Amacını anlamıyorum

Yakında hamileyim acaba hata yaptım vs başlıklı konu açarsın adam sana resmen cinsellik teklif etmiş çok masumane cookkkk Sen nasıl geri kazanırım diye sormaya devam et
Arkadasım cinsellik teklif etmedi sadece benı sevmediğini ama cok istediğini söyledi...bana zaten dokunmadı hıcbızaman

Normal mi sence cinsel obje görüyor seni sakin sakin yanaşma derim zararlı Sen çıkarsın sana basit bir kız muamalesi yapmis bunu söyleyebilmiş bence tavir al konusma uzak dur

Normal mi sence cinsel obje görüyor seni sakin sakin yanaşma derim zararlı Sen çıkarsın sana basit bir kız muamalesi yapmis bunu söyleyebilmiş bence tavir al konusma uzak dur
Evet söylediğim yalanlardan dolayı beni düşürmek istiyor bısekılde aşağılayarak ben de bu kanıdayım cunku kullanmak istese sevmıyorum demez kandırmamın yollarını arardı

Amacı gayet açık değil mi ne sini anlamadın. Seninle birlikte olmak, sevgili olmak istemiyor ama sevişmek istiyor.

Evet söylediğim yalanlardan dolayı beni düşürmek istiyor bısekılde aşağılayarak ben de bu kanıdayım cunku kullanmak istese sevmıyorum demez kandırmamın yollarını arardı
tercih senin arkadaşım ne diyelim eger kendine yakistiyosan git seviş ikinizde mutlu olun sonra arkasında gez yüzüne bakarsa tabi belki bunlar su an canını sıkıyor ana gerçek olan bu

ayrılın. arkdaşlıgını bitirin. bir daha kimseye de yalan söylemeyin.
ama bu adama yalan söyledin diye kaç demiyorum. bu adam seninle yada bir başkası ile fark etmez sadece sevişmek istiyor.

Ayrılma nedenimiz benim yalanlarım oldu.cok yakısıklı biri yüz verilmicek biri değil ama Günlerini benle geçiriyor
Sana karşı hisleri olmadığını söyleyerek bitirmemiş miydi? Ayrılma nedeniniz seni sevmemesi mi, senin yalanların mı?

cinsellik istiyosan beraber ol
aşk istiyorsan ayrıl
bi kere soğuyunca biter o iş

cinsellik istiyosan beraber ol
aşk istiyorsan ayrıl
bi kere soğuyunca biter o iş
Cinsellik istesem zaten buraya yazmam.ben sadece üzgünüm güzel giden bi ilişkimiz vardı sadece sevgi üzerine kurulu ve yalanlarım Yüzünden bu hale geldi hersey napcagımı bilmiyorum nasıl eski hale getırcegımı

Çok yakışıklı diye kızlar kucağına-af dileyerek söylüyorum- dahası yatağına atlamıyordur değil mi? Amacı açık. Uzak durun bence.

+1 Kesinlikle katılıyorum

Yeniden birlikte olsaniz bile geri kazandigina seni sevdigine emin olabilirmisin ki

Bence olamazsin hep tetikte olursun nezaman gidecek diye

Zaten görüşmüyorum artık ama ben geri kazanmak istiyorum benı sevsin eskisi gibi istiyorum
Bittiyse geri kazanamazsın. Heleki cinsellik olursa yeniden duyguları alevlenir falan diye düşünme. Sonucunda üzülen sen olursun. O hayatına bakar. Benim için önemli değil diyorsan dene yani sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…