Bence bu adam baskici.. simdiden buna baski yapan ilerde kiyafetinede laf eder yuruyusunede..Orasını bende anlamadım.
Bence de size güvenmiyor. Erkekler her yerde var. Eğitimi kısıtlamakta başlar artarak devam eder bu.Yüksek lisans yapıcam dedim asla izin istemedim zaten.Cok kıskanıyor üni de erkekler vs.....Sen olsan sende göndermezdin diyor bende keske sende okumak isteseydın net gönderirdim dedim.Evleniyosun sen örgün öğretim okumak akıl karı değil dedi.
Tabi ki hayat senin sen kabullenmişsin. Buraya neden yazıyorsun ki o zaman??? Böyle bir adam da nasıl çok çok çok seviliyorsa....Çok seviyoruz biz evliliği ertelemem söZ konusu olamaz o benım canım şansım duam...Ayrıca durumu cok cok iyi ama calısmak isteyen benim boşuna mı okudum calıscam tabiiki...Ama okumaya devam etmeyi cok istiyorum.Uzaktan eğitimle falan yapıcam baska yolu yok.
Çok seviyoruz biz evliliği ertelemem söZ konusu olamaz o benım canım şansım duam...Ayrıca durumu cok cok iyi ama calısmak isteyen benim boşuna mı okudum calıscam tabiiki...Ama okumaya devam etmeyi cok istiyorum.Uzaktan eğitimle falan yapıcam baska yolu yok.
Orasını bende anlamadım.
Icten ice seviyorum seviliyorum sahipleniliyorum diye seviniyosun bence, ama ilerde cok pisman olursun. Ask biter bi gun, gercekler kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?