Amacı ne olabilir ?

yalan yalanı dogurur

Son düzenleme:
Ben anlatamıyorum Galiba size Abartılı derecede kıskanç bir insan değilim Daha önce kızların profillerine girerken yakaladım ona kızmıştım sizde kızarsınız böyle bir duruma. Bahane yapıyor sakladığı ne bilmiyorum o kızal ortak arkadaşıda yok lütfen farklı açıdan bakın kıskanç bir insan değilimmm

Allah askına kızlar yemin ediyorum size ben ruh hastası paranoyak değilim neden böyle birseyi kıskanayım ne kadar saçma!! bende yazışıyorum erkek arkadaşlarımla ama silmiyorum.

benim kızdığım nokta neden bu yalanlar neden.. küçükte olsa hep yalanlar söylüyor alışmış artık...... bahane yapıyor eminimmmm...........

asıl o kıskanç... En yakın arkadaşım kardeşimle (erkek) konuşmama izin vermiyor.. Bende tamam dedim kabul ettim.. ama karsılığında bana bunu yapıyorsa lanet ederim ben bu aşka....

Ama sen zaten karışmışsın ki!! Sormak sorgulamak araştırmak bile karışmak değilmidir.

Yahu adam alt tarafı arkadaşını tebrik etmiş niye bu kadar abartıyorsunuz? Yabani mi olsun adam? Bu kadar sıkarsanız kendinizden uzaklaştırırsınız yapmayın yahu!

canım ya nsaılsa göruyosun bosver sılsın... bence huzurunuzz kacmasın dıye sılmıstır...kızların profılıne bakıyor demıssın... bzaen sadece meraktan bakıyo ınsan... bence sen bır an önce evlen... yoksa ruh halın bozulur...

Arkadaşlar burada bir sürü kıskanç insan okudum. Hepsi bana saçma geldi. Hatta facebook dökümünden arattığı kız isimlerini sorgulamalar falan. Bu arkadaşın da başka profillere baktı diye çıkışmasını gereksiz görüyorum ama bu konuda haklı. Bir şeyi siliyorsan ona bir önem yüklemişsin demektir. Karşındaki insan çok kıskançsa bunun yolu gizlemek değil gereksiz kıskançlıklar üzerine konuşmaktır. Aman çok kıskanç ben gene yapacağımı yapayım ama sileyim bana çok ititci gelen bir yöntem. Yaptığının yanlış olduğunu düşünmüyorsan silmeyeceksin, her yaptığını kıskanan bir sevgilin varsa ve bu sana uymuyorsa onu silersin.

Ya neden kıskanayım böyle bişeyi allah askına beni anlamıyorsunuz. Ben gözüme bakarak kimseyle konuşmuyorum demesine ve silmesine kızıyorum. neden anlatamıyorum ben kendimi sizeeee

yorum yazarken biz tırsıyoruz nişanlınızı düşünemiyorum.. "yahu neden kızayım" derken bile kulaklarınızdan alev çıkıyor konuşmanın içeriğini biliyorsunuz nasıl olsa, gereksiz yere sıkıştırmayın yazık.. zaten birşey yapacak olsa kabak gibi görünecek yerde yapmaz herhalde..

konuşma normal olsa dahi, erkekler böyle şeylerden çekinir.. sizin rahatsız olmamanız içindir..
bence hiçbir sorun yok sizi seviyor, yanlış birşey de yok sadece kafanıza takılmasın diye silmiştir...

tepkilerin normal değil de ondan..

normal konuşşa bile öküz altında buzağı arayacak gibisiniz.

ve nişanlınız da bu huyunuzu bildiği için silmiştir. arkadaslar yorum yapıyor burda hala neden beni anlamıyorsunuz diyorsun?

Ya erkek milleti artık yani,biliyoruz az çok,çoğu bakıyo başka kızlara yolda,face de orda burda yapacak bişey yok,ha ben ona bile katlanamam diyosan tek yapman gereken ayrılmak ki bu çok saçma olur,sen bıraktıntan sonra kapan çok olur..
bakmıştır geçmiştir,hayırlı olsun demiş zaten,belli ki yanlış anlamandan çekinmiş yada başka boyutlara gider,uzar diye inkarı tercih etmiş....
erkek milleti güzelim bizim gibi değiller,gözleri açççççç....

Herkes mesajın sılınmesınden bahsedıyor kıskandıgımdan bahsedıyor.. benım sorunum kızla yazısması yada silmesi degil bana YALAN söylemesii.. o an kımınle yazıstıgını sordum hiç kimseyle dedi benım sorunum YALAN SÖYLEMESİ..... hiç kimsede tamam bu kıskandı ama nolursa olsun yalan söylememesi gerekırdı demıyor normal karsıladınız

Son düzenleme:

evet haklı olabılırsın yalan söylemesine kızıyor olabılırsın merak edıyor olabılırsın ama nısanlına tepkını bu sekılde bellı edersen o sılmeyım kalsın demez aman sorun cıkmasın dıye daha cok siler..

ben olsam bende aynısını yaparım zaten normal konusuyorum sımdı gorur bosa kavga cıkmasın durduk yere diye silerim eğer alacağım tepkının bu oldugunu bılıyorsam.. kimle konsuuyorsun sorusuna da yanıt vermem tabıkı..

bence nişanlınıza tepkınızı bu sekılde dıle getırırsenız çözüme ulaşamazsınız...

ama eğer bu gördükleriniz güven sorunu yaratıyorsa sizde biraz zaman geçince konuşun nişanlınızla senın ben tepkı vermeyeyım diye sakladıklarını görüp öğrendikçe aklıma şüphe düşürüyorsun sen açık ol bende söz verıyorum tepkılerımı kontrol altına alacagım diyin..

birde böyle deneyin... eğer yine yaparsa o zaman altında başka şeyler arayabilirsiniz bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…