Bu kişiye hisleriniz mi var? Boş verin. Çok takıyorsunuz gibi geldi.Bahsettiğim şahıs bu sabah yanıma gelip adımı söyleyerek rüyamda seni gördüm dedi gülerek. Ben de hiç ciddiyetimi bozmadan hayrolsun dedim etrafta duyabilecek insanlar olduğu için. Bakalım göreceğiz hayır mı değil mi dedi yine aynen gülerek. Hiçbir şekilde cevap vermedim gülmedim, kafamı başka yöne çevirdim devamında gitti. Benimle iletişime geçmesinin sebebini anlayamıyorum. Selam vermiyorum, yüzüne bakmıyorum, konuşmuyorum ona rağmen hiç çekinmeden benimle konuşmasına anlam veremiyorum. Ben mi abartıyorum sizce?
Yok hissim filan ancak bahsettiğim gibi bu çocuk kendi kendine sen de beni seviyorsun ama etraftan çekiniyorsun diyen biri. Ben kendimi riske atmak istemiyorum kendisiyle konuşup da. Çünkü çok küçük bir samimiyet göstermem durumunda biliyorum ki sürekli yanıma gidip gelecek ve konuşmaya çalışacak benimle. Allah korusun kendi kendine bir şeyler düşünüp ayrılırsa işi bozulursa diye muhatap dahi olmak istemiyorum.Bu kişiye hisleriniz mi var? Boş verin. Çok takıyorsunuz gibi geldi.
Takıntılı, akıl sağlığı yerinde olmayan biri gibi davranıyor hiç umursamayın iyi ki muhatap olmamışsınız, nişanlısına acıdım bu aradaBana mı anormal geliyor acaba diye düşünüyorum aklım almıyor. Yıl başından beri anlaması için uğraştım, aylarca kendi kendine tavır yaptı, bana olur olmadık yerlerde eğitimden, egodan laf vurdu. Konuşmayınca depresyonda gibi dolaştı. En son birini buldu yine de benimle muhatap olmaya çalışıyor.
Bugün yanıma gelip beni rüyasında gördüğünü söyledi gülerek. Hayrolsun dedim ancak gülerek değil. Göreceğiz hayır mı değil mi diyor. Kafamı çevirdim bir şey söylemedim çekti gitti. Yahu rüyanda gördüysen bana ne, hiç utanmayıp hala gelmesi benim sinirlerimi bozuyor. Hiçbir şekilde muhatap olmamaya çalışıyorum ama derdi ne anlayamıyorum.Takıntılı, akıl sağlığı yerinde olmayan biri gibi davranıyor hiç umursamayın iyi ki muhatap olmamışsınız, nişanlısına acıdım bu arada
Biz onu anlayamayız çünkü bizler normal insanlarız siz en iyisini yapıyorsunuz muhatap olmayarakBugün yanıma gelip beni rüyasında gördüğünü söyledi gülerek. Hayrolsun dedim ancak gülerek değil. Göreceğiz hayır mı değil mi diyor. Kafamı çevirdim bir şey söylemedim çekti gitti. Yahu rüyanda gördüysen bana ne, hiç utanmayıp hala gelmesi benim sinirlerimi bozuyor. Hiçbir şekilde muhatap olmamaya çalışıyorum ama derdi ne anlayamıyorum.
Ben mi abartıyorum diye düşünüyorum ancak çok farklı bir karaktere sahip, hareketlerimden, sözlerimden kendi kendine ne çıkarabilir bilmiyorum. Daha 3 ay oldu her şeyden çok seviyorum, ölene kadar vazgeçmem vs. diyeli. Gerçekten sevdiğine inanmadım o ayrı ancak beni kendi gibi basit görüp muhatap olmaya çalışması beni rahatsız ediyor. Böyle takıntılı ve ayran gönüllü birinden her şeyi beklerim ben. Konuşmaması konusunda uyarsam bak ben nişanlandım kıskandı diye bile düşünebilir. Konuşsam bu defa haddini aşıp sürekli konuşmaya çalışacak. Allah korusun kendi kendine bir şeyler çıkarıp ayrılmasından da korkarım.Biz onu anlayamayız çünkü bizler normal insanlarız siz en iyisini yapıyorsunuz muhatap olmayarak
Çok haklısınız ve çok mantıklı düşünüyorsunuz, abartmıyorsunuz bence. Kendi kendine konuşsun dursun siz pas vermedikçe size hiçbir şey yapamaz, elbet susar bir gün, çevredekiler de farkındadır zaten, en ufak bir ışık yakmadığınızı herkes biliyordur. Acaba ortak bir arkadaşınız çocuğun nişanlısına durumu anlatsa nasıl olur o kıza da yazık aslında.Ben mi abartıyorum diye düşünüyorum ancak çok farklı bir karaktere sahip, hareketlerimden, sözlerimden kendi kendine ne çıkarabilir bilmiyorum. Daha 3 ay oldu her şeyden çok seviyorum, ölene kadar vazgeçmem vs. diyeli. Gerçekten sevdiğine inanmadım o ayrı ancak beni kendi gibi basit görüp muhatap olmaya çalışması beni rahatsız ediyor. Böyle takıntılı ve ayran gönüllü birinden her şeyi beklerim ben. Konuşmaması konusunda uyarsam bak ben nişanlandım kıskandı diye bile düşünebilir. Konuşsam bu defa haddini aşıp sürekli konuşmaya çalışacak. Allah korusun kendi kendine bir şeyler çıkarıp ayrılmasından da korkarım.
Kıza bunu duyurmayı doğru bulmuyorum açıkçası. Bu kadar kısa sürede çok aşık olabilir mi bilmiyorum. Ya bana yalan söyledi ya da kıza aşık numarası yapıyor. Bunların hiçbiri değilse de gerçekten ayran gönüllü demektir. Allah korusun bu tarz kişilerden herkesi. O kızın yerinde olmak istemezdim asla. Kızla tanışmadan bir iki gün önce bana olduğu belli olan bir yazı yazıp durumuyla laf vurmuştu, kızla tanıştı bir hafta içinde isimlerinin baş harflerini kalplerle süsleyip aşk cümleleri yazmıştı. Ben çok şükür birini buldu en sonunda dedim ancak gelip benimle konuşmaya çalışması bana garip geliyor amacını çözemiyorum. Ahlaken onunla konuşmayı doğru bulmuyorum hiçbir şekilde. Onun da nişanlısına saygı duyup benimle hiçbir şekilde muhatap olmaması gerekir diye düşünüyorum. Umursamıyorum gün içinde hiçbir şekilde, ne selam veriyorum ne yüzüne bakıyorum ama o illa ya saçma sapan bir şeyler istiyor ya da kendi kendine benimle muhatap olacağı bir konu buluyor.Çok haklısınız ve çok mantıklı düşünüyorsunuz, abartmıyorsunuz bence. Kendi kendine konuşsun dursun siz pas vermedikçe size hiçbir şey yapamaz, elbet susar bir gün, çevredekiler de farkındadır zaten, en ufak bir ışık yakmadığınızı herkes biliyordur. Acaba ortak bir arkadaşınız çocuğun nişanlısına durumu anlatsa nasıl olur o kıza da yazık aslında.
Allah korusun ya. Yıllarca bekledim akıllı uslu sadık biri olsun diye öyle çıkacaksa hiç gelmesin. İnşallah onu da Allah kurtarırKızın fark edeceğini sanmıyorum yukarıda arkadaşın yazdığı gibi aşık rolünü çok iyi yapıyor kendisi. Üzüldüğüm ve aynı ortamda olduğumuz için birçok tavrına sabrettim ancak bu kadar rahat davranmasına izin veremem. Herhangi bir davranışımdan bir şeyler çıkarabilir ayrılabilir ya da cesaret bulup benimle daha da samimi olmaya çalışabilir. Bu riske giremem. Umarım evleneceğimiz kişiler bu karakterde olmaz. Çok korkutucu. Allah korusun. Nişanlısının yerinde olmak istemezdim asla.
Ruyasinda sizinle evlendiginimi gormus :) kesin nisanlandigina emin misinizBahsettiğim şahıs bu sabah yanıma gelip adımı söyleyerek rüyamda seni gördüm dedi gülerek. Ben de hiç ciddiyetimi bozmadan hayrolsun dedim etrafta duyabilecek insanlar olduğu için. Bakalım göreceğiz hayır mı değil mi dedi yine aynen gülerek. Hiçbir şekilde cevap vermedim gülmedim, kafamı başka yöne çevirdim devamında gitti. Benimle iletişime geçmesinin sebebini anlayamıyorum. Selam vermiyorum, yüzüne bakmıyorum, konuşmuyorum ona rağmen hiç çekinmeden benimle konuşmasına anlam veremiyorum. Ben mi abartıyorum sizce?
Aynen katılıyorum düşüncenize, Allah korusun böyle kişilerden. Kız da aynı yapıda, düşüncede değilse mutlaka bir şeylerin normal olmadığını, davranışlarının, sözlerinin yaşıyla alakasız olduğunu anlayacaktır herhangi bir olumsuzlukta verdiği tepkilerden. Tartışma anında tıpkı liseli ergenler gibi tavır sergileyen biri bu. “Beni kaybettin sen ona yan, sana verdiğim değeri geri alıyorum üstü kalsın, seni alkışlıyorum” diye cümleler kuran biriAllah korusun ya. Yıllarca bekledim akıllı uslu sadık biri olsun diye öyle çıkacaksa hiç gelmesin. İnşallah onu da Allah kurtarır
Şaka gibi gerçekten. Kendi kendine yanıma gelip söyledi sabah erkenden. Ayrıntı sormadım, gülmedim, ilgilenmedim. Beni ne alakadar edecekse sanki. Nasıl bir anlayış, nasıl bir düşünce yapısı anlayamıyorum ki. Nişanlandığına eminim tanışıp yüzük taktıktan bir ay sonra nişan yaptılar. Hatta isteme olumlu sonuçlanıp, yüzükler takılınca ertesi gün tatlı dağıttı bana iki kez ikram etti tatlıdan.Ruyasinda sizinle evlendiginimi gormus :) kesin nisanlandigina emin misiniz
Üff benzer biri başımdaydı benim en son anladı egosu iyice zedelendi. Deli bunlar.Aynen katılıyorum düşüncenize, Allah korusun böyle kişilerden. Kız da aynı yapıda, düşüncede değilse mutlaka bir şeylerin normal olmadığını, davranışlarının, sözlerinin yaşıyla alakasız olduğunu anlayacaktır herhangi bir olumsuzlukta verdiği tepkilerden. Tartışma anında tıpkı liseli ergenler gibi tavır sergileyen biri bu. “Beni kaybettin sen ona yan, sana verdiğim değeri geri alıyorum üstü kalsın, seni alkışlıyorum” diye cümleler kuran biriben ilk bu sözlerle karşılaştığımda şok olmuştum. Kaldı ki hiçbir şekilde bu kişiye umut vermedim ve davranışlarının, tepkilerinin doğru olmadığını anlaması için mantık ve saygı çerçevesinde açıklama yapmaya çalıştım her zaman ancak hiçbir şekilde anlaşılmadım.
Bilmiyorum en son ne olacak ama benden uzak olmasını diliyorum. Zira insanın sinirleri bozuluyor bu tarz insanlarla karşılaşınca. Umarım çok kısa zamanda vazgeçer tamamen ve benimle muhatap olmayı bırakır. Her gün yeni bir sinir harabiyeti yaşıyorum resmen. Birini bulursa kurtulurum diyordum, nasıl bir anlayışsa hiç yüzü kızarmadan karşıma geçip benimle konuşmaya çalışıp sırıtabiliyorÜff benzer biri başımdaydı benim en son anladı egosu iyice zedelendi. Deli bunlar.
Kızın sosyal medya hesabı var mı bilmiyorum hiç bakmadım. Zaten bakmak, karışmak da istemem. Daha önce dediğim gibi bu çocuk ibadetlerini yerine getiren, oldukça muhafazakar bir aileye sahip biri. Ben bana olan hislerini açıkladığı andan itibaren davranışlarını, tavırlarını, konuşmalarını görünce inanılmaz şaşırmıştım. Hiçbir şekilde bu kadar ısrar etmesini, kendi kendine gelin güvey olmasını, saçma sapan tepkiler vermesini beklemezdim. Sürekli dua ediyorum, olacak, vazgeçmeyeceğim deyip duruyordu ancak kendi kendine garip tavırlara giriyordu, bana laf vuruyordu olumsuz cevap verdiğimde. Kız şu an hiçbir şeyin farkında değildir muhtemelen. Daha tanıyalı birkaç hafta olmuşken aşk sözcükleri yazmıştı durumuna. Allah korusun herkesi böylelerinden.Kizin sosyal medyasini ver sikayet ediyim pisligi
Kızın sosyal medya hesabı var mı bilmiyorum hiç bakmadım. Zaten bakmak, karışmak da istemem. Daha önce dediğim gibi bu çocuk ibadetlerini yerine getiren, oldukça muhafazakar bir aileye sahip biri. Ben bana olan hislerini açıkladığı andan itibaren davranışlarını, tavırlarını, konuşmalarını görünce inanılmaz şaşırmıştım. Hiçbir şekilde bu kadar ısrar etmesini, kendi kendine gelin güvey olmasını, saçma sapan tepkiler vermesini beklemezdim. Sürekli dua ediyorum, olacak, vazgeçmeyeceğim deyip duruyordu ancak kendi kendine garip tavırlara giriyordu, bana laf vuruyordu olumsuz cevap verdiğimde. Kız şu an hiçbir şeyin farkında değildir muhtemelen. Daha tanıyalı birkaç hafta olmuşken aşk sözcükleri yazmıştı durumuna. Allah korusun herkesi böylelerinden.
Kız da muhafazakar bir kız. Karakter özellikleri nedir nasıldır bilmiyorum ancak eğer yaşına göre olgunsa bu kişinin sıkıntılı anlarda verdiği tepkilerin normal olmadığını anlayacaktır. Bu kadar kısa sürede hemen olumlu cevap vermesi, nişan yapması kızın ya henüz hiçbir şeyin farkında olmamasından ya da bir şekilde kendisine uygun bulup gerçekten sevdiğindendir diye düşünüyorum. Herkes sizin gibi bakmayabilir olaya, siz mantıklı karar vermeyi tercih edenlerdensiniz ancak kızın nasıl bir karaktere sahip olduğunu bilmiyorum. Bu çocuk kendi kendine gelin güvey olan biri, ben cevap vermeye, muhatap olmaya bile korkuyorum. Bana hislerini söylediği andan itibaren birkaç hafta içerisinde tepkilerinin normal olmadığını anlamıştım. Davranışları tavırları kıza normal gelirse de bir şey diyemem. Şu an sadece benden uzak durmasını istiyorum.Ben kendimi kizin yerine koydum. Muhafazakar diye gorunen erkek! Bozuntusu pekte oyle degil su durumlara bakarsak.
Kesin muhafazar bi kizla nisanlanmistir ve bu durumda ben o kiza uzulurum.
Bende muhafazar bi ailede buyudum ve gorucu usulu gelenlerim var, asla istemem nisanlim dedigim kisinin bu firildak haraketlerinin gizlenmesini.
Sakin dertlenme ayiricam kizi uzucem felan diye, yol daha yakin.
Keske bende boyle bi durumda oldugumda( o kizin yerinde) birisi beni boyle bi nisanlim oldugunda uyarsa. O kisiye omur boyu dua ederim.
Hep seni ölene kadar seveceğim diyenler uzmedi mi bizi ....Öncelikle herkese mutlu günler diliyorum. Konum biraz uzun olabilir kusuruma bakmamanızı temenni ediyorum :) Burada her birinizden çok güzel şeyler öğrendim çok teşekkür ediyorum.
Konuma gelecek olursak; bahsedeceğim kişiyle ilgili açtığım bir konu vardı daha önce. Az çok karakter özelliklerini yazmıştım. Bu kişi benden bir yaşa yakın küçük, asla farklı bir şey düşüneceğini tahmin edemediğim biriydi. Tam ergen tavırlarına sahipti. Yıl başından beri bana karşı bir şeyler hissettiğini söylemiş ben de karşılık vermemiştim. Bana beni her şeyden çok sevdiğini, asla vazgeçmeyeceğini, ne dersem diyeyim ölene kadar sevmeye devam edeceğini söylemişti en son. Bana çalıştığımız ortamda laf vurup, tavır yapınca bir şekilde iletişimi kopardım ve muhatap olmadım. Konuşmayalı bir ay olmuştu ve görücü usulü birine gitmiş olumlu olunca birkaç hafta içerisinde nişan yaptılar. Görücü gittiği zaman benim bulunduğum ortamda bana laf vurmuştu umursamamıştım. Bir ayda hemen aşık oldu aşk sözleri filan yazdı durumuna. Ben kurtulduğuma sevinmiştim. Bu çocuk nişanlanalı 2 ay bana çok aşık olduğunu, vazgeçmeyeceğini söyleyeli de 3 ay kadar oluyor. Mesajlaşma uygulamasında engelledim aylar öncesinden, ama o beni engellememiş. Sinirlerimi bozan birkaç şey var bu çocuk benimle muhatap olmaya devam ediyor arkadaşlar. Gelip şarj aleti veya saçma sapan bir şeyler istiyor. Ben de yok diyorum muhatap olmuyorum. Neden taktığımı ya da kıskandığımı filan düşünenler olacaktır, bu çocuk bana sen de beni seviyorsun ama etraf ne der diye çekiniyorsun diyen biri. Kendimi riske atıp muhatap olmak istemiyorum. Sizce bu kişinin hala benimle muhatap olma amacı nedir?
Güncelleme 4. sayfada
Az çok tahmin ediyordum bu sözleri gerçekten hissederek söylemediğini, hiçbirinin doğru olmadığını öğrenmem de çok uzun sürmedi :) Sadece amacının, derdinin ne olduğunu anlayamıyorum. Nasıl bir düşünce yapısı ve anlayışı var ki hiç çekinmeden benimle konuşmaya olmaya çalışıyor, ben hiçbir şekilde muhatap olmuyorken.Hep seni ölene kadar seveceğim diyenler uzmedi mi bizi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?