- 21 Şubat 2017
- 79
- 48
- 8
- Konu Sahibi Denizsuyilmaz
-
O 1 yıl içerisinde böyle bi yaklaşımı isteği oldumu sanaIyi Akşamlar arkadaşlar
1 senedir biriyle beraberdim daha sonra bana karşı bişeyler hissetmediğini ama arkadaş kalmak istediğini söyledi.ilk başta pek yanaşmasam da daha sonra beni tekrar sever ümidiyle arkadaş kaldım.5 aydır arkadaşız hergün görüşüyor konusuyoruz hayatında şuan için biri yok.Fakat son zamanlarda konuyu sürekli cinselliğe getirmeye Çalışınca rahatsız oldum ve kendine bi kızarkadası edinmesini ve onunla ne istiyorsa onu yaşamasını benim sadece onun Arkadaşı oldugumu zaten bana artık bişey hissetmediğini söylediğini söyledim.Bir şey hissetmiyorum aşk anlamında ama cinsellik anlamında seni istiyorum gibi bi Cvp verince görüşememe kararı aldım.Hala onu seviyorum ama napıcağımı amacını da anlamış değilim.Fikirlerinize ihtiyacım var...ayrıca ayrılmamızın sebebi benim bazı yalanlarım oldu kendim itiraf edince soğudugunu söyledi
Amacını anladım ama Çevresinde bukadar kız varken ve biz ayrılmışken bunu neden istediğini hayatına da neden birini almadığını anlamadım
Cinsellik istesem zaten buraya yazmam.ben sadece üzgünüm güzel giden bi ilişkimiz vardı sadece sevgi üzerine kurulu ve yalanlarım Yüzünden bu hale geldi hersey napcagımı bilmiyorum nasıl eski hale getırcegımı
Cnm ufak tefek aılenle ılgılı ılk basta soylemen kadar beyaz bır yalan olamaz. Ama o bu kategorıye neden sokmuyor da buyutuyor sence. ? Hadi yüzleş.Evet ama işte benım yalanlarım Yüzünden hersey mahvoldu o Yüzden onu cok suçlayamıyorum ve kazanmak istiyorum o bana hep dürüsttü ayrılırken de
Arkadasım cinsellik teklif etmedi sadece benı sevmediğini ama cok istediğini söyledi...bana zaten dokunmadı hıcbızaman
Haklısınız sizin bakış açınız beni daha rahatlattı kendi hatam gibi düşününce kendimden soğuyup ona hak veriyorum çünküYani işte bahane olduğu çok belli demekki o kadar da dürüst değil, kendinizi suçlayıp onu daha fazla yüceltmeyin gözünüzde. Bundan sonra mesafe de koyarsanız duygularınız giderek azalır.
Ozlemesine fırsat vermiyorsun ki senin kaybetmemiş aksine bir şeyler isteyecek kadar ileri gitmiş. Ulaşılmaz olursan Belki dönerEvet benımle ciddi olmasının bi yolu olamaz mı sonucta benı 1 yıl sevdi hic mi umut yok belki özlerse pişman olursa ne biliyim
Annemle bi dönem sorun yaşamıştık ben 3 ay halamlara kalmıştım fakat bunun sebebini Söylemek istemedim o dönemlerde bunun gibi durumlar vardı o 3 ay yalan söyledimne tür bir yalan söylemiş olabilirsin ki affedilmeyecek.ayrıca çok severken ilişkisini bitirtecek kadar büyük bir yalansa ne yaparsan yap geri dönmez dönse de sürekli başına kakar yine ilişkinizin sonu olmaz.
yalanın onun ayrılma bahanesi olmuş...
Cünkü sürekli görüşüyoruz nerdeyse saat başıBaşka kızları hayatına almadığını nerden biliyorsun
Olmadı diyemem ama sadece ayda yılda 1 kere KONUŞULDU geçildi cinsellik üzerine Konuşmalar okadar normal Şeyler herkesin ilişkisinde oldugu kadar.ama ayrıldıktan sonra yoğunlaştı Bu konular en kötüsü de sevmıyorum ama böyle bişeyi isterim demesi oldu.kendine Başkasını bulmasını sevdigi biriyle bunları düşünmesi gerektigini söylediğimde de başkasıyla boyle bişeyi düşünmediğini söylediO 1 yıl içerisinde böyle bi yaklaşımı isteği oldumu sana
Evt cnm seni kıymetlendirenle devam et.Cevap yazan herkese çok teşekkür ediyorum fikirleriniz beni biraz hem rahatlattı hem aslında kendimle yüzleşmemi sağladı.beni sevmediğini üstüne bi de bi kadına bukadar aşağılayıcı konuşan birini kazanmaya gerek yok..beni zaten bu düşüncesiyle kaybetmeyi Göze almış biri için değmez
Boşversene ya hala soruyor musun canım adamın derdi belli yaniIyi Akşamlar arkadaşlar
1 senedir biriyle beraberdim daha sonra bana karşı bişeyler hissetmediğini ama arkadaş kalmak istediğini söyledi.ilk başta pek yanaşmasam da daha sonra beni tekrar sever ümidiyle arkadaş kaldım.5 aydır arkadaşız hergün görüşüyor konusuyoruz hayatında şuan için biri yok.Fakat son zamanlarda konuyu sürekli cinselliğe getirmeye Çalışınca rahatsız oldum ve kendine bi kızarkadası edinmesini ve onunla ne istiyorsa onu yaşamasını benim sadece onun Arkadaşı oldugumu zaten bana artık bişey hissetmediğini söylediğini söyledim.Bir şey hissetmiyorum aşk anlamında ama cinsellik anlamında seni istiyorum gibi bi Cvp verince görüşememe kararı aldım.Hala onu seviyorum ama napıcağımı amacını da anlamış değilim.Fikirlerinize ihtiyacım var...ayrıca ayrılmamızın sebebi benim bazı yalanlarım oldu kendim itiraf edince soğudugunu söyledi
Uzak dur seni sevmeyen biri seninle sadece yatak için olur aslında sen cinsellikten bahsedince bende senden soğudum demen daha doğru olurdu ona bu kadar ucuz bir insan olmadığını anlat seni ne yerine koymuş pislikIyi Akşamlar arkadaşlar
Anladım, bence yapman gereken tek şey uzak durmak ama şuda geliyor aklıma yaşını? Çünkü bazı yaşlar geçişlidir olabilir bu şekilde açığa vurabilir yada senden o cesareti almıştır, beni seviyor benimle bunu yapabilir demiş olabilir, çünkü bu ilişki yaşanırken istenilen bir şey olsa evet normal ama hem sevmeyip birşey yaşamak istemek çok karektersizce bir istem sakın sakın yaklaşma sevme çünkü bu gibiler yarın evlenir eşimi seviyorum ama başkasıyla ilişki yaşarım kafasında olurlarOlmadı diyemem ama sadece ayda yılda 1 kere KONUŞULDU geçildi cinsellik üzerine Konuşmalar okadar normal Şeyler herkesin ilişkisinde oldugu kadar.ama ayrıldıktan sonra yoğunlaştı Bu konular en kötüsü de sevmıyorum ama böyle bişeyi isterim demesi oldu.kendine Başkasını bulmasını sevdigi biriyle bunları düşünmesi gerektigini söylediğimde de başkasıyla boyle bişeyi düşünmediğini söyledi
Ben artık görüşmüyorum ama üzüldüğüm nokta bana bunu Söylediğinde neden görüştüğüm...son 1 haftadır Aklım Başıma geldi ve kendimi sorgulamaya başladımİstediği şey duygusuz cinsel birliktelik. İhtiyacını gidermek. Asıl sorulması gereken siz ne yapacaksınız?
Siz konuşmaya devam ettikçe 'tamam istiyor kesinlikle' mesajı alacak. Boşverin değmez.Ben artık görüşmüyorum ama üzüldüğüm nokta bana bunu Söylediğinde neden görüştüğüm...son 1 haftadır Aklım Başıma geldi ve kendimi sorgulamaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?