- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Bence en güzel yorum bu olmuş. Ters bi durum olsa şifre vermezdi ki şu şifre verme olayını da hiç sevmiyorum ben.
Zaten face çok gereksiz ve tartışma çıkaran bişey, bir de şifre vermeler daha kötü oluyor.
Ayrıca aniden sinirlenme huyunuz varsa, herkesin dediği gibi korkmuştur veya konusu olmayan bişey için kırk saat açıklama yapmak istemiyordur.
Aradım sordum neden bana yalan söylüyorsun ne gerek var böyle bişeye dedim. Tartısırsın benden diye dedi. Yemin ederim tartısmazdım ya ben ruh hastasımıyım neden karışayım arkadaşıyla konuşmasına yemin ederim ağlıcam simdi isyerimde
Ama sen zaten karışmışsın ki!! Sormak sorgulamak araştırmak bile karışmak değilmidir.
Kızlar az önce nisanlımın facesine bakıyordum ki bi kız arkadaşıyla yazışıyordu havadan sudan.. kıza hayırlı olsun öğretmen olmussun yazdı kızda teşekkür ederim sende nisanlanmıssın dedi. oda tesekkür etti sonra bi daha baktım bütün yazışmalarını silmiş amacı ne niye sildi niye normal konuşmasını saklıyor benden ? az önce kimle yazısıyosun bana yazmaz oldun aşkım dedim senle kimle konuşcam diye yalan sölemeye devam ediyor. daha önce kız profillerine baktığını yakalamıştım elim ayağım titriyor bağırıp çağırmak hesap sormak istiyorum ama size danışmadan hareket etmek istemiyorum. Amacı ne olabilirr ? ne yapayım şimdi ne diyim nolur yardımmmmmmmmmm
Arkadaşlar burada bir sürü kıskanç insan okudum. Hepsi bana saçma geldi. Hatta facebook dökümünden arattığı kız isimlerini sorgulamalar falan. Bu arkadaşın da başka profillere baktı diye çıkışmasını gereksiz görüyorum ama bu konuda haklı. Bir şeyi siliyorsan ona bir önem yüklemişsin demektir. Karşındaki insan çok kıskançsa bunun yolu gizlemek değil gereksiz kıskançlıklar üzerine konuşmaktır. Aman çok kıskanç ben gene yapacağımı yapayım ama sileyim bana çok ititci gelen bir yöntem. Yaptığının yanlış olduğunu düşünmüyorsan silmeyeceksin, her yaptığını kıskanan bir sevgilin varsa ve bu sana uymuyorsa onu silersin.
Arkadaşlar burada bir sürü kıskanç insan okudum. Hepsi bana saçma geldi. Hatta facebook dökümünden arattığı kız isimlerini sorgulamalar falan. Bu arkadaşın da başka profillere baktı diye çıkışmasını gereksiz görüyorum ama bu konuda haklı. Bir şeyi siliyorsan ona bir önem yüklemişsin demektir. Karşındaki insan çok kıskançsa bunun yolu gizlemek değil gereksiz kıskançlıklar üzerine konuşmaktır. Aman çok kıskanç ben gene yapacağımı yapayım ama sileyim bana çok ititci gelen bir yöntem. Yaptığının yanlış olduğunu düşünmüyorsan silmeyeceksin, her yaptığını kıskanan bir sevgilin varsa ve bu sana uymuyorsa onu silersin.
tepkilerin normal değil de ondan..
normal konuşşa bile öküz altında buzağı arayacak gibisiniz.
ve nişanlınız da bu huyunuzu bildiği için silmiştir. arkadaslar yorum yapıyor burda hala neden beni anlamıyorsunuz diyorsun?
Herkes mesajın sılınmesınden bahsedıyor kıskandıgımdan bahsedıyor.. benım sorunum kızla yazısması yada silmesi degil bana YALAN söylemesii.. o an kımınle yazıstıgını sordum hiç kimseyle dedi benım sorunum YALAN SÖYLEMESİ..... hiç kimsede tamam bu kıskandı ama nolursa olsun yalan söylememesi gerekırdı demıyor normal karsıladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?