- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
benim demek istediğim siz tavırlarınızla nişanlınızı yalan söyleme itiyor olabilirsiniz.......
belli ki önceden yaşanan sizin kıskançlık ya da değil nişanlınıza baskı kurmanız onu buna itmiş olamaz mı
ne dese ardında başka bişi aramış olamaz mısınız?
şapkanızı önünüze alıp düşünün.. normal konuşsa bile niye selam verdin niye ilk sen yazdın vb. tavırlar sergilediyseniz ve kendinizce onu kısıtlamaya çalıştıysanız böyle yapmıştır.
anladığım kadarıyla baskın bir karektersin. herşeyin kontrolün etrafında olmasını istiyorsun.
telefon olayına gelince yeni okudum...
bu tarz şeyler daimi olursa tabii ki güven kalmaz.sürekli paranoya halinde kimse yaşayamaz.
Ne yapmalıyım Karsıma alıp konuşmak istiyorum ama umudum yok tamam dicek yine aynı şeyler olacak o zamada yüz göz oluyoruz...
Ya ben senin farketmeden baskı kurmuş olabileceğini düşünüyorum. İnsan bazen farketmez ama baskılar. Ben de zaman zaman fazla kontrolcü olduğumu düşünüyorum, farkedince biraz geri çekiliyorum.
Eğer gerçekten istemeden de olsa baskılama varsa ufak tefek yalanlar doğuyor. Ben 2 şeyi merak ediyorum:
1.) Sen hiç çok ciddi bi yalanını yakaladın mı? Yan cevap olarak "senden çekindim" diyebileceğinden daha büyük bşy?
2.) Nişanlın konuştuğu sırada sen o konuşmaya nası tanık oldun? Başka bi bilgisayar mı? Ya da yanınday mıydı? v.s...
Herkes mesajın sılınmesınden bahsedıyor kıskandıgımdan bahsedıyor.. benım sorunum kızla yazısması yada silmesi degil bana YALAN söylemesii.. o an kımınle yazıstıgını sordum hiç kimseyle dedi benım sorunum YALAN SÖYLEMESİ..... hiç kimsede tamam bu kıskandı ama nolursa olsun yalan söylememesi gerekırdı demıyor normal karsıladınız
Kızlar az önce işyerime tam 100 ADET gül geldi
en azından hatasını telafi etmek için birşeyler yapmış. ben seni anlıyorum canım. yalan ufak da olsa büyük de olsa yalandır. ve bikaç kere üstüste geldiği zaman artık o bir soru işareti olarak aklımızda kalır. ne gerek var böyle oyunlara konuştuysan konuştun niye silip de sevgilinin aklını karıştırıyorsun. sen zaten bir şey dememişsin konuşmasına. onun silmesi asıl şüpheli bi hareket. bize güven sağlayacaklar ki biz de güveneceğiz. yok öle bi dünya yani..Kızlar az önce işyerime tam 100 ADET gül geldi
tabi ki unutulmaz canım, ama en azından birşeyler yapmış bir çaba göstermiş. bir de yapıp yapıp kılını kıpırdatmayan, suçunu asla kabul etmeyip bir de karşı tarafı suçlayan arsızlar var
100 adet gül ile herşey unutulmuş yani..
zaten ben nişanlınızın bir hata yaptığını da düşünmedim yazdığı mesajlardan..yazdığı sözlerde de bir yanlışlık yok.sadece sizden korktuğu için kimseyle mesajlaşmadım demiş ..burada yazdıklarınızdan da korkmakta haklı olduğu anlamı çıkıyor..
küçük meselelerle ilişkinizi de kendinizi de yıpratmayın..
1. O kadar büyük bir yalanını yakalamadım en azından hatırlamıyorum.
2.Ben başka bilgisayardan normalde yapmadığım bişeyi yapıp tesadüfen onun face'ne girdim ve o şekilde tanık oldum.
Ben yalanın büyüğü küçüğü olduğunu düsünmüyorum zira her yalan güven sarsar bir çok küçük yalanını öğrendim. ufakta olsa rahatsızz oluyorum güvenim sarsıldı artık en ufak sohbet bile etse bişey anlatsa acaba yalan mı diyorum..
Kızlar az önce nisanlımın facesine bakıyordum ki bi kız arkadaşıyla yazışıyordu havadan sudan.. kıza hayırlı olsun öğretmen olmussun yazdı kızda teşekkür ederim sende nisanlanmıssın dedi. oda tesekkür etti sonra bi daha baktım bütün yazışmalarını silmiş amacı ne niye sildi niye normal konuşmasını saklıyor benden ? az önce kimle yazısıyosun bana yazmaz oldun aşkım dedim senle kimle konuşcam diye yalan sölemeye devam ediyor. daha önce kız profillerine baktığını yakalamıştım elim ayağım titriyor bağırıp çağırmak hesap sormak istiyorum ama size danışmadan hareket etmek istemiyorum. Amacı ne olabilirr ? ne yapayım şimdi ne diyim nolur yardımmmmmmmmmm
Hepiniz haklısınız kızlar acık acık konuscam anlasmaya calısacagım kenfı hatalarımıda düzelticem yardımlarınız için hepinize ayrı ayrı tesekkur ederım
arkadaşlar ben o kadar kıskanç ruh hastası bir insan değilim böyle birseyi neden kıskanayım.. Ki aşırı kıskanclığım yoktur.. Ben silmesine yada konuşmasına kızmıyorum bana neden sürekli yalan söylüyor bunun gibi ufak tefek çok yalanını yakaladım ?
100 adet gül ile herşey unutulmuş yani..
Saol canım benımm 😘umarım her şey yolunda gider canım
Digerleride aynı çbu sekilde artık son sansı oturup konuscam benımde hatam varsa eyvallah bu son canım.Eğer başka yalanları varsa ve diğerleri bu kadar masum değilse o zaman al karşına konuş hepsini ona anlat o zaman sonuç alırsın,tabi yine yalan söylemezse
eet hemde 100 kere unutulmuşbayılıorum yaa sana rapunzel :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?