Amacını anlamıyorum

O 1 yıl içerisinde böyle bi yaklaşımı isteği oldumu sana

Adam karaktersizin teki uzak dur
Aileden dolayi soyledigin bir yalanla sana sevgisi mi bitmis yok artik inanma
Ayrica duygu olmadan cinsellik yasamaya meyilli oldugu icin de geri kazanmaya ugrasma seni cok uzer boylesi

eski haline gelmez artık
güven gitti geri gelmez
insan soğudu mu biter o iş
yalanlarınız neydi

Evet ama işte benım yalanlarım Yüzünden hersey mahvoldu o Yüzden onu cok suçlayamıyorum ve kazanmak istiyorum o bana hep dürüsttü ayrılırken de
Cnm ufak tefek aılenle ılgılı ılk basta soylemen kadar beyaz bır yalan olamaz. Ama o bu kategorıye neden sokmuyor da buyutuyor sence. ? Hadi yüzleş.

Arkadasım cinsellik teklif etmedi sadece benı sevmediğini ama cok istediğini söyledi...bana zaten dokunmadı hıcbızaman

adam dürüst davranmış bence
sevmediğini söylemiş sadece istiyorum demiş
sen buna rağmen onunla olursan da en son diyecek ben sevmiyorum demiştim zaten sana diye

Yani işte bahane olduğu çok belli demekki o kadar da dürüst değil, kendinizi suçlayıp onu daha fazla yüceltmeyin gözünüzde. Bundan sonra mesafe de koyarsanız duygularınız giderek azalır.
Haklısınız sizin bakış açınız beni daha rahatlattı kendi hatam gibi düşününce kendimden soğuyup ona hak veriyorum çünkü

Evet benımle ciddi olmasının bi yolu olamaz mı sonucta benı 1 yıl sevdi hic mi umut yok belki özlerse pişman olursa ne biliyim
Ozlemesine fırsat vermiyorsun ki senin kaybetmemiş aksine bir şeyler isteyecek kadar ileri gitmiş. Ulaşılmaz olursan Belki döner

Annemle bi dönem sorun yaşamıştık ben 3 ay halamlara kalmıştım fakat bunun sebebini Söylemek istemedim o dönemlerde bunun gibi durumlar vardı o 3 ay yalan söyledim

Evet 5 aydır ilişkimiz bitti ama yine aynı sekılde devam ediyorduk hergun görüşüyorduk 3 gündür görüşmüyoruz

O 1 yıl içerisinde böyle bi yaklaşımı isteği oldumu sana
Olmadı diyemem ama sadece ayda yılda 1 kere KONUŞULDU geçildi cinsellik üzerine Konuşmalar okadar normal Şeyler herkesin ilişkisinde oldugu kadar.ama ayrıldıktan sonra yoğunlaştı Bu konular en kötüsü de sevmıyorum ama böyle bişeyi isterim demesi oldu.kendine Başkasını bulmasını sevdigi biriyle bunları düşünmesi gerektigini söylediğimde de başkasıyla boyle bişeyi düşünmediğini söyledi

Cevap yazan herkese çok teşekkür ediyorum fikirleriniz beni biraz hem rahatlattı hem aslında kendimle yüzleşmemi sağladı.beni sevmediğini üstüne bi de bi kadına bukadar aşağılayıcı konuşan birini kazanmaya gerek yok..beni zaten bu düşüncesiyle kaybetmeyi Göze almış biri için değmez

Evt cnm seni kıymetlendirenle devam et.

Boşversene ya hala soruyor musun canım adamın derdi belli yani

Uzak dur seni sevmeyen biri seninle sadece yatak için olur aslında sen cinsellikten bahsedince bende senden soğudum demen daha doğru olurdu ona bu kadar ucuz bir insan olmadığını anlat seni ne yerine koymuş pislik

Anladım, bence yapman gereken tek şey uzak durmak ama şuda geliyor aklıma yaşını? Çünkü bazı yaşlar geçişlidir olabilir bu şekilde açığa vurabilir yada senden o cesareti almıştır, beni seviyor benimle bunu yapabilir demiş olabilir, çünkü bu ilişki yaşanırken istenilen bir şey olsa evet normal ama hem sevmeyip birşey yaşamak istemek çok karektersizce bir istem sakın sakın yaklaşma sevme çünkü bu gibiler yarın evlenir eşimi seviyorum ama başkasıyla ilişki yaşarım kafasında olurlar

İstediği şey duygusuz cinsel birliktelik. İhtiyacını gidermek. Asıl sorulması gereken siz ne yapacaksınız?

İstediği şey duygusuz cinsel birliktelik. İhtiyacını gidermek. Asıl sorulması gereken siz ne yapacaksınız?
Ben artık görüşmüyorum ama üzüldüğüm nokta bana bunu Söylediğinde neden görüştüğüm...son 1 haftadır Aklım Başıma geldi ve kendimi sorgulamaya başladım

Ben artık görüşmüyorum ama üzüldüğüm nokta bana bunu Söylediğinde neden görüştüğüm...son 1 haftadır Aklım Başıma geldi ve kendimi sorgulamaya başladım
Siz konuşmaya devam ettikçe 'tamam istiyor kesinlikle' mesajı alacak. Boşverin değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…