Cok teşekkür ediyorum . Umarım kullanımından da memnun kalırız.herşeyin çok güzel karacanın teflon tencere seti bendede var
İnşallah memnun kalırızCok teşekkür ediyorum . Umarım kullanımından da memnun kalırız.
Beğendiğinize cok sevindim teşekkür ederim. Kırmızı olan Pierre Cardin. n11 den aldım.Mor olan saten olandan mı uyku setinden mi bahsediyorsunuz.Uyku seti Sarev. Saten olan ise Karaca Tuğçe. Karacayı İzmirden bi çeyiz mağazasından aldım ama n11,gittigidiyor,evmanya gibi çeyiz sitelerinde var. Kahverengi hangisini sorduğunuzu anlayamadım ama iki tane var ikiside Karacanın.yaa süper maşallahh. ağzınızın tadı bozulmasın. bayıldım özelliklere nevresim takımlarınıza. mor, kahverengi, kırmızı, favorim. nereden aldığınızı sorsam
Beyaz eşyalarımın çoğu yatak odası halılar perdeler mutfak eşyalarımın bir çoğu eksik o yüzden söyledim :) Herşey yavaş yavaş bi şekilde oluyor olduğu kadar ..Hayırlı olsun ne güzel herşeyinizi almışssınız brn haziranda evlenicem daha hiç bişeyim yok sizin daha çok eksik var demenize şaşırdım
Cok teşekkürler canım evet aksesuarlarımın cogu ikeadan. Cok seviyorum orayı diğer aksesuarları da oradan tamamlamayı dusunuyormHepsi çok güzel maşallah güle güle kullanmanı dilerimm :) aksesuarların çoğu sanırım ikea dan :)
Cok teşekkürler canım evet aksesuarlarımın cogu ikeadan. Cok seviyorum orayı diğer aksesuarları da oradan tamamlamayı dusunuyorm
daha zamanın var zaten hallolur inş en güzel şekildeBeyaz eşyalarımın çoğu yatak odası halılar perdeler mutfak eşyalarımın bir çoğu eksik o yüzden söyledim :) Herşey yavaş yavaş bi şekilde oluyor olduğu kadar ..
Teşekkür ederim canım nşanlımın seçimi ben daha farklı renk sececektim ama sonradan iyiki mavi dedimCanim güle güle kullan, salon takiminin renklerine bittim... Mavi 'yi çok severim
Teşekkür ediyorum canım kullanacağımız günler de gelir inşallahAşkla kullan canım çok zevkli seçimler
Evet katılıyorum küçük bir ütü de lazım ama onu en sona bırakacagım sanırım eksik cokütülerimiz aynı fakat küçük ütüde almak gerekecek herşey çok güzel güle güle kullanın
Teşekkür ederiiiiiimmmm :)Hepsi çok zevkli seçilmiş huzurlu sağlıklı kullanmalar inşallah
haklısınız çeyiz alışverişi kolay değil hep birşeyler eksik kalıyorEvet katılıyorum küçük bir ütü de lazım ama onu en sona bırakacagım sanırım eksik cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?