İnanın hiçbir şekilde muhatap olmuyorum ki kendi kendine bir şeyler çıkarmasın hareketlerimden diye. Utanmıyor da benimle gelip konuşmaya.Öküzlüğündendir, kendini vazgeçilmez zannediyor galiba
Onu yoksaydığınız için hazımsızlık yaşıyor benceİnanın hiçbir şekilde muhatap olmuyorum ki kendi kendine bir şeyler çıkarmasın hareketlerimden diye. Utanmıyor da benimle gelip konuşmaya.
Bana mı anormal geliyor acaba diye düşünüyorum aklım almıyor. Yıl başından beri anlaması için uğraştım, aylarca kendi kendine tavır yaptı, bana olur olmadık yerlerde eğitimden, egodan laf vurdu. Konuşmayınca depresyonda gibi dolaştı. En son birini buldu yine de benimle muhatap olmaya çalışıyor.Onu yoksaydığınız için hazımsızlık yaşıyor bence
Aynen böyle yapıyorum gerçekten ne selam veriyorum ne yüzüne bakıyorum. Bugün de gelip bana şarj aleti sordu. Hiç açıklama yapmadan yok dedim gitti.gormezlikten gelın ve konusmayın
Aynı şeyleri düşünüyoruz. Ben de az çok tahmin ediyordum başkasına da kolayca aşık olacağını ancak hızı beni de şaşırttı :) Mutlu olsun benden uzak dursun ama benimle muhatap olması beni rahatsız ediyor. Çünkü herhangi bir davranışımdan kendi kendine bir şeyler çıkarabilir bu çocuk. Konuşmaması için uyarsam bu defa yine başka bir şey çıkarabilir. Kaldım ne yapacağımı bilmez bir halde.Allahtan vazgeçmeyeceğini söylemiş de iki aya kalmadan nişan yapmış bir de hemen vazgeçerim deseydi iki güne evlenecekti sanırım
Adama güvenip, hoşlanıp ilişki yaşamamışsınız allahtan yalancı olduğu burdan belli.
Ha yani istemeyen kişiyi beklemez tabii ama o kadar söyleyip iki aya nişan yapması zaten ne kadar güvenilmeyecek bir insan olduğunu gösteriyor.
Hiç bilmiyorum amacı ne anlayamıyorum. Duygularını söylemeden önce ben normal konuşurdum takılırdım, dediğim gibi benden küçük ve asla öyle yaklaşmadığım biri kardeşim derdim. Ancak duygularını söyledikten ve benden karşılık bekledikten sonra asla aynı şekilde yaklaşmadım. Ama dediğiniz gibi beni kaybettin diyecek kafada birisi. Hatta bir keresinde ben olumsuz konuşunca beni kaybettin ona üzül filan demişti ben o zaman da şaşırmıştım. :)Beni kaybettin bak nişanlıyım artık havasında mı acaba.. kendi kendine gelin güvey olan insanlar var ya bu da öyle galiba kıskanacağınızı falan mı düşünüyo nedir :)))
Hiç konuşmayın bir süre sonra gerçekten vazgeçerAynı şeyleri düşünüyoruz. Ben de az çok tahmin ediyordum başkasına da kolayca aşık olacağını ancak hızı beni de şaşırttı :) Mutlu olsun benden uzak dursun ama benimle muhatap olması beni rahatsız ediyor. Çünkü herhangi bir davranışımdan kendi kendine bir şeyler çıkarabilir bu çocuk. Konuşmaması için uyarsam bu defa yine başka bir şey çıkarabilir. Kaldım ne yapacağımı bilmez bir halde.
Umarım öyle olur, o kadar geriliyorum ki. Hiç yaşamak istemediğim şeyler bunlar. Dün de gelip diğer arkadaşlarla konuşurken beni konuya dahil etmeye çalıştı, kısa cevaplar verdim, gülmedim, devam etmedim konuşmaya.Hiç konuşmayın bir süre sonra gerçekten vazgeçer
Çokta tınnn deseydinizHiç bilmiyorum amacı ne anlayamıyorum. Duygularını söylemeden önce ben normal konuşurdum takılırdım, dediğim gibi benden küçük ve asla öyle yaklaşmadığım biri kardeşim derdim. Ancak duygularını söyledikten ve benden karşılık bekledikten sonra asla aynı şekilde yaklaşmadım. Ama dediğiniz gibi beni kaybettin diyecek kafada birisi. Hatta bir keresinde ben olumsuz konuşunca beni kaybettin ona üzül filan demişti ben o zaman da şaşırmıştım. :)
Çokta tınnn deseydinizyüz bulamayınca gider boşverin hiçç kâle almayın.
Akrep sanırım. Tam emin değilim.Burcu ne çok merak ettim :)
Akrep sanırım. Tam emin değilim.
Açıkçası ben o kadar iddialı konuşmasından sonra aradaki zaman farkına şaşırmadım değil yaniHmm. Ailesi mi baskı yapıyordu ne acelesi varmış ya. Bu aralar çok duyuyorum buna benzer hikayeleri. Düğün sabahı mesaj atanlar falan. Ne cesaret ya aklında başkası varken evlenmek
Dengesiz insanlarla uğraşmak zor ne yapacakları belli olmazBana mı anormal geliyor acaba diye düşünüyorum aklım almıyor. Yıl başından beri anlaması için uğraştım, aylarca kendi kendine tavır yaptı, bana olur olmadık yerlerde eğitimden, egodan laf vurdu. Konuşmayınca depresyonda gibi dolaştı. En son birini buldu yine de benimle muhatap olmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?