Ama o benım hayalimdi.......

Bence de size güvenmiyor. Erkekler her yerde var. Eğitimi kısıtlamakta başlar artarak devam eder bu.

Tabi ki hayat senin sen kabullenmişsin. Buraya neden yazıyorsun ki o zaman??? Böyle bir adam da nasıl çok çok çok seviliyorsa....

Af edersin de Seni Suan kisitliyorsa Sen Onun soy adini aldinda ne yapar Hayal edemiyorum. Ozaman diyecek Benim karimsin...Boyle erkeklerden korkulur... Neden guvenemiyorlar...Pisman olmazsin insallah...

Erkekler her yerde, bindiğin otobüs, çalıştığın işyeri, söküğünü bıraktığın terzi... kendini bilen insan kimseye papuç bırakmaz. En önemlisi iş ortamdaki erkekler de cabası. Yani kıskanç insan için sadece üniversite tehlikeli değil.

Ya şu kendini değiştirenleri ya da hayalini başkası için bırakanları hiç anlayamadım. Bence birey olamamış olmak için de karşı cinse ihtiyaç duyan tipler. Başka açıklaması yok.

Hayalini gerçekleştir,sonra evlen...eminim aynı kişiyle evlenmeyeceksin..

Allah aşkına, 25 yaşında koca kadın olmuşsunuz. Sanki ilkokul çocuğusunuz da nişanlınız olacak kişi de veliniz gibi konuşmalarınız... Evli değilsiniz, bir şey değilsiniz, bitirin gitsin. Yoksa ömür boyu bu şekilde aşağılanmayı, yapmak istediğiniz şeyleri "izin"le yapmayı kendiniz seçmiş olacaksınız. Kafanızı vuracak duvar çok ararsınız sonra, söyleyeyim. "Seni asla üniversiteye göndermem, sen bunu unut, haa ama çalışabilirsin tabii" ha? Vay anam vay, milletteki özgüvene, bak. Ezik olmayın bu kadar.

.iktirsin gitsin mal herif. Ona neymis ya. Size parayla satin aldigi esya muamelesi yapiyor. Okumayi boylesine cok seven birinin okumasi lazim. Sakin bu adami dinlemeyin. Gidin yuksek lisansinizi yapin. Hatta siz bu adamla evlenmeseniz cok daha yerinde bir karar olur ama şu an sizin gozleriniz hicbirsey gormuyor. Ilerde cok pisman olursunuz bu adam(?)i dinleyip okumadiginiz icin.

E kendin çaldın kendin oynadın. Madem çözümün de vardı niye dert diye konu açtın canımızı sıktın bizi dert sahibi yaptın arkadaşım

Orasını bende anlamadım.

Senin bu canım, "ŞANSIM" dediğin adam bence senin büyük şanssızlığın, bunu göremiyomusun? Seven adam bekler oku okulunu, bekleyemem diyorsa da evliyken oku. O da seni seviyorsa bu hayalini zaten senden daha çok gerçekleştirmeni isterdi.
Ama bir şey diyeyim mi bence bu senin hayalin falan değil.. olsa bu kadar umursamaz olmazdın
Kusura bakma ağır oldu ama okumak konusunda bende taviz yok. Her şeyden önemli okumak

Kesinlikle evlenme... Böyle biriyle özellikle... Simdi çok seviyorum geri dönemem dersin...evlenince pişman olursun... ama o zaman da çok geç boşanamam dersin... çocuk olur.. o zaman da calisma cocuga bak der....depresyona girersin...cocuk var bosanamam artik cok gec dersin...senin hayallerin ve hayatin bir hayal olur...

Eş dediğin seni desteklemeli isteklerine kostak olmamalı. Kriterlerini tekrar gözden geçir derim ben.. Seni destekleyen bir aileden gelip neden ezilecegin bir aile kurmak istersin ki... Bugün seni ezen yarın kızı olsa onu da ezer..

Benım nişanlım maço ve kıskanç.Bunu ailemde biliyor ama o kadar yufka bir yüreği var ki...Ne kadar anlatsam anlamıcaksınız cok iyi biri.Sadece cok kıskanc gerçekten.Dedem bile cok seviyor nişanlımı bana öğütler veriyor üzme onu falan diye. ve durumu cok iyi benım parama göz dikcek adam değil sağolsun cok iyiler ailecek.Tek sorun buydu sizden öneri istedim nasıl yumusatarak ikna edebilirim diye...Hemen önyargıyla parana göz dikmiş falan demeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…