Bu kizcaaz askindan kor olmus, yoksa gorurum evlendikten 1 sene sonra konu acar burada. kocami tanimamisin soyle baskici bole baskici.. ne diyelim bizden gunah gittiHe bak öldü gitti. Karısı yaşıyo.
(Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun severdim ben)
Hayatta hiçbir kimse kimsenin ömrü değildir. Ve hiçbir kimse için ömür feda edilmez. Ama anlamıyorlar. Sonra ağlıyorlar. Ağlama işte sonra da ağlama.
Bu kizcaaz askindan kor olmus, yoksa gorurum evlendikten 1 sene sonra konu acar burata.. kocami tanimamisin soyle baskici bole baskici.. ne diyelim bizden gunah gitti
Ama boyle tiplerinde haşin bi çekiciliği oluyo galibaki birilerinin omru olmuslar :)Aynen öyle. Böyle baskılayan bir tipin, ilerleyen zamanlarda da baskılayacağı bir şey mutlaka çıkar.
Ama boyle tiplerinde haşin bi çekiciliği oluyo galibaki birilerinin omru olmuslar :)
Evlimisiniz? Uzaktan eğitimle tamamlıcam asla vazgeçmem okumayı cok seviyorum kendisi de aksine sevmiyor o yüzden benı anlayamaz.
Demiş zaten hemen cevap yazmış onaSen yolunu da bulmussun zaten daha ne soruyorsun?
Kimsenin söylediğini dikkate alacağını da sanmıyorum.
Belki 1 kişi uzaktan oku der de ben de gönül rahatlığıyla nişanlımı dinlerim amacıyla acmıssın konuyu.
Var ist ünide daha araştırıcam.dış ticaret üzerinden yapıcam yüksek lisansımı teşekkür ederimUzaktan eğitimle yuksek lisans veren üniversite ve Bölümler sınırlı.
Sizin bölüm var mi
Hem uzaktan eğitimle yapılan yüksek lisans sizin egitim askinizi dindirmeye yeter mi sizce
2018 güncel liste yayinlandi oradan istediginiz okul ,bölüme bakabilirsiniz.
Demiş zaten hemen cevap yazmış ona
Kendince olumsuz cevapları gormuyo bile ..Demiş zaten hemen cevap yazmış ona
Var ist ünide daha araştırıcam.dış ticaret üzerinden yapıcam yüksek lisansımı teşekkür ederim
O hakkı kendinde nasıl buluyor. Geleceğini ilgilendiren bir karar bu. Okuluna devam etmek istiyorsan müstakbel eşinden izin almamalısın. Bu senin kararın olmalı. Bütün hayatını etkileyecek bir şey. Üstelik evliliğin bir garantisi yok. Herkes sevip isteyip evleniyor zaten. Fakat ev de beraber yaşamaya başlayınca 180 derece değişebiliyor tavırlar, tutumlar. Böyle bir konuda onun sana engel olmasına izin verme. Belli ki kıslançlık yapıyor, ya kendini geliştirmeni hazmedemiyor ya da yeni birileri ile tanışmandan korkuyor.Kızlar mayıs da düğün var severek sevilerek evleniyorum sükürler olsun ama nişanlım aşırı kıskanç...Gelelim konumuza ben işletme mezunuyum daha yeni mezun oldum 25 yasındayım ders calışmayı okumayı cok seviyorum bu içten gelen bişey aşırı keyif alıyorum.Dedemin isteği yüksek lisans yap diyor hep,bende çok istiyordum mezun olıyım yapcam derdim.Nişanlıma söyledim ‘seni asla üniversiteye göndermem havada bulut sen üniyi unut’ dedi... o zaman işe de gönderme dedim yok işe git o ayrı ama üniversite asla dedi.günde sadece2 saat ders var yüksek lisansda.... ama bidaha konuyu bile açma diyor.Hayalimdi o benim, ne yapıcam ben şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?