Arkadaşlar anca girebildim kusura bakmayın.
Sürekli ulaşmaya çalıştı bana en sonunda tamam dedim dinliyorum. Evet dedi bir hata yaptım o arkadaşına gıcık olduğum için onunla konuşacaktım ve senden uzak durmasını söyleyecektim dedi arkadaşım bir süre sonra yanıma gelecek çünkü farklı bir şehirden, bizde kalacak bir süre. Zamanında erkek arkadaşlarına kapılıp seni aramamıştı bir süre sen de çok üzülmüştün demek ki çok rahat biri sana zararı dokunabilir sana anlatsam anlamayacaktın seni korumaya çalıştım dedi.
Ayrıca aklından geçtiyse kimseye sulanmadım yakın bir arkadaşına sulanacak kadar saçma bir iş yapar mıyım dedi. Ben de sinirlendim. Kimi kimden koruyorsun o arkadaşımla benim aramda sana güvenip sinirle anlatmıştım bir daha yapmamam gerektiğini öğrettin bana sağ ol dedim. Yetişkin bir bireyim kararlarıma saygı duyacaksın arkadaşımı asla hayatımdan çıkarmayacağım dedim.
Ben asla görüşmek istemiyorum onunla dedi sen de yetişkin birisin kocaman adamsın başına silah dayamam görüş diye beni ilgilendirmez ama benim adıma karar vermeyeceksin beni arkadaşlarıma rezil etmeyecektin dedim. Çok pişmanım çok gereksiz oldu ne zamandır kafamı kurcalıyordu iki bira içince kendimi tutamadım sana söylemem lazımdı dedim. Şu an barışmak için böyle yapıyorsun hatanı düşün, iyice anla öyle ara beni dedim. Düşündüm, anladım ama seni beklerim diyor. Yanıma gelmek istiyor.
Kararsızım çok üzüldüm ama bazen de diyorum ki acaba bir şans vermeli mi. Muhtemelen arkadaşıma asılmamıştır da çünkü ortaya çıkacağını bilir. Ya zaten yakıştıramıyorum hiç sanmıyorum insan konduramıyor. Sanırım kıskançlık yapmış çünkü son görüşmemizde de arkadaşın gelecek çıkıp gezeceksiniz o birileriyle tanışmak isterse sen ne yapacaksın çıldırıyorum falan diyordu ben de takmamıştım söylediklerini. Böyle gelişmeler yaşandı işte henüz bir karar vermedim.