Amaaaaaaan dert değil !!!!

poyrazinannesi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
874
145
333
Arkadaşlar kafanıza takıp takıp dert ettiğiniz sonra silkelenip kendinize geldiğinizde,amaaaaaan banane onu mu dert edicem dediğiniz şeyler var mı:))))yoksa ben biri sinirli biri çok sakin olmak üzere iki kişiden oluşan bir şizofrenik manyakmıyım :))

Benimki kısırdöngü halinde oluyor bi bakıyorum bi şey için çok dertlenmişim bi bakıyorum amaaaan ne dert edeceğim diyorum aynı şey için böyle dönüp duruyor işte :)

Benimki kısırdöngü halinde oluyor bi bakıyorum bi şey için çok dertlenmişim bi bakıyorum amaaaan ne dert edeceğim diyorum aynı şey için böyle dönüp duruyor işte :)

biz bayanlarrr niye böyleyiz yaa :))) en başta dert etmesek çatlarız patlarız..illa bi kudurcaz töbe töbeee :))

bir takarım bir takmam ama hiç unutmam ...

sonra boş oldum mu gene takarım

genel ruh durumu bu bende:1:

Arkadaşlar kafanıza takıp takıp dert ettiğiniz sonra silkelenip kendinize geldiğinizde,amaaaaaan banane onu mu dert edicem dediğiniz şeyler var mı:))))yoksa ben biri sinirli biri çok sakin olmak üzere iki kişiden oluşan bir şizofrenik manyakmıyım :))

Eşittir clovepink desen bu kadar olur.

:)))) sayımız çokmuş anlaşılan...durduk yere insanlara sinir oluyorum yaaa en çok ta kayınvalideme...halbuki kadın benimle iyi geçinebilmek için psikoloğa gidiyo:))sonrada üzülüyorum..dengesizlik dizboyu yeminlen :)

Oo olmaz mı ...
Özellikle regl zamanına yakın Dünya bana dar geliyor sanki. Çatal yere düştü diye ağlanır mı :9:
Başladığı an bitiyor o gerginliğim , stresim .
Ne enteresandır ki her ay bu durum yaşandığı halde bunalıma girmeye devam ediyoruz :9:

Dikkatimi çeken bir durum da evden bir kaç gün hiç çıkmazsam kafam da kurmaya başlıyorum bir şeyler.Alışverişe çıkmak bu yüzden çok iyi geliyor , ne aldığım önemli değil iğne bile olsa rahatlıyorum kötü bir yöntem belki ama ...

benim regl zamanında önüme gelenin ne gelmişi ne geleceği kalıyor..tabi ki içimden ....bilmiyolar daha:35:

olmaz mı, dertsız başıma dert arıyorum bazen
kendı kafamda senaryolar kuruyor, en kötüsüde kendım bıle ınanıyorum
en kötüsüde bazen hastanede ınsanların durumunu görüp kendımı frenlıyorum, ne oluyor senınkıde dert mı dıye
ıyıkı fazla sürmüyor, bı sonra kı olaya kadar unutuyorum :26:

regl dönemi mi:1::1::1: o dönemlerde eşimle yeniden tanışıyoruz desem yeridir:9: annem derdi zaten seni alan adetken geri bırakır kapımıza diye o derece:1: adam o kadar korkuyo ki benden ortada dolaşan sinir küpü, zırzır herşeye ağlayan bi deli dolaşıyo gibi geliyor ona da :1::1: yazık kocama yavv, bu ayda çok çekti benden:27: neyse ki bişey demiyor idare etmese dalardım gerçekten:41::41::41:

Anladık hepimizde var biraz delilik, hatta fazlası var :1: neyse aramızda bu :9: peki bişeyleri kırıp dökenler var mı? sinirliyim kırıyorum bişeyi, sonra da ben onu çok seviyorduummm onu niye kırdımmm diye pişman oluyorum. :30:

Anladık hepimizde var biraz delilik, hatta fazlası var :1: neyse aramızda bu :9: peki bişeyleri kırıp dökenler var mı? sinirliyim kırıyorum bişeyi, sonra da ben onu çok seviyorduummm onu niye kırdımmm diye pişman oluyorum. :30:

ben duvarları yumrukluyorum
veya elıme ne geçerse yere fırlatırım
en büyük pışmanlığım ıçınde ızmarıt dolu küllüğü beyaz shaggy halıma fırlatmamdı
ılk tepkı veremedım ama 2 sn sonra yaptığımın farkına vardım sınırlendığım olayı unutup halı ıçın ağladım :ssz:

en büyük pışmanlığım ıçınde ızmarıt dolu küllüğü beyaz shaggy halıma fırlatmamdı
ılk tepkı veremedım ama 2 sn sonra yaptığımın farkına vardım sınırlendığım olayı unutup halı ıçın ağladım :ssz:

Rahatladım, bende geçen gün süpürgemin borularını yere vurarak kırdım. Sonra hızımı alamadım orta sehpamın canına okudum, annemi aradım ağladım da galiba hatırlamıyorum. Annemler büyük bi telaşla geldiler, ben gayet sakindim. Güldük eğlendik onlar gitti, ben orta sehpamı çok seviyorum ama diye ağladım bende. hala da bakınca içim sızlıyor. bundan sonra eşyaya zarar vermiycem diyorum ama elimde değil feci oluyorum kızınca.

Rahatladım, bende geçen gün süpürgemin borularını yere vurarak kırdım. Sonra hızımı alamadım orta sehpamın canına okudum, annemi aradım ağladım da galiba hatırlamıyorum. Annemler büyük bi telaşla geldiler, ben gayet sakindim. Güldük eğlendik onlar gitti, ben orta sehpamı çok seviyorum ama diye ağladım bende. hala da bakınca içim sızlıyor. bundan sonra eşyaya zarar vermiycem diyorum ama elimde değil feci oluyorum kızınca.

Öfke kontrolu çok önemlı aslında
ben hıç beceremem
hem kendıme hem etrafa zarar verırım, sonra senın dedığın gıbı bır kaç saat sonra, ne oldu ya moduna geçerım gülerım eğlenırım
Çok dengesızım :22:

ayy komşular kızmıyor mu, bizimkiler kapı çarpılsa kapıya geliyor ya da evsahibini arıyor:1::1::1: ağız tadıyla kavga da edemiyoz :ssz:

kızlarrrrr ben eşimi hırpalıyorum...çok utanç verici bir durum ama sinirlenince turnaklarımı geçiriyorum neresine denk gelrse.sonrada gidip ayyy canım çok mu acıdı diye gönlünü alıyorum...bi gün bi çakıcak adam bana görecem canımı cicimi :))) Ayyy Allah korusun...

Back
X