• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altlı üstlü oturmamak için yardım?!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mavi kelebek123

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2021
55
18
18
29
Arkadaşlar merhaba
24 yaşındayım eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyorum, bunu evlenmeden önce kabul etmek istemedim ama biraz çaresiz kaldım, şu an çok pişmanım, kendim yemek yapamıyorum aynı evde gibiyiz istediğim yere gidemiyorum, çok yoruldum psikolojik olarak eşim de beni sadece bu konuda anlamıyor, hiç bi problemimiz yok neden gidelim diyor, çok seviyorum onu oda beni seviyor ama eşimin ailesi iyi sadece bi görümcem var anlaşamıyoruz onun dışında herkes iyi ama benim derdim mutlu olamamak eşim ğeç geliyor işi gereği o gelene kadar yukarıda olmak zorunda hissi var bende öyle istiyorlar çünkü, nasıl ikna edip gidebilirim bana yardım edin nolur delirmek üzereyim.

Hiç kabul etmeyecektiniz.Eşin de halinden memnunsa ya rest çekip gideceksiniz ya da bu duruma devam edeceksiniz.

Yavaş yavaş kendi isteklerine yönel bir yere giderken ailesinden izin isteme şuraya gidiyorum de bilgileri olsun yeter sonraları onu da azalt bitir eşin her geç kaldığında da yukarı çıkma sorarlarsa da şu işim vardı gündüz çok işim vardı uzandım dinlendim falan de yemegini de arada yap bir tabak çıkar bugün bunu özendim yatım size de getireyim dedim de yemeğe çıkmayacağınızı anlasınlar

Neden eşiniz gelene kadar ailesinin evinde durmak zorundasınız birde evde kızları var hizmet bekliyorlarsa kızları yapsın işlerini yakın oturmak sıkıntı bu zihniyetteki insanlar iş boşanmaya gelmeden yakanızı bırakmazlar ona göre davranın
Aileler önemli ama eşinizin ailesi bencil davranıyor

Arkadaşlar merhaba
24 yaşındayım eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyorum, bunu evlenmeden önce kabul etmek istemedim ama biraz çaresiz kaldım, şu an çok pişmanım, kendim yemek yapamıyorum aynı evde gibiyiz istediğim yere gidemiyorum, çok yoruldum psikolojik olarak eşim de beni sadece bu konuda anlamıyor, hiç bi problemimiz yok neden gidelim diyor, çok seviyorum onu oda beni seviyor ama eşimin ailesi iyi sadece bi görümcem var anlaşamıyoruz onun dışında herkes iyi ama benim derdim mutlu olamamak eşim ğeç geliyor işi gereği o gelene kadar yukarıda olmak zorunda hissi var bende öyle istiyorlar çünkü, nasıl ikna edip gidebilirim bana yardım edin nolur delirmek üzereyim.
Ben de altlı üstlğ oturucam ama yemeğimi herşeyim ayrı istedim hrpsiylede konuştum ben kv kp görümce hepsini söyledim ben sadece bir kişiye hesap veririm o da eşim olacak kişi olur istediğim yere de gider gelirim dedim sizde kabul etmeseydiniz keşke yada eşinize söyleyin artık evimde yapıp yiyelim diyin

Ben de altlı üstlğ oturucam ama yemeğimi herşeyim ayrı istedim hrpsiylede konuştum ben kv kp görümce hepsini söyledim ben sadece bir kişiye hesap veririm o da eşim olacak kişi olur istediğim yere de gider gelirim dedim sizde kabul etmeseydiniz keşke yada eşinize söyleyin artık evimde yapıp yiyelim diyin
Ah canım daha evlenmemişsin imkanınız varsa aynı apartmanda oturmayın şimdi herşey tozpembe 🙄🙄

Arkadaşlar merhaba
Aynı binada oturmak zor , bence ya tam sınır koyun eşinizin ailesine ya da ordan taşının başka türlü zor...

Keşke kabul etmeseydin , sınır falan kalmaz ...

Bilemiyorum ama zaten çok karışmaz lar şuana kadar birşeye karışamadılar nişanlım karıştırmafı
Evlenmediniz ki bir arada yasamadınız ki
Şu an zaten karışmaz lar kız tarafı ne dese tamam derler işler köprüyü geçince değişmeye başlıyor

Bilemiyorum ama zaten çok karışmaz lar şuana kadar birşeye karışamadılar nişanlım karıştırmafı
Nisanliyken sıkıysa karışsınlar, evlenince erkek sağır dilsiz oluyor ailesine karşı, hele mesleğin de yoksa böyle bir şeyi kabul etmen hiç mantıklı değil, ben hem meslekli hem de evim ayrı olmasına rağmen eşimin ailesinin baskısıyla uğraştım yeni evliyken , nisanliyken çok anlayışlı olan eşim ailesine sınır koyamıyordu, meslekli olduğum için kolayca rest çekebildim hepsine , ve ancak o zaman herkes yerini bildi , şimdi size soruyorum neye güveniyorsunuz, burda böyle gencecik kızları görünce şok geçiriyorum bu fikirleri karşısında ...

Nisanliyken sıkıysa karışsınlar, evlenince erkek sağır dilsiz oluyor ailesine karşı, hele mesleğin de yoksa böyle bir şeyi kabul etmen hiç mantıklı değil, ben hem meslekli hem de evim ayrı olmasına rağmen eşimin ailesinin baskısıyla uğraştım yeni evliyken , nisanliyken çok anlayışlı olan eşim ailesine sınır koyamıyordu, meslekli olduğum için kolayca rest çekebildim hepsine , ve ancak o zaman herkes yerini bildi , şimdi size soruyorum neye güveniyorsunuz, burda böyle gencecik kızları görünce şok geçiriyorum bu fikirleri karşısında ...
Çok şükür bir mesleğim var ve çalışıyorum siizn için yeterli mi🤷‍♀️

Şu an size niye karışsınlar ki, evlendikten sonra başlıyorlar. Çok pembe bakıyorsunuz. Nişanlım yakın olmak istemiyor diyorsunuz ama aile apartmanında oturacak. Allahtan istemiyor, istese ne olurdu acaba 🤦🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X