ne demek istedin yani anlamadim?iyide senin esin bisey dememis burda kac kısının esi bedava evi varken baska eve gder adamn sana ilk diyicegi kıraya vericegi parayla her ay neler alınır
Alt katimda ew sahibimin gelini var onun altindada ew sahibim. Yani gelin kaynana altli ustlu. Hergun birbirlerine laf sokma derdindeler. Kadin kocasiylada tartisio bu yuzden. Ewlerinde huzur yok valla. Ne kadar uzak okadar iyiEsinin ailesiyle altli ustlu oturup mutlu olan olabilen var mi ?
Not: yapi olarak cok sert ve acik sozlu biriyim ve bu konuda beni neler bekliyor az cok tahmin ediyorum ama mutlu olan olabilen varmi bunu bilmek istiyorum bu durumda olan ablalarim kardeslerim sizden yardim bekliyorum
Bende canım kesinlikle haklisinAlt katimda ew sahibimin gelini var onun altindada ew sahibim. Yani gelin kaynana altli ustlu. Hergun birbirlerine laf sokma derdindeler. Kadin kocasiylada tartisio bu yuzden. Ewlerinde huzur yok valla. Ne kadar uzak okadar iyi
Asla. Öyle oturanlar sonra hep taşındı kimse kimseyi çekemiyor karışıyor falanEsinin ailesiyle altli ustlu oturup mutlu olan olabilen var mi ?
Not: yapi olarak cok sert ve acik sozlu biriyim ve bu konuda beni neler bekliyor az cok tahmin ediyorum ama mutlu olan olabilen varmi bunu bilmek istiyorum bu durumda olan ablalarim kardeslerim sizden yardim bekliyorum
Benım arkadasım evlendı kayınvalıdesi ve eltisiyle aynı bınada cok iyiler mutlaka gunde bir kahve ıcme merasimleri olur :) hatta arkadasın düşüncesine bakarsam o sekılde oturması onun acısından avantaj:) anlastıktan sonra hıc problem olmaz yeterli cevredeki ön yargılara kulak asmaEsinin ailesiyle altli ustlu oturup mutlu olan olabilen var mi ?
Yanlıs anlayıp ıyıkı size senın huzurunu mutlulugunu benım ailemmı bozacak dıye sormamıs:) bence onyargılı olma ben cok kısı gordum o sekılde ıyı gecınen hatta suan bız yengem abım annem ben beraber yasıyoruz ve yengem kankam gıbıdır mınık annem o benımKeske bende sizin kadar sansli olabilseminsan kimi sevecegini secemiyor kendi evi varken her ay 600 700 tl kira veremezmis. Ben calisir kendi paramdan oderim kirayi dedim. Benim huzurum mutlulugum senin icin onemsiz dusundugun tek sey ailen ve paranmis dedim. cok sinirlendim bunlari soylerkn dogrumu yaptim bilmiyorum
Malesef...Erkek erkek gibi davranmayinca boyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?