Alya'nın Çeyiz Hazırlıklarıı :) <3

Hayırlı olsun ne güzel herşeyinizi almışssınız brn haziranda evlenicem daha hiç bişeyim yok sizin daha çok eksik var demenize şaşırdım

Hepsi çok güzel maşallah güle güle kullanmanı dilerimm :) aksesuarların çoğu sanırım ikea dan :)

yaa süper maşallahh. ağzınızın tadı bozulmasın. bayıldım özelliklere nevresim takımlarınıza. mor, kahverengi, kırmızı, favorim. nereden aldığınızı sorsam
Beğendiğinize cok sevindim teşekkür ederim. Kırmızı olan Pierre Cardin. n11 den aldım.Mor olan saten olandan mı uyku setinden mi bahsediyorsunuz.Uyku seti Sarev. Saten olan ise Karaca Tuğçe. Karacayı İzmirden bi çeyiz mağazasından aldım ama n11,gittigidiyor,evmanya gibi çeyiz sitelerinde var. Kahverengi hangisini sorduğunuzu anlayamadım ama iki tane var ikiside Karacanın.

Hayırlı olsun ne güzel herşeyinizi almışssınız brn haziranda evlenicem daha hiç bişeyim yok sizin daha çok eksik var demenize şaşırdım
Beyaz eşyalarımın çoğu yatak odası halılar perdeler mutfak eşyalarımın bir çoğu eksik o yüzden söyledim :) Herşey yavaş yavaş bi şekilde oluyor olduğu kadar ..

Hepsi çok güzel maşallah güle güle kullanmanı dilerimm :) aksesuarların çoğu sanırım ikea dan :)
Cok teşekkürler canım evet aksesuarlarımın cogu ikeadan. Cok seviyorum orayı diğer aksesuarları da oradan tamamlamayı dusunuyorm

Canim güle güle kullan, salon takiminin renklerine bittim... Mavi 'yi çok severim

ütülerimiz aynı fakat küçük ütüde almak gerekecek herşey çok güzel güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…