Hepimiz gectik bu yollardan.. zmninda bana teyzeler aman kizim oku oku koca her zmn bulunur dediler:) ki iikide onlari dinlemisim. Evet koca her zmn bulunuyo iyi veya kotu tartisilir ama.. boyle bi tasma takmadigi kalmis herifin.. kimse o? Anasi degil babasi degil.. kiskanilmk guzel seyde ayarinda ve yerinde olursa. Bu adam dengesiz bi kere okumaya izin yok calismaya var.. isibe gelen yerde kisksnc demekki.. konu sahibinede uzuldum vallaonu şimdi ne yazarsak yazalım anlamaz..
bir bakmış aslında river 21 river21 olmaktan çıkmış
Dk 1 gol 1Konuyu konubsahibi birazdan kapattırır size nişanlıma hakaret edin diye açmadım pis k8skançlar biz birbirimizi seviyorum hiihh diye
Çok kıskanç maço birinin çok iyi olma ihtimali olmuyor maalesef isteklerini yapma bak bakalım ne kadsr iyi bir insanmış görBenım nişanlım maço ve kıskanç.Bunu ailemde biliyor ama o kadar yufka bir yüreği var ki...Ne kadar anlatsam anlamıcaksınız cok iyi biri.Sadece cok kıskanc gerçekten.Dedem bile cok seviyor nişanlımı bana öğütler veriyor üzme onu falan diye. ve durumu cok iyi benım parama göz dikcek adam değil sağolsun cok iyiler ailecek.Tek sorun buydu sizden öneri istedim nasıl yumusatarak ikna edebilirim diye...Hemen önyargıyla parana göz dikmiş falan demeyin...
Çok seviyoruz biz evliliği ertelemem söZ konusu olamaz o benım canım şansım duam...Ayrıca durumu cok cok iyi ama calısmak isteyen benim boşuna mı okudum calıscam tabiiki...Ama okumaya devam etmeyi cok istiyorum.Uzaktan eğitimle falan yapıcam baska yolu yok.
Benım nişanlım maço ve kıskanç.Bunu ailemde biliyor ama o kadar yufka bir yüreği var ki...Ne kadar anlatsam anlamıcaksınız cok iyi biri.Sadece cok kıskanc gerçekten.Dedem bile cok seviyor nişanlımı bana öğütler veriyor üzme onu falan diye. ve durumu cok iyi benım parama göz dikcek adam değil sağolsun cok iyiler ailecek.Tek sorun buydu sizden öneri istedim nasıl yumusatarak ikna edebilirim diye...Hemen önyargıyla parana göz dikmiş falan demeyin...
O yorumu bulup alınılayamadım ama bir yerde de "evli bir kadın olacaksın, seni örgün eğitime göndermek akıl karı değil" demiş.
Hayatınızda hiç mi sevilmediniz, hiç mi insan yerine konmadınız da bu tiplere şansım, duam diyorsunuz anlamıyorum ki. Adam daha birey olarak sana saygı ve güven duymuyor yahu, saygı. Her türlü ilişkinin temel taşı saygı ve güven. Şansa bak :) Böyle şans bana gelse arkama bakmadan kaçarım. Çöpe atacak hayatım yok.
Kiz rahmetli Ibrahim erkal bile sarki yapmis:) omrum bakislarina olurum omrummm uzulursen uzulurum yaprak gibi dokulurum omrummmmmm dirininnnn dirininnnBir de Ömrüm diyorlar , kendimi kesesim geliyor.
Ömrüm ne ya ? Ne ömrü ? Bu ne nasıl kendini teslim etmektir ? Hayatım boyunca kimsenin eline böylesine , sanki para üstü verirmişim gibi, hayatımı veremem. Cidden nasıl bir sevgisizlik ben de merak ediyorum.
peki kabul etmezseniz ve yüksek lisans yaparsanız ne yapacakmış?
ayrılacak mıymış?
Evlimisiniz? Uzaktan eğitimle tamamlıcam asla vazgeçmem okumayı cok seviyorum kendisi de aksine sevmiyor o yüzden benı anlayamaz.Bizim stajyer arkadaşlar uzaktan eğitimle tamamladı çoğu.Pes etme ama orta yolu bulun.Bu günler bu Zaman'lar gelmez bir daha.
Ben de uzaktan eğitimle sınavıma çalıştım.Şükür tamamladım geçtim.Bir çaresini bul ama devam et mutlaka.
Çok seviyoruz biz evliliği ertelemem söZ konusu olamaz o benım canım şansım duam...Ayrıca durumu cok cok iyi ama calısmak isteyen benim boşuna mı okudum calıscam tabiiki...Ama okumaya devam etmeyi cok istiyorum.Uzaktan eğitimle falan yapıcam baska yolu yok.
Kiz rahmetli Ibrahim erkal bile sarki yapmis:) omrum bakislarina olurum omrummm uzulursen uzulurum yaprak gibi dokulurum omrummmmmm dirininnnn dirininnn
Zaten kendisi Sevmedigi için eksiklik hissettiği için o ortamlarda bulunmanı istemiyor.Evlimisiniz? Uzaktan eğitimle tamamlıcam asla vazgeçmem okumayı cok seviyorum kendisi de aksine sevmiyor o yüzden benı anlayamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?