Amacı ne olabilir ?

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Kızlar az önce nisanlımın facesine bakıyordum ki bi kız arkadaşıyla yazışıyordu havadan sudan.. kıza hayırlı olsun öğretmen olmussun yazdı kızda teşekkür ederim sende nisanlanmıssın dedi. oda tesekkür etti sonra bi daha baktım bütün yazışmalarını silmiş amacı ne niye sildi niye normal konuşmasını saklıyor benden ? az önce kimle yazısıyosun bana yazmaz oldun aşkım dedim senle kimle konuşcam diye yalan sölemeye devam ediyor. daha önce kız profillerine baktığını yakalamıştım elim ayağım titriyor bağırıp çağırmak hesap sormak istiyorum ama size danışmadan hareket etmek istemiyorum. Amacı ne olabilirr ? ne yapayım şimdi ne diyim nolur yardımmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Konuşmada sizi rahatsız eden bir cümle var mıydı?
Eee nişanlınız konuşmayı görünce sizin kıskançlığınızdan dolayı sorun çıkmasını istememiştir belki bilemedim ki ama silmesi saçma olmuş
Konuşmayı ilk kim başlatmış merak ettim:)

nisanlım başlatmış ya normal konuşmaya neden kızayım sonuçta bende konuşuyorum. ama hiç silmiyorum

kiskancliginizdan korkmus olabilir.Niye erkek arkadaslarinizi, nisanlilarinizi,eslerinizi kiskancliklarla bezdirirsiniz anlamam.Iliskinize güvenmiyorsaniz zaten ortada bir sorun var demektir.Güveniyorsaniz bos yere vesvese yapip hayati her iki tarafada zehir etmezsiniz.Nedir bu kontrol manyakligi anlamiyorum ki.Hayat bu kadar manasiz seylerle vakit gecirilmeyecek kadar kisa.

valla üslubunuzdan ben bile korktum okurken nişanlınızı anlamak çok zor değil.
belli ki siz silmeye ve sizden saklamasına mecbur etmişsiniz.
doğru düzgün anlatsa bile anlayış gösterecek gibi durmuyosunuz açıkçası.

Valla bazen kızların,tabirim caizse kaşındığını düşünüyorum.Güzelim bu nişanlını biriyle elele gözgöze mi gördün.Birine aşk dolu yazılarını mı buldun.Ya o an iiçinden silmek gelmiştir silmiştir.Her hareketin her adımın sebebi olur mu?Hem ne diye bağırıp çağırıp neyin hesabını soracaksın.Sen daha nişanlılık döneminde eşin olacak insana bağırma üslubyla yüzgöz olursan,evliliğinizi düşünemiyorum.Evlenmek nişanlanmak sevgili olmak,bir insanın hayatına her şekilde müdahale etmek değildir.Facebook takip etmeler,kimin sayfasına girdi ne yazdı diye araştırmalar.Ya insan masumane bir merak içgüdüsüyle bile bakabilir.

Kızlar Böyle biseye neden kızayım ki ya o kadar da değil. Daha önce facesinden hep kız profillerine baktığını yakalamıştım ona kızmıştım doğal olarak..

canım göz göre göre kimseden konuşmuorum dedi. neden bu yalan

En iyisi faceleri kapatmak böylece dedektifliktende gereksiz huzursuzluk ve kıskançlıklardanda kurtulmuş oluruz

Aradım sordum neden bana yalan söylüyorsun ne gerek var böyle bişeye dedim. Tartısırsın benden diye dedi. Yemin ederim tartısmazdım ya ben ruh hastasımıyım neden karışayım arkadaşıyla konuşmasına yemin ederim ağlıcam simdi isyerimde

Bende erkek arkadaşlarımla konuşuyorum gayet normal silmiyorum ama normal olduktan sonra niye kızayım. ?

valla bnmde başşmda bi kıskanç var 1 saat ona anlatcaıma sil gitsin derdm.aslında böle sıkarak bizii yalana siz itiosunuz çnkü bilioruzki hç bişii olmyan yerden bile bişii çıkarabiliosunuz:)bence hiççç oralı olma bişii karştııırck olsa sende face şifresi olmaz zaten

Demek ki yaptığın hareketler nişanlın da böyle bir izlenim bırakmış kendinde kıskancım diyorsun zaten belki bu kıskançlığının ne boyutta olduğunun farkında bile değilsin:26:
Ne yaptıysan onu bu konuda korkutmayı başarmışsın ve adam ufacık şeyleri bile saklama geregi hissediyor artık

valla yorumlarını okurken ben bile tırstım:18:
belli ki çok kıskanmışsın da adamı korkutmuşsun
oda ne olur ne olmaz diye silmiş

al işte bak tartışırsınız die silmiş.aynı düşüncelere sahibim nişanlınla:))nie sinirden ağlıosunki ne var bnda bence kendine bi sor böle ufak şeleri bile neden yalan sölüo bu adam bana die.böle bişeeye bile oturup snrden ağlamaktan bahsediosun km bilir neler yaptın çocuua bnca zmn:))

sen bu kadar kiskancken adamcagiz ne yapsin bundan bile sorun cikacagini dusunup silmistir buyuk ihtimalle nerden bilsin senin neye sinirlenip neye sinirlenmeyecegini biraz sakin ol bu paronayaklik neden ki kendiine yazik degil mi neden oyle bakti niye oyle dedi kizdan hoslandi mi vs vs isin zor arkadasim...........

Bence en güzel yorum bu olmuş. Ters bi durum olsa şifre vermezdi ki şu şifre verme olayını da hiç sevmiyorum ben.
Zaten face çok gereksiz ve tartışma çıkaran bişey, bir de şifre vermeler daha kötü oluyor.
Ayrıca aniden sinirlenme huyunuz varsa, herkesin dediği gibi korkmuştur veya konusu olmayan bişey için kırk saat açıklama yapmak istemiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…