Amaç evlilik mi?

yazmayayım yazmayayım diyorum .... Kalp kırmayayım diyorum ama yok ....

ama ya yazılan yorumları dikkate almıyorsunuz, ya da istediğiniz cevap gelmiyor.

Yorumları dikkate almamanız saygısızlık, istediğiniz cevap gelmiyorsa söyleyin yazalım sizde rahatlayın bizde rahatlayalım.

yazmayayım yazmayayım diyorum .... Kalp kırmayayım diyorum ama yok ....

ama ya yazılan yorumları dikkate almıyorsunuz, ya da istediğiniz cevap gelmiyor.

Yorumları dikkate almamanız saygısızlık, istediğiniz cevap gelmiyorsa söyleyin yazalım sizde rahatlayın bizde rahatlayalım.
kazen abi birazdan sinirden kafanda kiremit kırıcaksın :KK70: :KK70: yaaa ruh ikizi sandığım üyelikler aynı kişinin çıktı "sizce neden" "ama neden" "sizce neden ki" " "ama neden olabilir" . Bu kişiler burayı mı trollüyo yoksa gerçek hayatta da böyle mi çok merak ediyorum.

On beş gün aynı ortamda çalışıp ertesi hafta sevgili olup sonraki haftadan itibaren sürekli buluşmak isteyen evlilik konusu açan aileleri bir araya getirmek isteyen erkek ciddi midir? Arada 9 yaş var, maddi açıdan benim durumumun iyi olduğunu biliyor
Yangından mal kaçırır gibi evlenmek isteyen kim gördüysem sonradan altından birşeyler cıkıyo aman haa tanısın anlayın nedir inmidir cinmidir

Sizin amaciniz evlilik mi ? Yani sırf evlenmek icin mi evlenmek istiyorsunuz. 3 bucuk senelik erkek arkadaşım var iliskinin ilk zamanlarından beri evlilik konusu geçiyor yüzeysel olarak. Ama illa evlenicem diye cok ciddiye alıp kendimi yormuyorum. Hicte kafaya takmıyorum. Olursa olur olmazsa olmaz. Bence sizin amaciniz evlenmek önünüze gelen ilk kisiyle de evlenmek istiyorsunuz. Biz ne desek boş.

On beş gün aynı ortamda çalışıp ertesi hafta sevgili olup sonraki haftadan itibaren sürekli buluşmak isteyen evlilik konusu açan aileleri bir araya getirmek isteyen erkek ciddi midir? Arada 9 yaş var, maddi açıdan benim durumumun iyi olduğunu biliyor
Hayır,ciddi olup olmadığını bilemezsin

Hergün bu sacma adamı soruyorsun herkes sana usanmadan yazıyor hala aynı konuyu açıyorsun. Cidden bir psikologa git acilen kendin için yap bunu.
Yani başka şeyler de demek istiyorum ama anlayabilecek potansiyelde değilsin bence. Öyle olsan sürekli bu konuyu açmazsın zaten. Lutfen psikologa git ve 23 yaşındasın evliliğin e sini düşünme. Madem maddi durumun iyiymiş ye iç gez yurtdışına cik. O adam seni sevmiyor saf olduğun gün gibi ortada olduğu için seni kandırıyor. Onunla iletişimini kes.

Back
X