Altlı Üstlü Oturmak !?

insan kendi ailesiyle bile alt üst yaşasa rahat edemezki. . rahat tartışamıyosun karışıyolar.. iki aileyede en azından bi sokak mesafe olması lazım.. önceki mesajların hepsini okumadım diyen varmı bilmiyorum ama sizin oturacağınız evi kiraya verseler. siz başka yerden kiralık ev tutsanız ordan gelen paraylada kiranızı ödersiniz ?

Ben kendi acimdan imkansiz ev dururken kirada olmaz diyolar,tuhaf bi dusunce anlamiyorum ☺

Ben kendi acimdan imkansiz ev dururken kirada olmaz diyolar,tuhaf bi dusunce anlamiyorum ☺
ay senin hayatına onlarmı karar veriyo ? seninde söz söylemeye hakkın var.. maddi açıdan bi değişiklik olmucakki ev sizin gibi olucak sizin oturacağınız evi kiraya verin o parayı alın .. sorun ne ? eğer laf söylüyolarsa gelinlik yapmanı istiyolar canım

Sorma yaa esiminde boyle dusuncesi farkli olsa bi cikis yapicam da ☺pek bi severler bu bolgede gelinlik yapilmasini vs , farkli biyer 4 sene boyunca alistin mi diye sorsan alismadim ama daha yeni yeni kendime geldim,simdi ayaklarimin ustune basiyorum artik ☺ kendi duzenimi yeni yeni kuruyorum desem yeri ☺esimi seviyorum cok iyi bi insan,o yuzden ayrilmayi dusunmuyorum yoksa ailemle daha yasam kalitesi yuksek bi hayat yasamaya devam ederdim ☺

bak sen eşini sevdiğin için fedakarlık yapıyosun .. eşinde senin için fedakarlık yaparmı ? benim kaynanamgil de öyle gelinlik yapılmasını sever ama ben sevmem kimin dediği olacak ? tabikide benim.. kaynanamı 1,buçukk yılda sadece 1 kere gördüm.. aldım eşimi annemlerle aynı mahalledeyim... kimsede bişey diyemez.. kaynanamın yüzüne karşı da dedim . bakıma muhtaç olsanız da karşıyım ben yakın olmam..

Ben kendimi bildim bileli 2 halam,babamın kuzeni ve babanemle aynı apartmanda oturuyorum.üstelik amcam yan apartmanda baska bir halamda sokagin basinda oturuyor.Yillardir ne annemin ne onlarin bi kere sikayet ettigini bi kere birbirleriyle tartistiklarini gormedim.Bu tamamen kisilikle alakali.Hatta zararı geçin bize hep yararları dokundu.Kardeşime yıllarca halamla babanem baktı. Şimdi bile bi yere giderken onlara bırakırız.Evimizin anahtarları onlarda da durur birimiz kapıda kalırsak diye ama asla haber vermeden veya cok onemli bir sey olmadan girmezler.Hic rahatsız ettiklerini veya israrla oturmaya yemek yemeye cagirdiklarini veya bizim islerimize karistiklarini gormedim.Yani iyi yanları da var kotü yanları da.Ben kötü yanını hiç görmedim ama sen de iyi yanını görmeyebilirsin.Karşındaki düşünerek hareket etmelisin.

herkesin yapısı ,aile kültürü , fikirleri farklı...elbette farklı bi aileden gelip başka bi aile ile yaşamaya başlamak beraberinde sorunları da getirmesi kuvvetle muhtemel ama bence tatlı dille güler yüzle aşılamayacak problem yok.
ayrıca açık söz çok güzel bi davranış biçimi ama insanları kırmayı gerektirmez, her sözün bi söylenme tarzı vardır ,orta yolu bulduktan sonra gerisi kendiliğinden gelir zaten. imkan varsa ayrı oturmak tercihim ama imkan yoksa tadını çıkarmayı orta yolu bulup huzurlu bi yuva oluşturmak gerek

Yaa cidden cok iyi biri,ben evlendikten sonra panik atak oldum bu kosturmaya tuhafliga,yesil recete haplar mi dersin 10 kilo verdim bi anda..o kadar zor zaman gecirdikten sonra asla birakmam diye dusunuyorumm ☺bizi bize biraksalar iyi olacakta iste birakmiyolar ☺

canım eşini bırak demedim ki bırakma zaten.. ama eşin seviyosa seni ikna edebilirsin.

canım eşini bırak demedim ki bırakma zaten.. ama eşin seviyosa seni ikna edebilirsin.
Ah ahh insallah olur,cok djretiyorum deprem diyorum cocuk burda buyutulmez diyorum dir dir yetenegimi kullabiyorum cok arafta kaliyo,hayirlisi insallah yeni bi ev yeni bi hayat diyorumm

Ah ahh insallah olur,cok djretiyorum deprem diyorum cocuk burda buyutulmez diyorum dir dir yetenegimi kullabiyorum cok arafta kaliyo,hayirlisi insallah yeni bi ev yeni bi hayat diyorumm
bende derdimi bir türlü anlatamıyorum sorun olursa çıkarız diyor başka bişey demiyor sinir oluyorum neden beni insanlarla sorun yaşayacak duruma getiriyorki neden yani uzak olup iyi olmak varken yakın olup kötü olalım ailesiyle sorun çıkıp kavga ettiğimde yüzlerine bakmadığımda daha mutlu olucak heralde öyle düşünüyor

bunu aynen böyle söyledinmi kocana ? ve o ne dedi . ?

bunu aynen böyle söyledinmi kocana ? ve o ne dedi . ?
daha evlenmedik canım söyledim ama sorun yaşayacağımızı bilmiyorsun bunlar sadece bir varsayım dedi. ailem davet etmediğin sürece kapımızı çalmaz özellikle babam kızının evine bile cağrıldığı halde çok nadir gidiyor. bizim kapımız evimiz ayrı olucak kimseyle çok içli dışlı olmana gerek yok kimseye hesap vermeyeceksin buna zaten ben izin vermem fln dedi ama yinede güvenemedim şimdi böyle söyleyip ilerde ya farklı davranırsa diye korkuyorum burda çok şey okudum evlilikle ilgili

canım moralini bozmak istemem ama ... iyi geçinen insanlar tabikide vardır..öyle an oluyorki öz annemizle bile tartışıyoruz .. ben mecbur kalmadıkça aynı ev aynı binada oturulmaması taraftarıyım ne kadar iyide olsalar. sorunlar yaşabiliyor. nasıl aileler sen bilirsin gerçi ama.. eski kafadanlarsa zor işin

bir sorun çıkarsa senin sorunu görmeni taşınıyoruz demeni beklemem evi tutar taşınırım sende ister gelirsin istemezsende evinde mutlu mesut tek başına yaşarsın bunları bastan bil dedim daha ne söyleyimki

üzme kendini boşver .. dediğin gibi yaparsın .. sorun çıktığını anladığında kavga etmeden yani aranız iyiyken ayrı ev tutarsınız...

Valla inan benim esimde aynisi ben kendimi yirtayim edeyim yok o bildigini soyler alakasiz da olsa onun bu dusuncesi vardir onu savunur,kendi dunyasinda mutlu oldugu icin hic benim ne dusundugumu bilmez ☺ama simdi simdi anliyo ☺

Biz de 2 s e ne öncesine kadar kv ile altlı üstlü oturuyorduk.allahtan ayrıldık.çoook zor.bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…