Amaç evlilik mi?

Benimhayatimm

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
25
3
1
On beş gün aynı ortamda çalışıp ertesi hafta sevgili olup sonraki haftadan itibaren sürekli buluşmak isteyen evlilik konusu açan aileleri bir araya getirmek isteyen erkek ciddi midir? Arada 9 yaş var, maddi açıdan benim durumumun iyi olduğunu biliyor

Dünkü konuna da yazdım umursamadın. Sosyal beceriler ve insanları analiz etme konusunda sıkıntıların var. Aynı konuyu bin kez daha açsan da sorun karşındaki insanlarda değil sende olduğu için çözüme ulaşamayacaksın.
Bunu nasıl aşabilirim peki

On beş gün aynı ortamda çalışıp ertesi hafta sevgili olup sonraki haftadan itibaren sürekli buluşmak isteyen evlilik konusu açan aileleri bir araya getirmek isteyen erkek ciddi midir? Arada 9 yaş var, maddi açıdan benim durumumun iyi olduğunu biliyor
Coook abartılı ve düşündürücü. Hiç acele etme. Cocuk oyuncağı değil. Daha adamı tanımıyorsun bile ne evlenmesi

Tanımadığı bir insanla evlenmeye çalışıyor yani. O kadar sürede 7/24 birbirinize yapışsanız da birbirinizi tanıyamazsınız çünkü. Bu durumda akıl sağlığı yerinde değil diye düşünürdüm şahsen, ciddi olup olmadığını değil. Ciddi olsa ne olacak? Böyle evlenilir mi? Sağlıklı bir durum mu bu sizce? Sizinle iki haftada evlenmeye karar veren insan, özellikle sizinle evlenmek istemiyordur, genel olarak evlenmek istiyordur. Yarın başkasıyla da evlenmek isteyebilir.

Simdi forumda bircok yorumlarda okudugum oluyordu; bir ay tanistik ve evlenme teklifi ettik evlendik iyiyiz diyenleri...

Ciddi olabilir yani tabiki de.

Ama aklinda soru isareti olmasaydi buraya konu acmazdin bence.

Bunu nasıl aşabilirim peki
Sosyalleş, çok insan tanı. Kadın erkek farketmez arkadaş edin. Gördüğün her karşı cinsi potansiyel koca adayı olarak görme, tanımaya çalış. Karşındaki insanların düşüncelerini, tepkilerini tahmin etmeye çalış. Ve bol bol oku, kitap oku, dergi oku, okul oku ve kendini geliştir.

Ya şaşırıyorum bu kadar kısa sürede nasıl evlilik düşünebiliyorsunuz .

Sürekli buluşmak istemesi normal neticede sevgilisiniz ama insanın 1 ayda tanıdığı biriyle evlenmek istemesi normal değil. Muhtemelen gözünüzü boyamaya çalışıyordur. Niyeti ciddi olsa evlenecek misiniz onu anlamadım.

arkadaşım bu konuyu dün açtın ya zaten.adam önüne gelene yazılanın teki kendi gözünle de görmüşsün instada.ayrıca bu adamdan da bir cacık olmayacağını sana dün sayfalarca anlattı o kadar insan.toplasan 1 aylık adama niye bu kadar takıntı yaptın? ne duymak istediğinin farkındayım ama kusura bakma duymak istediklerin gerçekler değil.çocuk çocuk hareketler.

Abla ne duymak istiyorsun ?

Bak açtığın konular hepsi aynı yere çıkıyor ama ne cevap duymak istiyorsan o cevabı yazalım ?

Amaç evlilik mi?

Bu tarz davranışı olan birine tavsiyeniz ne olur?

Yalnızlık daha mı iyi?

Amacı neydi sizce?

Beni sevdi mi yoksa dalga mı geçti?

Back
X