Amaci Ne Sizce? Ben Cozemedim

Aşkı da sevgiyi de yaşamış birisiyim hangisi desen sevgi derim.Hüzünlü bir şarkıda falan da gelmiyor insanın aklına.Eğer gerçekten seni seven ve sana emek veren birisi varsa karşında sende onu seviyorsan geriye hiçbir sorun kalmıyor.Aşk gider sevgi kalır diye de bir laf var. Ayrıca annelerimiz babalarımız onca sene evli kalıyorlar bunların temeli hep sevgiden geliyor tabi benim fikrim

Mantigimi dinlemem gerekirse ben de senin gibi dusunuyorum bi yandan. Ama bu kez mantigimi degil yuregimin sesini dinlicem sanirim. Tesekkurler cevap icin :)

Umarim. Iyi dilekleriniz icin tesekkurler.

Karsimda beni seven degil, ama bana emek veren birisi var en azindan. Sanirim, daha ilerisi icinse benim savasmam gerekecek :)

Bir koltuga iki karpuz sıgmaz diye bir laf var, ben ne olursa olsun bunları dile getiren bir erkekle birlikte olmazdım, olamadım ztn.. Kusura bakmayın ama bence hata yapıyorsunuz umarım karsınızdaki insan yarın söyledigi sözleri unutup sizi yarı yolda bırakmaz..

o kıza döneceğini sanmam cünkü belli cok yorulms kızın barısma teklifini kabul etmediğne göre.sizn icnde emek veriyo ayrıca birsey hissetmese emek vermezdi diye düsünüyorm ve dürüst birine benziyo onu sevmediğini söylememis

Umarim.. Durust cevabiniz icin tesekkur ederim.

Yani ben de oyle dusunuyorum suan icin. Kizi sevmiyorum demiyo bana da seni seviyorum demiyo. Hic bi sekilde yalan soylemiyo yani. Bu yuzden ona guvenmek istiyorum. Ondan fazlaca ilgi gormeye de alistim zaten bi yandan :) Yorumunuz icin tesekkur ederim.

Tek amacı aşk acısını dindirebilmek.
Çocuk acı çekiyor, ve evet sana aşık olmak istiyor.
Birlikte olduğu kişiye aşık olmak istiyor.
Ama bunu başarmak imkansıza yakındır emin ol.
Yani senden şu an çok hoşlanıyor büyük ihtimalle.
Ama zamanla o hoşlantısı da gidecek, çünkü sen varken başkasını düşlüyor.
Bu sebepten o çocuk, o kızı unutsa da sana aşık olamayacak.
Onunda elinde olan birşey değil, ama üzgünüm şu an senleyken başkasını seven bir adam, 1 yıl geçse de 10 yıl geçse de seni sevemeyecek.
Belki o kızı unuttuktan sonra, birşeylere başlasaydınız sana aşık olabilirdi.
Ama artık bu durum imkansız.
Bence ayrıl, boşu boşuna daha büyük acılar çekmeye gerek yok.

Zor bi karar oldu benim icin ve.. Ayrildim.

Aşk gider sevgi kalır doğru..Ama ben aşkla oluşmuş sevginin daha kalıcı olduğunu düşünüyorum..Yani hadi ben seni seveyim çabalayım diyen biri değil,en başından beri aşkla tutkuyla seven birini tercih ederim..Ama tabi sizin fikriniz de doğrudur,mutlu olmanın yolu emek ve sevgiden geçiyor sonuçta..

Son düzenleme:
Zor bi karar oldu benim icin ve.. Ayrildim.

Bak bu ayrılık onun için bir fırsat olabilir canım,yani kimi sevdiğini anlayacak,ben seni seçeceğini düşünüyorum ama ona öyle acı çektir ki değil o kız kimseyi düşünemesin,süründürmeden sakın dönme duygularına yenik düşmemelisin..Gözü senden başka hiç bir şeyi görmesin dönecekse ama bu ayrılık bir şeyi değiştirmiyorsa bırak böyle kalsın,belki böylesi hayırlıdır.

Hem üzüldüm hem sevindim desem canım.. yaşadıklarını çok iyi anlıyorum aynısını yaşadım, yaşıyorum .. sakın pes etme, Rabbim neyler neylerse güzel eyler..

Doğru olanı yaptın. Sadece seni sevecek ve seninde onu seveceğin biri çıkacak er ya da geç karşına.
En güzeli aşkı karşılıklı yaşamak.
Öbür türlü adı aşk değil fedakarlık oluyor.

Bugun neler oldu.. Geldi zorla yanima gelme dedikce.. Yine yalvardi yapma etme dedi. Bi onceki gun kiz mesaj atmis ve o da kiza artik mesaj atma demis. Her sey cok guzel olcak inan dedi. Ama ben kararliyim bu kez olmayacak dedim...

Hem üzüldüm hem sevindim desem canım.. yaşadıklarını çok iyi anlıyorum aynısını yaşadım, yaşıyorum .. sakın pes etme, Rabbim neyler neylerse güzel eyler..

Haklisin canim. Moral verdigin icin tesekkur ediyorum.

Evet oyle. Aski karsilikli yasayabilcegim birini bekliyorum. Beklicem :) Belki aylar sonra bana gercekten asik olur ve gelir yanima dimi :)

canım aynı yerde mi çalışıyorsunuz? yaşlarınız kaç hani karar veremiyo ya ondan sordum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…