Aynen diken üstündeyim hep, bir hareketimi yanlış anlar, kendi kendine anlam çıkarır, kızdan ayrılır diye korkuyorum. Yüzü filan da kızarmıyor şaşırıyorum.Dengesiz insanlarla uğraşmak zor ne yapacakları belli olmaz
Aman allah korusun ,biran önce evlenirler inşallah.Aynen diken üstündeyim hep, bir hareketimi yanlış anlar, kendi kendine anlam çıkarır, kızdan ayrılır diye korkuyorum. Yüzü filan da kızarmıyor şaşırıyorum.
Açıkçası ben o kadar iddialı konuşmasından sonra aradaki zaman farkına şaşırmadım değil yaniUmarım gerçekten bir ay içerisinde beni unutup birkaç haftada aşık olmuştur nişanlandınız kişiye. İnşallah benimle muhatap olmayı tamamen kesip hayatına bakar. Zira ben bu kafada olan biriyle normal bir şekilde bile konuşmaya korkuyorum. Amacını anlayamadım ki, normal iki arkadaş olacağımızı mı sanıyor acaba? Kendi kendine gelin güvey olan biri beni korkutur.
Amin. İnşallah tez zamanda evlenir. Umarım evlendiği kişiye sadık kalır. Dilerim kimsenin karşısına böyle ayran gönüllü insanlar çıkmaz. Evleneceğim kişinin böyle bir karaktere sahip olmasını asla istemem.Aman allah korusun ,biran önce evlenirler inşallah.
Takmamaya hiçbir şekilde muhatap olmamaya çalışıyorum ancak rahatlığı beni çok şaşırtıyor.Kendini bişey zann ediyor. Takmayin ...
Amaci sizi qicik etmek. Gülün gecin.Takmamaya hiçbir şekilde muhatap olmamaya çalışıyorum ancak rahatlığı beni çok şaşırtıyor.
Bir de ibadetlerine dikkat eden, dindar biri bu. Sürekli dua ettiğini filan söylüyordu olması için. Şimdi de nişanlısına söylüyordur tabiiSen kabul etsen senle de ilişkisini devam ettirir bu adam tek eşli olsa bunu yapar mı. Açgözlü bi tip
Çok şaşırıyorum bu kadar rahat olanlara. Normal geliyor sanırım bu tür şeyler. Allah böylelerinden korusun herkesi.Bende de var bu modelden bir tane. 3 yıldır bana aşık, bu sırada 6 sevgili değişti ve bilmediğim sayıda flörtü vardı. Hala arada yoklar. Kendisinin ciddiye alınacak bir hücresinin bile olduğunu düşünmüyorum. Yüzüne karşı dalga geçip, eğleniyorum.
Benim omunda konuşmamamı kıskançlık olarak bile algılıyor olabilir, o zihniyette çünkü. Ancak onun bu gevşekliğini normal görüp de kendisiyle muhatap olamam gerçekten. Bu şekilde umursamamaya devam etmek en doğrusu sanırım.Gormemezlikten gel canim onun hirsi bu :)
Bir de ibadetlerine dikkat eden, dindar biri bu. Sürekli dua ettiğini filan söylüyordu olması için. Şimdi de nişanlısına söylüyordur tabiiBana karşı böyle bir şey düşüneceğini, yüzü dahi kızarmadan, çekinmeden benimle muhatap olacağını tahmin bile edemezdim. Ancak ben rahat bir insan değilim normal bulmuyorum. Kendi kendine gelin güvey olan biri bu o yüzden hiçbir şekilde muhatap olmak istemiyorum.
Ben de üzüldüm açıkçası. O kadar emin konuşuyordu ki bana karşı, asla vazgeçmem, dua ediyorum, ölene kadar seveceğim vs. vs.Dindar da bi de :) yok ya bu adamdan eş falan olmaz aldatır 200metreden tanırım bu tipi. Evleneceği kıza acıdım
Erkeklerden iyice gıcık almaya başladımAmin. İnşallah tez zamanda evlenir. Umarım evlendiği kişiye sadık kalır. Dilerim kimsenin karşısına böyle ayran gönüllü insanlar çıkmaz. Evleneceğim kişinin böyle bir karaktere sahip olmasını asla istemem.
Ben de üzüldüm açıkçası. O kadar emin konuşuyordu ki bana karşı, asla vazgeçmem, dua ediyorum, ölene kadar seveceğim vs. vs.O iddialı aşk cümlelerini hatırlayıp utanmıyor benimle konuşurken. Acaba insanlar artık normal mi görüyor bunları, bana mı anormal geliyor diye düşünüyorum. Elbette benim peşimden koşmasını beklemezdim ve istemezdim. Ancak ahlaken bir daha benimle konuşmamasının, muhatap olmamasının gerekli olduğunun bilincinde olmasını isterdim. Çok yazık gerçekten. İnşallah böyle kişilerle karşılaşmayız hiçbirimiz.
Çok korkunç. 6-7 ay boyunca hiçbir şekilde umut vermemeye çalıştım. Anlaması için uğraştım o kadar değişik davranıyordu ki aynı ortamda olamasak hiçbir şekilde muhatap olmazdım ancak birçok kez davranışları konusunda uyardım yine vazgeçmedi. En sonunda birini buldu muradına erdi artık uğraşmaz dedim yine hiç utanmadan gelip konuşmaya, bir şeyler istemeye devam etti. Yok diyorum her defasında. Zamanında sen de beni seviyorsun etraftan çekiniyorsun dediği için de korkuyorum, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.Birine ulaşmak için aşık rolü yapmak en kolay yol sanırım başka bişeyle etkileyemeyince :)
Kızın fark edeceğini sanmıyorum yukarıda arkadaşın yazdığı gibi aşık rolünü çok iyi yapıyor kendisi. Üzüldüğüm ve aynı ortamda olduğumuz için birçok tavrına sabrettim ancak bu kadar rahat davranmasına izin veremem. Herhangi bir davranışımdan bir şeyler çıkarabilir ayrılabilir ya da cesaret bulup benimle daha da samimi olmaya çalışabilir. Bu riske giremem. Umarım evleneceğimiz kişiler bu karakterde olmaz. Çok korkutucu. Allah korusun. Nişanlısının yerinde olmak istemezdim asla.Benim de geçti başımdan böyle bir şey ben başkasıyla görüşürken beni korumaya and içmiş adeta.İlişkimi bozdu itina ile ama benim yararım içinmiş gerçekten de inandım. Beni mutsuz görünce gözleri dolan beni benden çok düşünen bir tipti ama ben hep yakın arkadaş sandım çünkü kızlara yazıyordu ben bile tanışıyordum meğer hepsi paravanmış. Açıldı bana cümleler de aynı. Her şey senin içindi sana aşıktım seni bekleyeceğim bilmem ne. Bu konuşmadan sonra kaç kişi ile konuştu saymadımbaşta tüm iletişimi kesmiştim de arkadaşın iddiasına göre bana sadece arkadaşmış artık tekrardan konuştum kıyamadım. Öyle işte. Erkek milleti hep aynı.
Şimdi de bir narsist var başımda bana aşık maşık değilmiş ben mi aşıkmışım acabatekrar yazan da kendisi bu arada ama sadece merak etmiş biraz geçince konuşmak zevkliye döndü ama çoook bekler
Sen de çocuğa sıradan insan muamelesi yapmaya devam et bence. Kıza da çok üzüldüm inşallah görür gerçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?