Çok sağol kuzum. Gece yine tatlı isteği geldi elmayla gecistirdim gibi.kuru meyve gelmemişti aklıma bugün güzel kuru mryvecikler alayım kendime teşekkür ederim canımCanim guzel baslangic yapmissin sonuc aldikca eski aburcuburlar aklima gelmeyecek bu kadar fazla bol su icmeyi ihmal etme gece tatli krizin cok gelirse bitki cayiyla baskilamaya calisabilirsin kuru meyve de yiyebilirsin yaninda.
Evet canim birakmistim. Dun tekrar basladim bakalim bu kez birakmamaya niyetliyim insallah basarili olurum14 mayısta bıraktın diyeti demek ki
İnşallah bol eksilerEvet canim birakmistim. Dun tekrar basladim bakalim bu kez birakmamaya niyetliyim insallah basarili olurum
Tesekkur ederimİnşallah bol eksiler
Cok tesekkur ederim. Insallah hep beraber zayiflayalim. Yalniz birakmayalim birbirimizi , topigine gelirim ben de birbirimize destek oluruzCanim topiğin hayirli ugurlu olsun insallah basarirsin insan oglunun iateyibde basaramadigi hic birsey yokdur bu hayatda sana basarilar dilerim ara sira ugrar sana destek olurum sende bana gel .
Insallah zayiflariz hep beraber incecik kizlar oluruz
Oluruz canim .Cok tesekkur ederim. Insallah hep beraber zayiflayalim. Yalniz birakmayalim birbirimizi , topigine gelirim ben de birbirimize destek oluruz
Cok haklisin canim. Bende sekerli gidalari biraktim. Meyve yiyorum tatli ihtiyacim icin bir de bir yemek kasigi tahin pekmez yiyorum kesiyor iyi geliyorOluruz canim .
Evet ya burakmak yok diyeti iki elle sarilmak lazim.
Birde tatli kesinlikle diyeti en pozan seylerden biri tatli yedinse vucud direniyor kilo gitmiyor ben karar verdim tatli tuzlu yeniden hayatimdan cikarcam.
Kecen sene onlari cikardim faydasin gordum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?