Alya'nın Çeyiz Hazırlıklarıı :) <3

Yatak odası avizem
Salon için avize
Rengini görünce dayanamadım ve saksı almaya da başlamış oldum :)
Oturma odası için tv sehpası
Salon için zigon sehpa
Salon halım
Konsolum

Hepsi,herşey çok güzel canım güle güle aşkla kullanın inşallahh :)

bayıldım canım güle güle kullan hepsini karaca tuğçe pike takımımız aynıı ben de dün aldımm ama gül kurusunu seninki mürdüm mü??

bayıldım canım güle güle kullan hepsini karaca tuğçe pike takımımız aynıı ben de dün aldımm ama gül kurusunu seninki mürdüm mü??
Canım ben ilk gül kurusunu aldım. Daha sonra karaca tuğçe bornoz setini mürdüm rengi alınca takım olsun dedim mürdümünle değiştirdim .. Çeyizimde en beğendiğim parçalardan biri. İyiki almışsın

ben de ikisi arasında kararsız kalmıştımm bornoz takımı da çok güzelmiş aynısından var oldunu bilmiyodumm..bu ikisini ne kadara aldın sorabilmiyim sakıncası yoksa canımm?

ben de ikisi arasında kararsız kalmıştımm bornoz takımı da çok güzelmiş aynısından var oldunu bilmiyodumm..bu ikisini ne kadara aldın sorabilmiyim sakıncası yoksa canımm?
Bornoz takımını yanlıs hatırlamıyorsam 310 lıraya almıstım canım. Pike takımını da 300 ya da 320ye almıstım hatırlamıyorum canım epey oldu cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…