- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Herkes mesajın sılınmesınden bahsedıyor kıskandıgımdan bahsedıyor.. benım sorunum kızla yazısması yada silmesi degil bana YALAN söylemesii.. o an kımınle yazıstıgını sordum hiç kimseyle dedi benım sorunum YALAN SÖYLEMESİ..... hiç kimsede tamam bu kıskandı ama nolursa olsun yalan söylememesi gerekırdı demıyor normal karsıladınız
kiskancliginizdan korkmus olabilir.Niye erkek arkadaslarinizi, nisanlilarinizi,eslerinizi kiskancliklarla bezdirirsiniz anlamam.Iliskinize güvenmiyorsaniz zaten ortada bir sorun var demektir.Güveniyorsaniz bos yere vesvese yapip hayati her iki tarafada zehir etmezsiniz.Nedir bu kontrol manyakligi anlamiyorum ki.Hayat bu kadar manasiz seylerle vakit gecirilmeyecek kadar kisa.
Kızlar az önce nisanlımın facesine bakıyordum ki bi kız arkadaşıyla yazışıyordu havadan sudan.. kıza hayırlı olsun öğretmen olmussun yazdı kızda teşekkür ederim sende nisanlanmıssın dedi. oda tesekkür etti sonra bi daha baktım bütün yazışmalarını silmiş amacı ne niye sildi niye normal konuşmasını saklıyor benden ? az önce kimle yazısıyosun bana yazmaz oldun aşkım dedim senle kimle konuşcam diye yalan sölemeye devam ediyor. daha önce kız profillerine baktığını yakalamıştım elim ayağım titriyor bağırıp çağırmak hesap sormak istiyorum ama size danışmadan hareket etmek istemiyorum. Amacı ne olabilirr ? ne yapayım şimdi ne diyim nolur yardımmmmmmmmmm
evet haklı olabılırsın yalan söylemesine kızıyor olabılırsın merak edıyor olabılırsın ama nısanlına tepkını bu sekılde bellı edersen o sılmeyım kalsın demez aman sorun cıkmasın dıye daha cok siler..
ben olsam bende aynısını yaparım zaten normal konusuyorum sımdı gorur bosa kavga cıkmasın durduk yere diye silerim eğer alacağım tepkının bu oldugunu bılıyorsam.. kimle konsuuyorsun sorusuna da yanıt vermem tabıkı..
bence nişanlınıza tepkınızı bu sekılde dıle getırırsenız çözüme ulaşamazsınız...
ama eğer bu gördükleriniz güven sorunu yaratıyorsa sizde biraz zaman geçince konuşun nişanlınızla senın ben tepkı vermeyeyım diye sakladıklarını görüp öğrendikçe aklıma şüphe düşürüyorsun sen açık ol bende söz verıyorum tepkılerımı kontrol altına alacagım diyin..
birde böyle deneyin... eğer yine yaparsa o zaman altında başka şeyler arayabilirsiniz bence..
bence bu davranış o anlık olan bişey değill yani biraz birikim var gibi geldi bana ama başka birşey de geldi aklıma o konuşmayı sonradan gereksiz bulup silmiş olabilir ve kimseyle konuşmuyorum dediği için yalanı ortaya çıksın istememiştir yalanlar hep birbirini doğurur ...
Ben kapattım profilimi. kendiside kapatmış... ama artık geçti...Ben nişanlı diylim erkek arkadaşımla çıkalı 1-yıl oldu sevgili oldukdan bu yana sevgilim sosyal şebekelerin hiç birini kullanmadı beni tanıdıktan sonra benimle oldukdan sonra neden Facebook falan kullansın ki (bu benim düşüncem) şahsen ben nişanlımın Facebook -U kullanmasına izin vermem niçin kullansın ki canım kullansada hiç bi kız arkadaşı olmalı en iyisi sen nişanlının Facebook profilinin kapatmasını iste kullanmasın bi daha
nişanlın yalan söylemek isteyip becerememiş bu da iyi bişey
sakince yüz yüze görüşünce tekrar sor ve yalan üzerine konuş. olay önemsiz belki ama birinin yalanını yakalayınca diğer söylediği her şey de anlamsızlaşıyor şüpheli paranoyak oluyorsun. konuş ankat içindekileri
Ben kapattım profilimi. kendiside kapatmış... ama artık geçti...
Canım işte ben tamda bunu anlatmaya çalışıyorum, bana ufak tefek çok yalan söylüyor yakalıyorum mesela geçen hafta telefon almış 2 bin tllik ben çeyiz alırız alma askım diyodum benden gizli almış ve bana arkadaşımla takas yaptım diye yalan söyledi tabi sonra sıfır aldığını öğrendim neden yalan söylüyosun dedim çekinmiş. Bu hep böylemi devam edecek yemin ederim artık hiç bi sözüne inanmıyorum hep süpeli davranıyorum çok kötü ve acı bise bu zaten verdiği sözleride tutmuyor hiç...
Ben kapattım profilimi. kendiside kapatmış... ama artık geçti...
Tamam o zaman işte kapatmış konuşursunuz bu sorun da biter her küçük şeylere göre bir-birinizin kalbini kırmaya değmez .
Herkes mesajın sılınmesınden bahsedıyor kıskandıgımdan bahsedıyor.. benım sorunum kızla yazısması yada silmesi degil bana YALAN söylemesii.. o an kımınle yazıstıgını sordum hiç kimseyle dedi benım sorunum YALAN SÖYLEMESİ..... hiç kimsede tamam bu kıskandı ama nolursa olsun yalan söylememesi gerekırdı demıyor normal karsıladınız
bu konu gerçekten çok can yakıcı halledemezsen ilerde başın çok ağrır. peki başkalarına da yalan söylüyor mu yoksa seni kaybetmemek için mi tavırları. şu da var insanları yalana biz de sevk ederiz. al karşına konuş ve dik dur. yoksa evlendiğinde ne derse desin yalan mı söylüyor fikri yer bitiri seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?