Amaci Ne Sizce? Ben Cozemedim

Aslında bu kararı vermen bi bakıma iyi olmuş.
Böylece gerçekten kimi sevdiğini daha iyi anlar.
Diğer türlü olsa acaba hala onu seviyor mu diye tedirgin olcaktın ama bu şekilde daha kolay anlarsın hislerini

Aslında bu kararı vermen bi bakıma iyi olmuş.
Böylece gerçekten kimi sevdiğini daha iyi anlar.
Diğer türlü olsa acaba hala onu seviyor mu diye tedirgin olcaktın ama bu şekilde daha kolay anlarsın hislerini

Bi onceki yoruma yazmistim bir de sana yaziyorum canim. Aynen su:
Bugun neler oldu.. Geldi zorla yanima gelme dedikce.. Yine yalvardi yapma etme dedi. Bi onceki gun kiz mesaj atmis ve o da kiza artik mesaj atma demis. Her sey cok guzel olcak inan dedi. Ama ben kararliyim bu kez olmayacak dedim...

aynen böyle devam et canım. zaten seni seviyorsa - ki seviyor bence - bi şekilde seni ikna edicektir :)
bırak uğraşıp dursun. her zaman yanında olmak zorunda değilim izlenimi ver çok işe yarıyoo

Bekle cnm, sadece bekle tepkisiz kal kendin içinse kafanı dagıtmanın yolunu bul üzülme sakın ..

aynen böyle devam et canım. zaten seni seviyorsa - ki seviyor bence - bi şekilde seni ikna edicektir :)
bırak uğraşıp dursun. her zaman yanında olmak zorunda değilim izlenimi ver çok işe yarıyoo

Tamam canim denicem bunu :) arada konusuyoruz ve ben onceki kadar yuz vermiyorum her gel dediginde gelmiyorum dediklerinin cogunu yapmiyorum. Deliriyo :))

bence kendini yara bandı yapma.yazık çocuğada üüzldüm

Yara bandi olmak istemedigim icin ayrilmayi uygun gordum ben de.. Bakalim zamanla gorucez iyi mi yaptim kotu mu yaptim..

Bekle cnm, sadece bekle tepkisiz kal kendin içinse kafanı dagıtmanın yolunu bul üzülme sakın ..

Beklicem.. Tek yapicam sey bu olacak.. Yalniz kafami nasil dagiticam hic bilmiyorum ya. Hiiic..

bak mesela oyunlar oynayabilirsin dizi izleyebilirsin sabahları her zamankinden erken kalkıp yürüyüş yapıp sıcak simitle eve dönüp kahvaltı yapabilirsin calısıyorsan hiç iletişim kurmadıgın biri ile iletişim kurabilirsin işinde bir değişiklik yapabilirsin..

Tamam canim, sagol. Onerilerini dikkate alicam :)

inanmiyorum ya bugun dogum gunumu unuttu diye dusunurkeen.. cok guzel bi surpriz hazirlamiiis :) cok mutlyum :)

ayriyken hersey cok guzel sankii. neden hep boyle oluyo :120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…