- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
böyle görümcelerdemi varmışYanlıs anlayıp ıyıkı size senın huzurunu mutlulugunu benım ailemmı bozacak dıye sormamıs:) bence onyargılı olma ben cok kısı gordum o sekılde ıyı gecınen hatta suan bız yengem abım annem ben beraber yasıyoruz ve yengem kankam gıbıdır mınık annem o benımBen arada cocukları annemı alır ananeme gıderım sırf basbasa kalsınlar dıye abımle Gece cocukları uyuturum onlar yemek yemeye gıder Cınemaya gıtmelerı ıcın bılet ayarlarm falan Ay böle bakınca ne tatlı görümceymişim ben. Ha bırde yazın annemı alır yazlıga gıderım 4 5 ay:)
ben altlı üstlü oturuyorum.. ama imkanın varsa ayrı olmayı tercih et.. her ne kadar iyi olsalarda olmuyor.. ben zor zamanlar geçirdim.. şahsen birlikte olmayıda istemiyorum ama maalesef.. kendi evin olduğunu bile bilemiyosun iki saat fazla dursan evinde laf söz.. sürekli in çık bi süre sonra tatsızlık çıkıyor..Esinin ailesiyle altli ustlu oturup mutlu olan olabilen var mi ?
Not: yapi olarak cok sert ve acik sozlu biriyim ve bu konuda beni neler bekliyor az cok tahmin ediyorum ama mutlu olan olabilen varmi bunu bilmek istiyorum bu durumda olan ablalarim kardeslerim sizden yardim bekliyorum
sen mutsuz olunca benim huzurumda olmaz yapamazsak başka yere taşınırız diyor. ama bir süre orda oturmak zorundayız zaten evin fayanslarından parkesine camlarına kadar istediğim gibi yaptı fayansları beğenmedim diye söktürüp dediğimi yaptı. bir bakıma orda denemeye mecbur gibiyiz o kadar hevesle yapıyoruz herşeyini ama ya anlaşamazsak diye düşünceler beynimi kemiriyorAltlı üstlü oturan ve mutlu olanı hiç görmedim şahsen.
Zira biz de 27 saatlik mesafeye kaçtık 1 senelik altlı üstlü oturma kabusundan sonra.
inip çıkmak benim için çok büyük bir sorun şahsen ben hiç hoşlanmam öyle insanlarla içli dışlı olabilen biri değilim kesinlikleben altlı üstlü oturuyorum.. ama imkanın varsa ayrı olmayı tercih et.. her ne kadar iyi olsalarda olmuyor.. ben zor zamanlar geçirdim.. şahsen birlikte olmayıda istemiyorum ama maalesef.. kendi evin olduğunu bile bilemiyosun iki saat fazla dursan evinde laf söz.. sürekli in çık bi süre sonra tatsızlık çıkıyor..
valla canım oluyo.. benim hayatım in çıkla geçiyor vallahi.. fırsatım olsa çıkar giderim hiç düşünmemde yerleştik iyce kaldı inşallah güzel geçimler olur dicem ama zor.. be kardeşim.. çok zor..inip çıkmak benim için çok büyük bir sorun şahsen ben hiç hoşlanmam öyle insanlarla içli dışlı olabilen biri değilim kesinlikle
sen mutsuz olunca benim huzurumda olmaz yapamazsak başka yere taşınırız diyor. ama bir süre orda oturmak zorundayız zaten evin fayanslarından parkesine camlarına kadar istediğim gibi yaptı fayansları beğenmedim diye söktürüp dediğimi yaptı. bir bakıma orda denemeye mecbur gibiyiz o kadar hevesle yapıyoruz herşeyini ama ya anlaşamazsak diye düşünceler beynimi kemiriyor
zaten çalışıcam akşama gelicem birde insanlarla uğraşamam en kötü ihtimal iletişimimi keserim ama kimseyle kötü olmak istemiyorum birde bunu anlatabilsemvalla canım oluyo.. benim hayatım in çıkla geçiyor vallahi.. fırsatım olsa çıkar giderim hiç düşünmemde yerleştik iyce kaldı inşallah güzel geçimler olur dicem ama zor.. be kardeşim.. çok zor..
Valla canim ben kendi ailemle altli ustluyum. ben dahi mutlu deilim. Sanmayinki kendi ailenizle altli istlu olsaniz mutlu olacaksiniz. Evet iiyi yanlari var ama(yemegimi annem yapar calistigim icin falan) genel olrak cok kotu bi durum. Tıkkk olsa tartisioz falan saniolar. Bi yere gitsek cama atluolar nereye die. Esim gorevde olsa gel yukari diye durdirmazlar.. huzur yok yaniEsinin ailesiyle altli ustlu oturup mutlu olan olabilen var mi ?
Not: yapi olarak cok sert ve acik sozlu biriyim ve bu konuda beni neler bekliyor az cok tahmin ediyorum ama mutlu olan olabilen varmi bunu bilmek istiyorum bu durumda olan ablalarim kardeslerim sizden yardim bekliyorum
Canim bak suan kv. Bi koltukya uyuyo esim bi koltukta ben tekli koltukta ☺yan dairede kendisinin evi ☺Esinin ailesiyle altli ustlu oturup mutlu olan olabilen var mi ?
Bizi birey olarak gormuyolar herseye mudahele biyere gitmek icin plan yapiyorum yarin bende gelirim iste su gelicek gel bi toplayalim gel sunu yapalim bilmem ne,ben 4 yildir evliyim 4 yil icinde tek.sorunun kaynim ve kv. Bunun yuzunden cok tartistik esimle..Bende senelerce kayinvaldemlerle beraber oturdum ama cok memnundum suan gorumcemin esi vefat ettigi icin onunla kaliyorlar ve ben eksikliklerini hissediyorum
Oturdugumuz sure icinde bir kere olsun aramadan kapima gelmezdi
Ben disardaysam yemek yapamadiysam orda yemek yerdik
Kayinpederim eve yiyecek ne aliyosa bizede alirdi
Hic karismazlardi rahatsiz etmezlerdi
Yani bu birazda kayinvaldenin karakteriyle alakali eger iyi anlayisli insanlarsa sorun olmaz bence onemli olan anne kiz gibi olun birbirinize karsi kirici olmayin
Cok sinir bozucu suan bile sinir sistemim offf esim hala cocuk gibi,kv pesimize takilir vs..o oldugu icin cogu yere gitmekten vazgeciyorum kayinpederim o konuda mukemmel bi insan kv sen gitme benimle dur dedigini bile biliyorummben oturmam.çünkü yıllardır annem kayınvalidesiyle altlı üstlü oturuyo.bırakın annemi ben bile bıktım.her önemli kararımda her danışmam gerektiğinde 4 kişi konuşuyo ayrı ayrı.evde 2 tane ebebeyn var gibi diğerleri de cabası.aile apartmanı bizimki sadece babannemler yok.
Inanin iyiyken kotu oluyosun baska bi aciklamasi yokk...Eşin ailesiyle aranız iyi olsa bile aynı binada oturmanın zararları, gördüğüm ve duyduğum kadarıyla faydalarından çok.
Annemle de aynı binada değil ama yakınında oturmak isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?