Dedeye sahip cikalim :)Gidip gelip şu konuya bakıyorum.
Dede çok hayal kırıklığı yaşayacak, yazık.
ilerde cok pisman olacaksin zaten cözümde bulmussun. nisanlini dinle yüksek lisans önemsiz denilmesini bekliyordun sanirim :/Çok seviyoruz biz evliliği ertelemem söZ konusu olamaz o benım canım şansım duam...Ayrıca durumu cok cok iyi ama calısmak isteyen benim boşuna mı okudum calıscam tabiiki...Ama okumaya devam etmeyi cok istiyorum.Uzaktan eğitimle falan yapıcam baska yolu yok.
bu seni evlenince isede yollamaz benden demesi. unide erkekler var ama is hayatinda yok öyle mi ? amac ne ?Yüksek lisans yapıcam dedim asla izin istemedim zaten.Cok kıskanıyor üni de erkekler vs.....Sen olsan sende göndermezdin diyor bende keske sende okumak isteseydın net gönderirdim dedim.Evleniyosun sen örgün öğretim okumak akıl karı değil dedi.
deden seviyorsa tamamdirBenım nişanlım maço ve kıskanç.Bunu ailemde biliyor ama o kadar yufka bir yüreği var ki...Ne kadar anlatsam anlamıcaksınız cok iyi biri.Sadece cok kıskanc gerçekten.Dedem bile cok seviyor nişanlımı bana öğütler veriyor üzme onu falan diye. ve durumu cok iyi benım parama göz dikcek adam değil sağolsun cok iyiler ailecek.Tek sorun buydu sizden öneri istedim nasıl yumusatarak ikna edebilirim diye...Hemen önyargıyla parana göz dikmiş falan demeyin...
Birebir aynı cümleleri kurarak okuduğu okuldan nişanlısı istiyor diye ayrılan çok yakın bir akrabam şu an kafasını duvarlara vuruyor! O da böyle nişanlım benim bahtım kaderim şansım duam edebiyatı parçalıyordu, o kadar anlatmaya çalıştık taş kafasına girmedi! Şimdi güç bela dışardan okumaya çalışıyor, kocası desen boşa okuyorsun nasılsa çalışmayacaksın diye söylüyor açıkça. Evleneli 8sene oldu ama asla huzur bulamadılar.
Gerçekten seven insan sevdiğine ket vurmaya değil destek olmaya çalışır bunu aklından çıkartma.
Şimdi gelin olacam evim olacak kocişkomla birlikte aynı çatı altında olacağız hayaliyle her tavizi veriyorsun ama çok pişman olacaksın.
Ayrıca bu adamın seni çalıştıracağını kesinlikle düşünmüyorum. Burda yazılanları dikkate alacağını sanmıyorum, genelde her tecrübeyi kendisi edinmek kafasında oluyor bazıları. Kendin de yaşayıp göreceksin zaten bir kaç ay sonra.
Siz eğer herhangi birinden izin alıyorsanız yüksek lisans için zaten yapmayın. Gönderip göndermemek senin ne haddine be adam diyemediniz mi?şu erkeklere neden bu kadar kendi yaşamınız üzerinde hak veriyorsunuz. Evlilik iki insanın ortak hayat kurmasıdır, bir insanın tüm iradesini başkasına vermesi değil.Kızlar mayıs da düğün var severek sevilerek evleniyorum sükürler olsun ama nişanlım aşırı kıskanç...Gelelim konumuza ben işletme mezunuyum daha yeni mezun oldum 25 yasındayım ders calışmayı okumayı cok seviyorum bu içten gelen bişey aşırı keyif alıyorum.Dedemin isteği yüksek lisans yap diyor hep,bende çok istiyordum mezun olıyım yapcam derdim.Nişanlıma söyledim ‘seni asla üniversiteye göndermem havada bulut sen üniyi unut’ dedi... o zaman işe de gönderme dedim yok işe git o ayrı ama üniversite asla dedi.günde sadece2 saat ders var yüksek lisansda.... ama bidaha konuyu bile açma diyor.Hayalimdi o benim, ne yapıcam ben şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?