Ama o benım hayalimdi.......

E sen niye akıl sordun ki bize o Zaman. Bu arada benim sevgi anlayışında sorun var sanırım. Hayallerimi engelleyen birinin beni sevdiğine asla ikna olmazdım ben mesela. Tam tersi destek olur diye düşünürdüm. Çünkü ben asla sevdiğim birinin hayallerinden vazgeçmesine razı olmazdım.

Yani sana güvenmiyor. Okula gideceğin ilk gün başka adamların kollarına atlayacağını düşünüyor.

Şansa duaya yufka yürekliye bak sen "havada bulut" diye cümle kuruyor
Adamın sana güveni yok üniye gidersen aklın başkalarına kayacak diye düşünüyor ne aşk dolu adam ama

allah yardımcın olsun ...işe git para getir tabii..okula gidersen öylemi..hem insanlar tanışacak çevren olacak vs vs işine gelmedi tabiii

Üniden mezun olmak için 25 yaş geç olmuş 3 yıl sınıfta mı kaldınız veya geç başladınız anlaşılan. İşe girin sonra yüksek lisans yapın, ayrıca neden yaptırmıyormuş Yl gerekçesi üniye erkekler mi gidiyor nedir Yani, mağara adamı mı nişanlınız, eve ora getirirken iş yerinde erkek Yok da okumaya gelince mi kıskanç

Seviyorum seviliyorum yazmissin ya o hikaye. Seven adam sevdiğini n okumasi için destek olur köstek değil.

Herkes size yardimci olmaya calistikca terslemissiniz o zaman konu acmasaydiniz.

Ve durumu çok çok iyi sevdiğim biricigim dediğimiz adamlar bir gün aldatıp defolup gidebiliyorlar. Eski eşim benim okumami calismami bile istemezdi durumu çok iyiydi ne oldu aldattı boşandık. Önce kendi hayatımız kariyerimiz gelmeli bilgine.

Hala ne yapayim diye soruyorsan su ana kadar okudugun da sana pek bisey katmamis zaten. Yuksek de yapsan farketmezdi. Uzulme, kaybin yok nasilsa.
Ben de öyle düşünüyorum. Üniversite okumuş ama daha kendi eğitimi hakkında kendi karar verebilme özgürlüğüne bile sahip çıkamıyor. Üniversite okumak konu sahibine ne katmış ki yüksek yapmak ne katsın...
Okumayı o kadar seviyorsan otur evinde kitap oku artık yani. Nişanlı okula göndermeyecekmiş nasıl olsa.

Bu ne saçmalık ya Konu neyken ne oldu. E iyi madem nişanlının her dediğini yapacaksın ne diye konu açtın?

Seni çalıştırıyor ama okumana izin vermiyor demek ki senin maaşını yiyecek ama para isteyecek duruma düşürmeyecek seni. çakal kendi parası cebine kalacak. Hayat senin…
Bende aynısını düşündüm para yemeye var adam para yedirmeye yok bir adam
Gerçekten kıskançlığından yapsa o zaman calismayayim diyen nişanlısına yok demez

Hayatta da bazi gercekler vardir canim. Insallah sen de buraya yakinda kocam cok kiskanc kocam bana saygi duymuyor diye kocasiyla sorunlu kadinlar gibi konu acmazsin..!

Sizi okutup emek veren ailenize , ogretmenlerinize yapılabilecek en büyük saygisizlik..
Büyük bir hayal kırıklığı olacaksın.
Fakat en acısıda ne biliyor musun ? Şansım dediğin adamın aslında şansına çomak soktuğunu görmemek..
Ne diyebilirim ki bol şanslar diliyorum..Fakat şansın sizinle olacağını sanmiyorum.

Aynen bari baskasinin yerini isgal etmesin bosuna.

Pardon ama sen ne duymak istiyosun? Hayır ne yapmak istediğin belli ne söylense yok o benim duam, yok o benim şansım
Senin okuduğun okul sayesinde kazanacağın paraya hayır demiyor da okul okuman niye o kadar rahatsız etmiş. Nasıl bir kafası var? Yok yaa böyle kıskançlık adı altında yapılan yobazlıklara gerçekten sabrım yok. Annemin bir lafı vardır da neyse... Gidin koşa koşa evlenin çok geç kalmışsınız bir de yakında kazandığınız parayı da avucuna sayarsınız burnunuzu da camdan çıkaramazsanız lütfen bu kadar kişinin söylediklerini bir zahmet hatırlayın olur mu?!

sevmeyi sevilmeyi ne sanıyorlar bunlar bilmiyorum. sevmek değer vermektir. karşısındakinin mutluluğuyla mutlu olmaktır. konu sahibi hem hayalim okumak diyor hem hayalini gerçekleştirmesine izin vermeyen adama o beni çok seviyor diyor. yazık bu genç kızlara. ne kendileri ne evlenecekleri kişiler kendilerini tamamlamadan evlilik yoluna giriyorlar. bildiğin evcilikten öte bir şey değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…