- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Canım benim fikrime göre,seni sevmeyen, zamanla sevecek biriyle olman doğru değil..zamanla olan aşk değil sevgidir..unutulmaz olan da aşk oluyor malesef,çünkü kiminle olacağını sen seçebilirsin ama kime aşık olacağını sen seçemezsin,isteyince de unutamazsın..Hüzünlü bir şarkıda uzaklara dalıp gidince istemesen de aklına gelen o olur,başkasını gözün görmez..Sen onun için öyle biri misin ? öyle değilsen kendini yıpratma bence..Ama her insan olaylara farklı bakar,benim bakış açımda bu canım,yani onunla devam etme fikrine de saygı duyuyorum..
Canım benim fikrime göre,seni sevmeyen, zamanla sevecek biriyle olman doğru değil..zamanla olan aşk değil sevgidir..unutulmaz olan da aşk oluyor malesef,çünkü kiminle olacağını sen seçebilirsin ama kime aşık olacağını sen seçemezsin,isteyince de unutamazsın..Hüzünlü bir şarkıda uzaklara dalıp gidince istemesen de aklına gelen o olur,başkasını gözün görmez..Sen onun için öyle biri misin ? öyle değilsen kendini yıpratma bence..Ama her insan olaylara farklı bakar,benim bakış açımda bu canım,yani onunla devam etme fikrine de saygı duyuyorum..
Çok değişik bir durum gerçekten yani çocuk sana karşı bir şeyler hissediyor belli ki yoksa o kıza dönerdi.Seninle yeni bir başlangıç yapmak istemiş ve bunun içinde çabalıyor bana kalırsa sonucu iyi olacak yani ben öyle hissettim en azından.. Sende çabala sonuçta sevgi emek isteyen bir şey.Umarım mutlu olursunuz.
Aşkı da sevgiyi de yaşamış birisiyim hangisi desen sevgi derim.Hüzünlü bir şarkıda falan da gelmiyor insanın aklına.Eğer gerçekten seni seven ve sana emek veren birisi varsa karşında sende onu seviyorsan geriye hiçbir sorun kalmıyor.Aşk gider sevgi kalır diye de bir laf var. Ayrıca annelerimiz babalarımız onca sene evli kalıyorlar bunların temeli hep sevgiden geliyor tabi benim fikrim
Bir koltuga iki karpuz sıgmaz diye bir laf var, ben ne olursa olsun bunları dile getiren bir erkekle birlikte olmazdım, olamadım ztn.. Kusura bakmayın ama bence hata yapıyorsunuz umarım karsınızdaki insan yarın söyledigi sözleri unutup sizi yarı yolda bırakmaz..
o kıza döneceğini sanmam cünkü belli cok yorulms kızın barısma teklifini kabul etmediğne göre.sizn icnde emek veriyo ayrıca birsey hissetmese emek vermezdi diye düsünüyorm ve dürüst birine benziyo onu sevmediğini söylememis
Tek amacı aşk acısını dindirebilmek.
Çocuk acı çekiyor, ve evet sana aşık olmak istiyor.
Birlikte olduğu kişiye aşık olmak istiyor.
Ama bunu başarmak imkansıza yakındır emin ol.
Yani senden şu an çok hoşlanıyor büyük ihtimalle.
Ama zamanla o hoşlantısı da gidecek, çünkü sen varken başkasını düşlüyor.
Bu sebepten o çocuk, o kızı unutsa da sana aşık olamayacak.
Onunda elinde olan birşey değil, ama üzgünüm şu an senleyken başkasını seven bir adam, 1 yıl geçse de 10 yıl geçse de seni sevemeyecek.
Belki o kızı unuttuktan sonra, birşeylere başlasaydınız sana aşık olabilirdi.
Ama artık bu durum imkansız.
Bence ayrıl, boşu boşuna daha büyük acılar çekmeye gerek yok.
Verdiğin karar gerçekten zor tabiki.. Allah pişman etmesin canım,hayırlısı olsun
ayrıldın mı?umarım mutlu olursunuz tabi zor bir durum devam ettirmek hayrlısı olsn
Aşkı da sevgiyi de yaşamış birisiyim hangisi desen sevgi derim.Hüzünlü bir şarkıda falan da gelmiyor insanın aklına.Eğer gerçekten seni seven ve sana emek veren birisi varsa karşında sende onu seviyorsan geriye hiçbir sorun kalmıyor.Aşk gider sevgi kalır diye de bir laf var. Ayrıca annelerimiz babalarımız onca sene evli kalıyorlar bunların temeli hep sevgiden geliyor tabi benim fikrim
Zor bi karar oldu benim icin ve.. Ayrildim.
Bak bu ayrılık onun için bir fırsat olabilir canım,yani kimi sevdiğini anlayacak,ben seni seçeceğini düşünüyorum ama ona öyle acı çektir ki değil o kız kimseyi düşünemesin,süründürmeden sakın dönme duygularına yenik düşmemelisin..Gözü senden başka hiç bir şeyi görmesin dönecekse ama bu ayrılık bir şeyi değiştirmiyorsa bırak böyle kalsın,belki böylesi hayırlıdır.
Hem üzüldüm hem sevindim desem canım.. yaşadıklarını çok iyi anlıyorum aynısını yaşadım, yaşıyorum .. sakın pes etme, Rabbim neyler neylerse güzel eyler..
Doğru olanı yaptın. Sadece seni sevecek ve seninde onu seveceğin biri çıkacak er ya da geç karşına.
En güzeli aşkı karşılıklı yaşamak.
Öbür türlü adı aşk değil fedakarlık oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?