- Konu Sahibi Denizsuyilmaz
-
Zaten görüşmüyorum artık ama ben geri kazanmak istiyorum benı sevsin eskisi gibi istiyorum
Benım icin önemli asla böyle bisey düsünmedim ben sadece kendime aşık edebilir miyimin derdindeyim eskisi gibiBittiyse geri kazanamazsın. Heleki cinsellik olursa yeniden duyguları alevlenir falan diye düşünme. Sonucunda üzülen sen olursun. O hayatına bakar. Benim için önemli değil diyorsan dene yani sen bilirsin
Evet benımle ciddi olmasının bi yolu olamaz mı sonucta benı 1 yıl sevdi hic mi umut yok belki özlerse pişman olursa ne biliyimCnm o senjnle cıddı olmayacak bunu acıkca soylemıs. Cıddı olabılecegı bırını bulana dek senınle vakıt gecırebılır. Nıyetı acık onunla olmak ıstersen hayır demeyecekmıs.
Işte ben de onu anlamıyorum sevmese bunu der mi sevse sevmıyorum der miamacı besbelli neyini anlamadın ben de onu anlamadım.
sevişesi gelmiş nasıl yokluktaysa artık hiç birsey hissetmiyorum dediği kadından medet umuyor.
omurgasız.
Bunun ıcın yoklugunu tatmalı zatrn hep ulasılır olsaydı altın degerlı olabılır mıydıEvet benımle ciddi olmasının bi yolu olamaz mı sonucta benı 1 yıl sevdi hic mi umut yok belki özlerse pişman olursa ne biliyim
Derdi niye demesin. Seni kandirip yatağa atsa sonradan hesap soracaksin. Basina bela olacaksin. Ona olan zaafini fark etmiş. Hayir diyemeyecegini düşünüyor. Acikca amacini söylemiş. Gerisi sana kalmis. Çok istiyorsan birlikte ol kimse bir şey diyemez koca kadinsin ama romantik hayaller kurma.Sevişmek istese senı cok sevıyorum diye kandırmamın yollarını arardı.dürüstce seni sevmıyorum der miydi?
Evet o yuZden görusmeyı kestim baska bi yol bulamadım artık Görüşmek istemıyorum dedim peki dedi sana bırakıyorum dedi bunuBunun ıcın yoklugunu tatmalı zatrn hep ulasılır olsaydı altın degerlı olabılır mıydı
Büyük yalanlar degıldı sadece ailevi bazı konularda yalan söyledim ilk tanıştığımızdaErkekler mahremlerine alacakları kadını kafalarında kutsarlar senınkı yalanını yakalamış artık senı kutsayamaz. Sana asık olamaz yenıden
sevişmek için sevmesi gerekmez zaten amacı sadece cinsellik seveceği birini bulana kadar seninle takılmak..Işte ben de onu anlamıyorum sevmese bunu der mi sevse sevmıyorum der mi
Öyle Yaptım görüşmüyorum artıksevişmek için sevmesi gerekmez zaten amacı sadece cinsellik seveceği birini bulana kadar seninle takılmak..
arkanı dön ve koşarak uzaklaş bence....
hayatım adam seks için partner arıyor sen aşıksın gözün görmüyor söylediği herşeyi iyiye yontmaya çalışıyorsun bence.Sevişmek istese senı cok sevıyorum diye kandırmamın yollarını arardı.dürüstce seni sevmıyorum der miydi?
Evet ama işte benım yalanlarım Yüzünden hersey mahvoldu o Yüzden onu cok suçlayamıyorum ve kazanmak istiyorum o bana hep dürüsttü ayrılırken dehayatım adam seks için partner arıyor sen aşıksın gözün görmüyor söylediği herşeyi iyiye yontmaya çalışıyorsun bence.
önce lafı cinselliğe getirip ardından seni istiyorum demesini beni nikahına alacak diye mi algıladın acaba.
ayrıca böyle bir adamı geri kazanmaya da çalışma erkek türünün nesli tükenmedi çok daha iyilerini bulursun böylesi tekrar tekrr üzer seni...
bu hayatta en değerli kendinsin unutma..
Haklısınız zaten aldatma vs gibi yalanlar yoktu ilk tanıştığımızda ailemle ilgili bazı seyleri sorduğunda söylememıstım ve daha sonra kendım gidip doğrusunu anlattım önce bısey demedi sonra bahane buldu ve bitirdiBen sadece yalan yüzünden bittiğini düşünmüyorum, belki yalan olayı bahanesi oldu. Daha fazla suçluluk hissetmeyin bunun için, siz mesela size böyle yaklaştığı için ve değersiz hissettirdiği için soğudunuz mu? Hayır. Demekki insan yanlışlara rağmen sevebiliyor birini değil mi? O yüzden sizin yüzünüzden bittiğini düşünüp kazanmaya çalışmayın artık.
Haklısınız zaten aldatma vs gibi yalanlar yoktu ilk tanıştığımızda ailemle ilgili bazı seyleri sorduğunda söylememıstım ve daha sonra kendım gidip doğrusunu anlattım önce bısey demedi sonra bahane buldu ve bitirdi
ne tür bir yalan söylemiş olabilirsin ki affedilmeyecek.ayrıca çok severken ilişkisini bitirtecek kadar büyük bir yalansa ne yaparsan yap geri dönmez dönse de sürekli başına kakar yine ilişkinizin sonu olmaz.Evet ama işte benım yalanlarım Yüzünden hersey mahvoldu o Yüzden onu cok suçlayamıyorum ve kazanmak istiyorum o bana hep dürüsttü ayrılırken de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?