• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altlı üstlü oturmamak için yardım?!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an size niye karışsınlar ki, evlendikten sonra başlıyorlar. Çok pembe bakıyorsunuz. Nişanlım yakın olmak istemiyor diyorsunuz ama aile apartmanında oturacak. Allahtan istemiyor, istese ne olurdu acaba 🤦🏻‍♀️
Herkes aynı değildi diye düşğnenlerdenim bana karışmayan bahsederken herşeyim ize biz ikimiz karar verdik ev eşyalsrımıxa kadar herşeye ve ben açıkca konuştum herşeyi

Benim için değil sizin için yeterli olmalı, sizi kızdırmak için yazmadım burdaki konuları okuyunca belki ne demek istediğimi anlarsınız..
Bende istemem yakın oturmak ama evlenirken borca giriyoruz bu yüzden kabul ettim çalışıyorum çok şükür bende kayınvalidem kayınpederimfe yaşlı 70 yaşlarında insanlar kp kanser hastası ben yaşlı oldukları içinde yakın olalım dedim bir elimiz üstlerinde olsun ama nişanlım ev alırsam uzakta alırım arada geliriz ziyaret ederiz ihtiyaçları varsa gideririz tek evlat ben değilim yıllardır ben ilgileniyorum diğerlerinde evlat dedi

Herkes aynı değildi diye düşğnenlerdenim bana karışmayan bahsederken herşeyim ize biz ikimiz karar verdik ev eşyalsrımıxa kadar herşeye ve ben açıkca konuştum herşeyi
Evlenen insanlar zaten kendileri karar verir her şeye, yaşayacağınız evin eşyalarını da tabii ki siz seçeceksiniz. Bu onların anlayışlı olduğunu göstermiyor, size bahşedilmiş bir lütuf değil. Sizin baştan konuşmanız da hiçbir şeyi değiştirmez. İlla ki müdahale edecekler. Ama en azından çalışıyormuşsunuz. Bu iyi, daha az delirirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bende istemem yakın oturmak ama evlenirken borca giriyoruz bu yüzden kabul ettim çalışıyorum çok şükür bende kayınvalidem kayınpederimfe yaşlı 70 yaşlarında insanlar kp kanser hastası ben yaşlı oldukları içinde yakın olalım dedim bir elimiz üstlerinde olsun ama nişanlım ev alırsam uzakta alırım arada geliriz ziyaret ederiz ihtiyaçları varsa gideririz tek evlat ben değilim yıllardır ben ilgileniyorum diğerlerinde evlat dedi
Herşey gönlünüzce olsun inşallah, maşallah çok iyi niyetlisiniz 😊

Evlenen insanlar zaten kendileri karar verir her şeye, yaşayacağınız evin eşyalarını da tabii ki siz seçeceksiniz. Bu onların anlayışlı olduğunu göstermiyor, size bahşedilmiş bir lütuf değil. Sizin baştan konuşmanız da hiçbir şeyi değiştirmez. İlla ki müdahale edecekler. Ama en azından çalışıyormuşsunuz. Bu iyi, daha az delirirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Amin teşekkür ederim bilemiyorum yaşadıkça göreceğim ne verirsen onu alırsın o yüzden kendimce mantığınla ilerlerim her zaman

Amin inşallah ailemden uzağa gidiyorum çok uzak değil 2 saat ama onlarda ailem gibi olacak ki yaşlılar bu yüzden de gerçekten onlara da faydam olsun isterim
Inşallah kalbiniz gibi güzel insanlar çıkar karşınıza, şimdiki insanlar nankör olmuş iyilik bilen çok nadir, ben yeni evliyken iyi davrandıkça suistimal edildim , sizin öyle olmaz umarım

Inşallah kalbiniz gibi güzel insanlar çıkar karşınıza, şimdiki insanlar nankör olmuş iyilik bilen çok nadir, ben yeni evliyken iyi davrandıkça suistimal edildim , sizin öyle olmaz umarım
Ben iyi niyetle yaklaşırsın onlar bilir baktım seninkiler gibi kıymet bilmeyenden bende ona göre davranırım 🙂

Boşanırım keyfimden değerli mi her gün her gün stres kanser olur insan, ki zaten seven insan boşanma diye de tasınmayı göze alır, almıyorsa sevmemiştir defolsun gitsin o zaman

Orda oturacağından dolayı artık sınırlarını kendin belirle çok pasif kalmışsın yüzlerine açık açık şöyle ben ne zaman istersen yanınıza gelirim demen gerekir oysaki onların kurallarına göre yaşamışsın kavga tartışmaya hazır değilsen aynen bu kurallar sana karşı devam bir defa büyük tartışma yeterli onlara senin kendi isteğine saygı duymaları artık kendi evim var dersin onların baskılarına uyum sağlama kesin arkandan gülüyorlardır gelinimizi istediğimiz ipte oynatıyoruz diye hayır demeyi bilin yahuuuu

Özgürlüğü hak etmeyen hiç kimse özgür olamaz. Özgürlük ne bir hak ne de bir olgudur, o bir ödüldür. Mutluluk için en elzem, en büyük bir ödüldür. Bir manzara için güneşin ışığı neyse hayatın tüm olaylarında da özgürlük öyledir. Ayrıca ona ulaşamayan, hayatın tüm güzelliklerinden mahrum kalır. 32

Arkadaşlar merhaba
24 yaşındayım eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyorum, bunu evlenmeden önce kabul etmek istemedim ama biraz çaresiz kaldım, şu an çok pişmanım, kendim yemek yapamıyorum aynı evde gibiyiz istediğim yere gidemiyorum, çok yoruldum psikolojik olarak eşim de beni sadece bu konuda anlamıyor, hiç bi problemimiz yok neden gidelim diyor, çok seviyorum onu oda beni seviyor ama eşimin ailesi iyi sadece bi görümcem var anlaşamıyoruz onun dışında herkes iyi ama benim derdim mutlu olamamak eşim ğeç geliyor işi gereği o gelene kadar yukarıda olmak zorunda hissi var bende öyle istiyorlar çünkü, nasıl ikna edip gidebilirim bana yardım edin nolur delirmek üzereyim.
Bende aynı apartmandayım bu sorunla karşı karşıya olan çok kişi var. Çözümü ilk başlarda hayır demek. Ben çalıştğım halde zorlandım ama pes etmedim. Eşimle kavga ettim yemek yapıcam evimde dedim evime alışıcam dedim seninle oturucam dedim film izlicem dedim işim var dedim. Bi kere yeter çok bunaldım sıkıldım ya evimiz mi yok bizim diye saydırmıştım. Zamanla törpülendi hala da ufak tefek sorunlar oluyor. Emri vaki gibi misafir geldiğinde aynı evmiş gibi biyere birlikte gitme planlrı gibi. Şimdi burdakı kızlarımla bunu çözmeye çalışıyorum inşallah bu da çözülür. Sizede tavsiyem “ hayır” deyin. Zorunda hissetmeyin. Eşiniz geçmi geliyor “anne çok geç uyudum öğlen kalkrım işlerim duruyor de. Yeni diziye sardım valla onu izlicem anne Bugün özleyin beni de. Ayağını kesmezsen ilerde HİÇ yapamazsın.

Evi kapatin birlikte oturun madem. Neden ayri ev actiniz ki. Altli ustlu kafasini anlayamiuorum. Bende ayni endiselerle evlendim bana da bi iki ataklari oldu ama ayarladim herseyi. Sizi neden seviyorlar , cunku istediklerini yapiyorsunuz. Yemehi birlikte yemeyin aksamlari birlikte oturmayin bakalim noluyor 😄 gelsin sevgiler gitsin kalpler.
Daha da gec olmada evinizde duzen kurun. Ben. Burda rahat edemiyorum. Ben burda uzanamiyorum evde. Sudyensiz ve sortla dolasiyorum burda bunaliyorum. Vs vs

Neden en başta kabul ettiniz sırf kayınvalide ile aynı binada yaşamak istemiyorum diye evlilik arefesinde ayrılanlar var keşke ya diretseydiniz ya ayrılsaydınız

Bende aynı apartmandayım bu sorunla karşı karşıya olan çok kişi var. Çözümü ilk başlarda hayır demek. Ben çalıştğım halde zorlandım ama pes etmedim. Eşimle kavga ettim yemek yapıcam evimde dedim evime alışıcam dedim seninle oturucam dedim film izlicem dedim işim var dedim. Bi kere yeter çok bunaldım sıkıldım ya evimiz mi yok bizim diye saydırmıştım. Zamanla törpülendi hala da ufak tefek sorunlar oluyor. Emri vaki gibi misafir geldiğinde aynı evmiş gibi biyere birlikte gitme planlrı gibi. Şimdi burdakı kızlarımla bunu çözmeye çalışıyorum inşallah bu da çözülür. Sizede tavsiyem “ hayır” deyin. Zorunda hissetmeyin. Eşiniz geçmi geliyor “anne çok geç uyudum öğlen kalkrım işlerim duruyor de. Yeni diziye sardım valla onu izlicem anne Bugün özleyin beni de. Ayağını kesmezsen ilerde HİÇ yapamazsın.
Keşke en başta kabul etmiyorum deseydiniz kv ile aynı binada olup mutlu olan hiç yoktur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X