- 27 Ocak 2017
- 86
- 22
- 38
- 43
- Konu Sahibi Denizsuyilmaz
-
Arkadasım cinsellik teklif etmedi sadece benı sevmediğini ama cok istediğini söyledi...bana zaten dokunmadı hıcbızamanYakında hamileyim acaba hata yaptım vs başlıklı konu açarsın adam sana resmen cinsellik teklif etmiş çok masumane cookkkk Sen nasıl geri kazanırım diye sormaya devam et
Benı kullanmadı Kı sadece sevmediğini ama cinsel olarak istediğini söyledi kullanmak istese sevdiğini Söyler kandırırdıVEdeBU allah rızası için erik çıkana kadar profil resmini değiş.. lütfeen
D Denizsuyilmaz çok istiyorsan sen de onu kullan . Sonra sallama. Hayatının şokunu yaşasın
Evet söylediğim yalanlardan dolayı beni düşürmek istiyor bısekılde aşağılayarak ben de bu kanıdayım cunku kullanmak istese sevmıyorum demez kandırmamın yollarını arardıNormal mi sence cinsel obje görüyor seni sakin sakin yanaşma derim zararlı Sen çıkarsın sana basit bir kız muamalesi yapmis bunu söyleyebilmiş bence tavir al konusma uzak dur
Amacı gayet açık değil mi ne sini anlamadın. Seninle birlikte olmak, sevgili olmak istemiyor ama sevişmek istiyor.Iyi Akşamlar arkadaşlar
1 senedir biriyle beraberdim daha sonra bana karşı bişeyler hissetmediğini ama arkadaş kalmak istediğini söyledi.ilk başta pek yanaşmasam da daha sonra beni tekrar sever ümidiyle arkadaş kaldım.5 aydır arkadaşız hergün görüşüyor konusuyoruz hayatında şuan için biri yok.Fakat son zamanlarda konuyu sürekli cinselliğe getirmeye Çalışınca rahatsız oldum ve kendine bi kızarkadası edinmesini ve onunla ne istiyorsa onu yaşamasını benim sadece onun Arkadaşı oldugumu zaten bana artık bişey hissetmediğini söylediğini söyledim.Bir şey hissetmiyorum aşk anlamında ama cinsellik anlamında seni istiyorum gibi bi Cvp verince görüşememe kararı aldım.Hala onu seviyorum ama napıcağımı amacını da anlamış değilim.Fikirlerinize ihtiyacım var...ayrıca ayrılmamızın sebebi benim bazı yalanlarım oldu kendim itiraf edince soğudugunu söyledi
Sevişmek istese senı cok sevıyorum diye kandırmamın yollarını arardı.dürüstce seni sevmıyorum der miydi?Amacı gayet açık değil mi ne sini anlamadın. Seninle birlikte olmak, sevgili olmak istemiyor ama sevişmek istiyor.
tercih senin arkadaşım ne diyelim eger kendine yakistiyosan git seviş ikinizde mutlu olun sonra arkasında gez yüzüne bakarsa tabi belki bunlar su an canını sıkıyor ana gerçek olan buEvet söylediğim yalanlardan dolayı beni düşürmek istiyor bısekılde aşağılayarak ben de bu kanıdayım cunku kullanmak istese sevmıyorum demez kandırmamın yollarını arardı
ayrılın. arkdaşlıgını bitirin. bir daha kimseye de yalan söylemeyin.Iyi Akşamlar arkadaşlar
1 senedir biriyle beraberdim daha sonra bana karşı bişeyler hissetmediğini ama arkadaş kalmak istediğini söyledi.ilk başta pek yanaşmasam da daha sonra beni tekrar sever ümidiyle arkadaş kaldım.5 aydır arkadaşız hergün görüşüyor konusuyoruz hayatında şuan için biri yok.Fakat son zamanlarda konuyu sürekli cinselliğe getirmeye Çalışınca rahatsız oldum ve kendine bi kızarkadası edinmesini ve onunla ne istiyorsa onu yaşamasını benim sadece onun Arkadaşı oldugumu zaten bana artık bişey hissetmediğini söylediğini söyledim.Bir şey hissetmiyorum aşk anlamında ama cinsellik anlamında seni istiyorum gibi bi Cvp verince görüşememe kararı aldım.Hala onu seviyorum ama napıcağımı amacını da anlamış değilim.Fikirlerinize ihtiyacım var...ayrıca ayrılmamızın sebebi benim bazı yalanlarım oldu kendim itiraf edince soğudugunu söyledi
Sana karşı hisleri olmadığını söyleyerek bitirmemiş miydi? Ayrılma nedeniniz seni sevmemesi mi, senin yalanların mı?Ayrılma nedenimiz benim yalanlarım oldu.cok yakısıklı biri yüz verilmicek biri değil ama Günlerini benle geçiriyor
Iyi Akşamlar arkadaşlar
ya neden
çook tesekkur ederim. Cunku hamileyim ve eriğe BAYILIYORUMMM
Yalanlarından dolayı sevmediğini artık sogudugunu söyledi ve arkadas kalmak istediSana karşı hisleri olmadığını söyleyerek bitirmemiş miydi? Ayrılma nedeniniz seni sevmemesi mi, senin yalanların mı?
Cinsellik istesem zaten buraya yazmam.ben sadece üzgünüm güzel giden bi ilişkimiz vardı sadece sevgi üzerine kurulu ve yalanlarım Yüzünden bu hale geldi hersey napcagımı bilmiyorum nasıl eski hale getırcegımıcinsellik istiyosan beraber ol
aşk istiyorsan ayrıl
bi kere soğuyunca biter o iş
Zaten görüşmüyorum artık ama ben geri kazanmak istiyorum benı sevsin eskisi gibi istiyorumÇok yakışıklı diye kızlar kucağına-af dileyerek söylüyorum- dahası yatağına atlamıyordur değil mi? Amacı açık. Uzak durun bence.
+1 Kesinlikle katılıyorumHayatında kimse yok diyorsunuz da bilemezsiniz. Bu tip erkekler karşısındakini suya götürür, susuz getirir. Si<in ona olan zaafınızı biliyor ve bunu kullanmak istiyor. En azından seviyormuş gibi davranıp kullanmaya kalkmamış. Açıkça söylemiş. Eğer birlikte olursanız duygularınız incinir, sevişirsek aşık olur filan diye hayallere kapılmayın. İlişkinizi kesin bence.
Bittiyse geri kazanamazsın. Heleki cinsellik olursa yeniden duyguları alevlenir falan diye düşünme. Sonucunda üzülen sen olursun. O hayatına bakar. Benim için önemli değil diyorsan dene yani sen bilirsinZaten görüşmüyorum artık ama ben geri kazanmak istiyorum benı sevsin eskisi gibi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?