmanda oturuyo evlendiginden beri babam ve diger amcalarim her aksam babaneme gider cay icerler uykusu gelince herkes kalkar evine gider annem de koca beklerdi zaten calisiyodu sinir olurdum bu duruma.

Odamin kapisini bile cikarken kitlerim annem bile girmez benden ev anahtari isteyecek kaynana hayatinin hatasini yapar . İste boyle kv leri duydukca bizler onyargili sert yapili gelinler oluyoruz.
Benim evimin anahtari kp. De var. Hep kotu acidan bakmayin olaya. Daha ilk aylarda anahtari unuttuk kapida kaldik yedek anahtari aldik actik. Biz tatildeyken evi su bassa yada baska bir sorn olsa acip girebilirler biz gelene kadar.zaten yatak odasi kapisini her zaman evden cikarken kilitliyorz hirsiza karsilik. Diger saydigi nedenlerde kp. Kv. Evime girse aklim kalmaz zaten o yapida insanlar degiller.

iyide senin esin bisey dememis burda kac kısının esi bedava evi varken baska eve gder adamn sana ilk diyicegi kıraya vericegi parayla her ay neler alınır

iyide senin esin bisey dememis burda kac kısının esi bedava evi varken baska eve gder adamn sana ilk diyicegi kıraya vericegi parayla her ay neler alınır
Evet benimde durumum oyleydi dairesi vardi,ayni apartmanda,o yuzden baska sansim yoktu ☺ama simdi eski bina oldugu icin diretiyorum yeni ev yeni ev diye dua ediyorumm ☺

o daireyi kiraya versinler kirayı siz alın kendi evinizin kirasını ödeyin

Ben de şimdiye kadar oturmayi düşünmüyordum. Ama 2 gündür keşke olsaydi diyorum. Ben calisiyirum. Bebek olunca ondan daha bakamaz kimse.kaynanam catkapi gelecek biri de değil.acaba diyorum yakinindan ev mi aksak? Zaman her şeyi değiştiriyor. KV iyiyse eğer otur derim.KV ni karsina Alsanggüzelce anlatsan " anne ben senle kotu olmak istemiyorum,ayni yerde oturursak ben şöyle isterim ben böyle isterim" de.çünkü o da senle kotu olmak istemeyecektir.neticede krizi oldun artik

merhabalar... uzun süredir üyeydim fakat şuana kadar hiç yorum yapmamıştım ama bu konuyu görünce dayanamadım ve ilk yorumumu yapıcam :) kesinlikle öyle bir yanlış yapmayın Allah yazdıysa bozsun çok büyük bir işkence...
kaynanamlarla altlı üstlü oturuyorum 6 aydır çektiğimi ben bilirim o kadar zor bir durum ki, istediğin saatte yatıp kalkamıyorsun eve istediğin misafiri çağıramıyorsun ha misafir cagırdın diyelim hemen eve damlıyor kaynana ve asla misafirinle muhabbet edemiyosun akşama kadar kaynana dırdırı çekiyosun, kocanla gezmeye gidemiyorsun kıskanıyolar, kocan işten geldiğinde kapıyı açıp onu öpemiyosumn laf söylüyolar, siz kalorifersiz evde sadece ufoyla ısınmaya çalışırken sizin yanınıza gelip utanmadan ekim ayında kızının apartmanı kaloriferi yakmamış kızı hasta olmuş diye gelip size dert yanar, sonra apartmana kalorifer yaptırılır ama sadece akşamdan akşama yanar o kalorifer gündüz donarsınız soguktan, oğlunun sizi sevmesini kıskanır, sizi el ustunde tutmasını kıskanır, kızının eşi sizinki kadar iyi bi koca degil dye kıskanır, sabah akşam üst katınızda gürültü kavga eksik olmaz ama siz en ufak bi gürültü yaptığınız gibi arayıp ses yapmayın derler, kocamla bi defa kavga ettim üstümüzde oturup bizi dinlemiş sonra gelip kapıya dayandı ki niye oğluna bağırmışımda oğlu bana bağırmamış diye(cünkü eşim haksızdı) yani kendi evinizde kavga bile edemessiniz eşinizle...
eşi evin içini tamamen kendi yaptırdığı halde yani sadece tuğlaları babası yaptırdı geri kalan tamamen eşimin çalışmasıyla yapıldı ama kendi evinide artık oturmak istemiyorsunuz o büyük hevesle içini döşediğiniz eve artık adım atmak istemiyorsunuz, güzelim eviniz dururken nerdeyse kiraya çıkacak seviyesine geliyosunuz haa siz düşünüyounuz ama kiraya bile gidemiyosunuz kaynana ölmeden o evden dışarıya adım atamazmışsınız...
daha neler neler var, size tavsiyem asla ve asla altlı üstlü oturmayın çok mutsuz olursunuz eşinizle bile aranız soğumaya başl uzaklaşırsınız, gerekirse kirada oturun yinede yanlarına gitmeyin... bu arada ben olabildiğince tahammüllü bi insandım ama benim bile artık en ufak tahammülüm kalmadı siz hiç dayanamazsınız

açıkcası iyi olanda gördüm kötü olanda...bu tamamiyle karşılıklı bulunduğunuz ilişkiye bağlı canım

benim çalışan arkadaşım var altlı üstlü oturuyor k.validesi ile

çokda memnun yemeğini bile yapıp evinizde eşinle başbaşa yiyin kızım diyormuş kadın

Aynen benim de bir arkadasm var ayni apartmanda kiz calisiyor aksam 8 de geliyo. Kv. Yemek yiyip sofra kalktiktan sonra evine iniyo cayini kahvesini esiyle evinde iciyo.hafta sonu kahvalti vs kendi evinde yer kv. Asla aramaz rahatsiz olmasinlar diye. Arkadasm hfta sonu cikar bi nasilsin demek icin vicdan yapar arayip sormayinca. İs yerinde yilbasi etkinligi oldu kv. Kek borek yapti verdi eline, bana gelicek diyelim kv. İlla bisey yapar bos gitmesin diye. Bnde kv. Ayni binadaym ama suan calismiyorm calissam bende bu sekilde olmak isterdim. Gerci benim kv. Alzeimer oldu

alzeimer hastalığı çok zor Allah şifa versin

ben çalışıyorum oğlum anasınıfına gidiyor onun dışındaki vakitlerde babannemiz bakıyor sağolsun

evimiz çok uzak değil ama otobüsle 2 vesairet

ben mevki olarak oturduğum yeri çok beğeniyordum ayrıca k.valideme yakın olmak hiç istemedim

büyük sorunlarımız yok çok şükür ama samimi olmaya gelince kantarın topuzunu kaçıran cinsten

mesafe her koşulda iyi bana

evlenmeden önce kk da böyle konuları hep inceleyip burdaki yazılan kötü yazıları görüp hep eşime dert yandım kavga ettik yıprattım kendimi çünkü bende aynı apartmanda oturucaktım direnmeye çalışıyodum sadece sonunda evlendik ve aynı binaya taşındık üstelik ben farklı bir şehirden gelmiştim ona rağmen inanın hiç sorun yaşamadım aksine kendi babamın evinden daha rahat ettim Allah için kayınvalidem kayınpederim görümcelerim hepsi çok iyiler 1 seneyi geçti evleneli kayınpederim ben sana başka evde alıcam diye sözde vermişti ama bu evden hiç çıkasım yok çokta mutluyum öyle sessiz sakin biriside değilimdir millete sataşmayıda pek severim ama hiç öyle bir ortam yaratmadılar sğolsunlar
evet kötü olanlrda varmış ama illa ben aynı binada oturursam kötü olurum diye bir kanıya varmayın iyide olabilirsiniz peşin peşin olmaz demeyin maddi durumunuz iyidir başka bir ev alıcak şansınız vardır alırsınız bizim hemn başka bir ev alma şansımız yoktu ondan böyle yapmayı seçtik

Bende aynı binada oturuyorum kv ve görümcemle ama gayette memnunum çalışıyorum oğlum 18 aylık kvdem bakıyor eve gidiyoruz yemeğimiz hazır yemeğimizi yer bulaşıkları toplar evime çıkarım kv misafirim geldimi asla çıkmaz yukarı ben çağırırım gel diye zor gelir bi çay içer iner hemen siz rahat edin der ha tabi arkadaşlarımız gelmişse hiç çıkmaz. Hafta sonu dışarımı çıkar evdemi kalırız ne istersek yaparız karışmazlar siz gençsiniz gezin derler. Eşim benimle ilgilenmese kızarlar bişey söyleyincede kırmadan söylemeye çalışır ben senin annen sayılırm der .Böyle işte yani bende başta korkmuştum ama 3 yıl bitti çok şükür bi sıkıntımız yok.

ben bu seklilde bir ortama gelin gittim..amabastan beri hic istemedim esimi cok uyardim ayni sizin esinizin tepkisini verdi ama bir farkla..sorun yasarsak cikip gidicez soz dedi..kendi evinizi niye kiraya veremiyesiniz.nitekim dediklerim cikti.devamli girip cikmak içli dişli olmak istediler,bana aykiri herkesin bi ozeli var..küslükler vs...ciktik gittik esimle,evimizide verdik kiraya..zaten evlilik basli basina sabir gerektiren bir zanaatken birde baskalariyla uğraşamam doğrusu,yol yakinken vazgeçirmeye calisin esinizi...kiii muhtemelen vazgecmicek yasayip görenlerden olucaksiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…