Ama o benım hayalimdi.......

ilerde cok pisman olacaksin zaten cözümde bulmussun. nisanlini dinle yüksek lisans önemsiz denilmesini bekliyordun sanirim :/

bu seni evlenince isede yollamaz benden demesi. unide erkekler var ama is hayatinda yok öyle mi ? amac ne ?

deden seviyorsa tamamdir

9 senedir evliyim bildigim bisey varsa asla ama asla bastan taviz verme isteklerinden vazgecme yoksa hep devami gelir simdi bi hayalini onun icin erteledin mi surekli baska konularda bastirmaya vazgecirmeye seni pasiflestirmeye calisir
Simdi sen icinden dersin " yok yok o oyle biri degil sadece bu konuda boyle "
Gec onu canim sen daha yolun basindasin eger bastan en buyuk hayalinden vazgecersen sonra baska seyler devam eder yapma bence seni seviyosa guvenmeyide ogrenecek senin mutlu olman onu mutlu etmeli asil sevgi budur de sende ona

Su anda evlilik/gelinlik/dügün modunda kizimiz. Heycanli zamanlar onlar. Ama egitim gibi bir konuda vazgecmek istiyorsa birseyden bunu kendi istedigi icin yapmali. Herhangi bir erkek icin degil. Cünkü nirmal hayat moduna geri döndükten sonra her verdigin kararin arkasinda durman lazim. Kendisi sadece yine baska yollardan istedigini yapmak istiyor, cünkü dügü arifesinde tatsizlik cikmasini istemiyor. Bunun arkasi gelir cünkü adamin derdi baska erkekten önce kadinin ilerlemesini istememesi. Bunu er gec kizimiz da görür

Kimse için değmez bu fedakarlığa emin ol..ileride anlayacaksın .Umarım dinlemezsin..

Hayatiniza, hayallerinize ve gelisiminize ket vuran bir insanla evlilik neden diye sormadan geçmeyeceğim.
Sizin hayallerinize saygı duymamasına kıskançlık demeyin lütfen.
Çok özür dilerim ama üniversiteye kıskançlık yüzünden yollamayan adam ise de yollamaz o şekilde bakarsak.
Neden ise okey veriyor? Para icin mi?
Size saygı duymaktan aciz insanın sevgisi size bir sey katmayacak.

Son düzenleme:
İlk nisanlin kötü çıktı diye ,bunu şansın duan olarak görüyorsun,duygusal bakıyorsun olaya...Sirf bu yüzden tamamen teslim olmuşsun...Öyle insanlar var ki iki kez üç kez bosanmiş...Olabiliyor yani...İlki olmadi diye ikincisi "süper" çıkacak diye bir kural yok.

Madem seni çok seviyor,sana güveniyor,hiç üzmedi,kırmadi ise e bu ne şimdi ? Okumayi çok sevdiğini ve devam etmeyi çok istedigini bildiği halde neden seni üzüyor ?

Bir şey daha söyleyeyim,nişanlin seni çalıştırmayacak haberin ola.Bunu simdi kendi de cok iyi biliyor ama soyleyemiyor.Önce bulduğun işleri beğenmeyecek,sonra hamile kalacaksın,çocuktan sonra da " çocuklu kadın calisirmiymiş" olacak...Madem çok seviyorsun,şimdiden bunlara hazırla kendini,boş yere okul iş hayalleri kurma.

Pardon da üniversitelerde herkes alt alta üst üste miymiş? Ne kadar çirkin ve bağnazca. Çok seviyomuşsun duanmış şansınmış o senin aman ne şans ya. Yani şurda bir kadın da kendine değer versin kendi değerini bilsin dişimi kıracağım!

Eski nesil deden bile oku derken dedenden 2 nesil yeni olan biri ne hakla okuma diyebilir ya? Ya da siz bunu nasıl kabul edersiniz anlayamadım doğrusu.

Birebir aynı cümleleri kurarak okuduğu okuldan nişanlısı istiyor diye ayrılan çok yakın bir akrabam şu an kafasını duvarlara vuruyor! O da böyle nişanlım benim bahtım kaderim şansım duam edebiyatı parçalıyordu, o kadar anlatmaya çalıştık taş kafasına girmedi! Şimdi güç bela dışardan okumaya çalışıyor, kocası desen boşa okuyorsun nasılsa çalışmayacaksın diye söylüyor açıkça. Evleneli 8sene oldu ama asla huzur bulamadılar.

Gerçekten seven insan sevdiğine ket vurmaya değil destek olmaya çalışır bunu aklından çıkartma.

Şimdi gelin olacam evim olacak kocişkomla birlikte aynı çatı altında olacağız hayaliyle her tavizi veriyorsun ama çok pişman olacaksın.

Ayrıca bu adamın seni çalıştıracağını kesinlikle düşünmüyorum. Burda yazılanları dikkate alacağını sanmıyorum, genelde her tecrübeyi kendisi edinmek kafasında oluyor bazıları. Kendin de yaşayıp göreceksin zaten bir kaç ay sonra.

Al bir tutarsızlık daha. Çalışmana izin veriyor ama okumana izin vermiyor. Tutarsızlık ve saçmalık. Ama kıskançlık değil.

Benimde akrabami kiz arkadasi ikna etti "seni ne kadar bekliyecem" diye. Oglan üniversiteden ciktigindan 2 ay sonra baskasi icin terk etti kiz. Yani hem okul hem kiz gitti.

Siz eğer herhangi birinden izin alıyorsanız yüksek lisans için zaten yapmayın. Gönderip göndermemek senin ne haddine be adam diyemediniz mi?şu erkeklere neden bu kadar kendi yaşamınız üzerinde hak veriyorsunuz. Evlilik iki insanın ortak hayat kurmasıdır, bir insanın tüm iradesini başkasına vermesi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…