Evet canım 2013 Mayıs'ta sözlendik o zamandan beri eşya araştırıyorum daha yeni aldıkooo mobilayalr bile alınmış ..maşallh
Cook teşekkür ederiiiiiimm :)herşeyin çok güzel güle güle kullan
Teşekkür ederim canım inşallah kullandığımız zamanlarda cabucak gelirrHepsi,herşey çok güzel canım güle güle aşkla kullanın inşallahh :)
Canım ben ilk gül kurusunu aldım. Daha sonra karaca tuğçe bornoz setini mürdüm rengi alınca takım olsun dedim mürdümünle değiştirdim .. Çeyizimde en beğendiğim parçalardan biri. İyiki almışsınbayıldım canım güle güle kullan hepsinikaraca tuğçe pike takımımız aynıı ben de dün aldımm ama gül kurusunu seninki mürdüm mü??
ben de ikisi arasında kararsız kalmıştımmCanım ben ilk gül kurusunu aldım. Daha sonra karaca tuğçe bornoz setini mürdüm rengi alınca takım olsun dedim mürdümünle değiştirdim .. Çeyizimde en beğendiğim parçalardan biri. İyiki almışsın
Bornoz takımını yanlıs hatırlamıyorsam 310 lıraya almıstım canım. Pike takımını da 300 ya da 320ye almıstım hatırlamıyorum canım epey oldu cünküben de ikisi arasında kararsız kalmıştımmbornoz takımı da çok güzelmiş aynısından var oldunu bilmiyodumm..bu ikisini ne kadara aldın sorabilmiyim sakıncası yoksa canımm?
tewşekkür canımm tekrar güle güle kullanBornoz takımını yanlıs hatırlamıyorsam 310 lıraya almıstım canım. Pike takımını da 300 ya da 320ye almıstım hatırlamıyorum canım epey oldu cünkü
Cok teşekkür ederim canım :))tewşekkür canımm tekrar güle güle kullangeceliklerin de çok güzelmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?