Amaan sonra başlarsın

Diyetimin 4. gununde sabah kahvaltisindan sonra bir sey yiyemeyince hirsimdan corba ictim ustune izgara kofte yedim cok suclu hissediyorum su an 54.500 kiloydum 15 gun once spora da baslamistim dun tartildim 52.9 ciktim mutluydum ama bugun bu yaptigim
caytabagi senin gunluge yazmak istedim cok dertliyim iki hafta sonra kuzenimin dugunu var ona kadar ne versen kar diyordum

Kuzum kiyamam çok kızmışsin kendine. Kaçamak yaptığını düşünmüşsun. Kaçamak değil ama bunlar her diyetle bulunan şeyler. Çorba tok tutmuştur hem bağırsakları çalıştırır köfte protein hem kas yapar hem yağ yakmaya yardımcı hem uzun süre tok tutar . Çikolata serbetli tatlı pilavlar falan olmadıkça hiic sorun değil aksine faydalı bile. Çok az yemekte bir süre sonra metabolizmayı yavaşlatıyor o nedenle iyiki yemissin bile. Vücuda az yiyecek girince kendini korumaya alıp yenileni yağa dönusturuyormus. Sen istemeden çok doğru bir şey yapmışsın kendine kızma gülüm:)) eminim o davette en güzel sen olacaksın elbise en çok sana yakışacak ben inaniyorum. Bak ben 7. Takıma katıldım diyet gruplarında daha tam listeye giremedim ama deneme süreci gibi de olsa faydalı şeyler öğreniyorum diğer kızlardan. Kaptanımız menülere yorum yapıyor yarışıyoruz istersen sende gel çok faydalı oluyor ?

Bu arada hoşgeldin günlüğüme bir de gerçekten kaçamak yapsan bile diyete ve spora o olmamış gibi devam etmek en önemlisi. Diyetin en önemli kırılma noktası orası. Mesela kaçamak ne yediysen onun kalorisi kadar yakacak bir sporu o günkü sporuna eklersen hiç sorun olmaz. Misal bir şey yedin diyet dışı 100 kalori o gün 1 saat yürüyüşe ek yarım saat daha eklersin olur biter. Pes etme pişman olma kuzum beraber başarıcaz2 bu işi hem çok güzel kilo vermişsin bu zamana dek süper maşallah

Diyetimin 4m gununde sabah kahvaltisindan sonra bir sey yiyemeyince hirsimdan corba ictim ustune izgara kofte yedim cok suclu hissediyorum su an 54.500 kiloydum 15 gun once spora da baslamistim dun tartildim 52.9 ciktim mutluydum ama bugun bu yaptigim
caytabagi senin gunluge yazmak istedim cok dertliyim iki hafta sonra kuzenimin dugunu var ona kadar ne versen kar diyordum
Sabah sabah kalktim bu mesaji okudum su an boyleyim

Cok iyi moral oldu canim dunden beri vicdan azabi cekiyordum

Simdi kahvalti yapip spora gidiyorum acayip gaza geldim yuruyus bandinda 7 de yuruyebilirim

Tabii kuzum ya moral bozacak hiçbir şey yok. He şöyle git güzelce spor yap oh yansın yağlar

Selam canim gunlugum seni uzun zaman ihmal etmisim.
Bu aralar diyetteyim gunluk 1000 kaloriyi asmamaya calisiyorum. Spor yapiyorum. Kisisel gelisime merak saldim. Kendime iyi bakiyorum yani ve bu sekilde devam edicem.
gun icinde karbonhidrat kisitlamali besinler tuketiyorum
Protein agirlikli besleniyorum.
Gunde 3 saat en az spor yapiyorum. Baskulde yansimasi pek yok fakat soyle bir durum var stresli zamanlar yasadim. Kafam rahat olunca eminim sakir sakir gidecek hepsi. Sadecw bedenimi degil ruhumu da simartmak istiyorum.
seni seviyorum
beni affet
ozur dilerim
tesekkur ederim

Saglicakla kal gunluk yarin gorusuruz

İnşallah güzel kilolar verirsin yazıların çok güzel ve akıcı sıkılmadan okudum desteklerimizi esirgemeyelim

Gunluk selammm.
bu sabah 64le uyandim. Mutluyum gercekten.
Bunca zaman bedenime ve ruhuma yaptigim tum eziyetlere son verdim.
Seni seviyorum
beni affet
özur dilerim
tesekkur ederim.

Guzel gunler geliyor biliyorum hatta geldi bile. Kendimdeki degisimle basliyor her sey. Saglicakla kal gunlugum. Aksam menumu ve sporumu yazarim

Gunlugum selamlar dun menum
sabah
peynir ceviz salatalik domates
aksam
kabak yemegi yogurt
spor tabii bayagi yaptim sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…