Alya'nın Çeyiz Hazırlıklarıı :) <3

Cok teşekkür ederim canım güzel yorumun icin. Esyaları seçerken güzelliğinden cok sağlamlığına önem veririm. Çağrı Concept diye bir yerden. İzmirde bilinen bir mağaza pek çok şubesi var

İzmir gelinisin ne güzel, İstanbulda varmıdır acaba bakmak lazım. cevabın için tşkür ederim. Benim düğünde 24 Mayıs ama daha hiç bir hazırlığımız yok. son iki ayda herşeyi halletmeye çalışacağız artık. Ev olmadan almak istemiyorum ama yine de araştırıyorum bakalım. Tekrardan güle güle kullan canım cicilerini :)

istanbulda evgörde var sanırım aynısı canım. ama evgör ne kadar sağlam bilmiyorum.Hayırlısı olsun az kalmış ne güzel canım :))
Hallolur merak etme,çok daha güzellri senin olsun inşallah

istanbulda evgörde var sanırım aynısı canım. ama evgör ne kadar sağlam bilmiyorum.Hayırlısı olsun az kalmış ne güzel canım :))
Hallolur merak etme,çok daha güzellri senin olsun inşallah

Teşekkür ederim tatlım :) sağlamlığını hiiç anlamam ki o yüzden bilen birisiyle gitmekte fayda var

Haftasonu ufak tefek yatak odası tekstili eksiklerini de tamamlamış bulunmaktayım :) 2 tane lastikli çarşaf,yatak alezi ve yastık alezlerimi tamamladım. 6 tane de yastık aldım ama onu ekleyemedim henüz :*

nevresimlrin çok hoşmuş canım güle güle kulllan birde makinen phlipsin hangi modeli?

İyi günlerde kullanın kuzum benim :)
Birtaneciğimin hediyesi , çok sevdim :)Eki Görüntüle 1443279
Ben de bayıldım buna ama :)

güle güle kullanın hepsi çok hoş Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin. karaca tencere ve kahvaltı takımımız aynı yatak odanıza da bayıldım diyebilirim. marka ve fiyatını yazarsanız çok sevinirim

Teşekkür ederim yorumunuz için. Izmirde çağrı concept diye mobilya mağazasından tanıdık vasıtasıyla 6500 den 5500 e indirdik. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…