Aman ağzımızın tadı bozulmasıncı bir kadın nasıl olunur??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani pes diyebiliyorum esimle aramiz iyi bizim ama sizin bu soylediklernizden birinibile rahatsz oldgmu ona sesli soylemedigim icin.
Asla ona soyleneni yapmayi sevmez erkeklerin cogu babam esim vs gozlemlediklerim ama hersei yaptirmanin x bir yolu daha var siz bu tavrlarnizla inat gelisdirirsiniz ben olsam benmde gurrum kirilir istedgnixi yapmam .yaptirmanin yolu bu degil aptali oyna uzgunu oyna magduru oyna

Bardak tabak vs kırılırsa kırılsın. Yine alırsınız ne olacak ki? Kırılan bir kalbi tamir etmekten daha mı zor?

Cidden çok çok sinirlisiniz. Içinizdeki bu enerjiyi başka bir şeye yönlendirmeniz lazım

Selam herkese eşimle eften püften sebeplerden çok kavga ediyoruz ve bu kavgalar cok sıklaştığı için aramızı açıyor.benim sinirli ve tahammülsüz bi yapım var malesef buna eşimin rahatlığı da sebep oluyor olabilir ama bu huylanımı törpülemeye çalışıyorum.eşim çok sakar sürekli bardak çanak bi şey kırar evde geçen en sevdiğim kadehlerden birini kırdı anlık olarak bağırdım dikkat etsene bıktım senin şu sakarlığından diye kapıyı çekti bi bardak için beni mi kırıyosun dedi ama kaçıncı bardak.elinden cok bi iş gelmez tadilat tamirattan anlamaz.ve ihmalkar bi yer bozuk olsun yaptırayım diye uğraşmaz düzeltmeye çalışmaz bu huyları beni delirtiyor kendimi tutamıyorum ağır konuşuyorum bazen adam kırılıyor haliyle.çok ağır hareketleri hazırlanıp evden çıkamaz bi işi on saatte halleder pratik ve iş bitirici değil.bi kere evden annemlere gidecektik yarım saat beni bekletti sinirlenip attım çantayı bağırdım gitmiyorum diye o da bana bağırdı al kocaman kavga.ortalıgı toplamaz yediği tabağı kaldırması işin kaç kere mutfağa götür derim delirtir beni.cok güzel yemek yapar ama arkasında bi savaş alanı bırakır yine deliririm.
Bunun dışında bi de bu akşam şöyle bir olay yaşadık.annemde iftar yaptık sonra baktım bu mesajlaşıyor kimle mesajlaşıyorsun dedim gösterdi x arkadaşı.o arkadaşını da pek sevmem ama görüşme de demem yani.somurttum yemek boyunca arabaya binince aç çabuk o mesajları okuyacağım dedim açtı silmiş bütün x ile mesajları dedim niye sildin çocuğun özeli vardı bilmek zorunda değilsin falan dedi.bende onun özeli bizim huzurumuzdan daha mı önemli falan diye yine bağırdım çağırdım çünkü beni delirtiyo bu tavırları artık ve buluşma ayarlıyorlardı gördüm yani,ve çocuğu sevmediğimi biliyo bu kız kafasına takmasın diye göstermesi gerekmiyor mu.cok meraklı değişim x in özeline beni eşim ilgilendiriyor.neyse Bunun annesine hediyesini vermek için annesine çıkacaktık beş dakka arabadan bi hışımla indi anlatacam annemlere bu olanları dedi ( ailesine her kavgamızı anlattığından dolayı da kavga etmişliğimiz var )aldı hediyeyi kapıyı çarptı ben gelmiyorum ya dedim gelmezsen gelme bekle dedi bende indim arabadan çarptım kapıyı kendi evimize doğru yürümeye başladım arkamdan gelmedi eve de çıkmadı.neyse gittim eve sen benimle böyle konuşamazsın kendine gel artık cok sinirlisin bilmem ne bi sürü laf saydı kendi yaptığında bi yanlış görmemesi ve sürekli beni suçlaması da ayrı bir olay.
Hanımlar ben nasıl daha naif ve sakin biri olabilirim.yapım gereği bana batan hareketlerini söylüyorum çatır çatır yüzüne kendisi hiç ders alıp düzeltmiyor.ben durup dururken sinirlenmiyorum sonuçta değil mi.kendisi beni bu hale getirdi

inşallah adamın gözu açılır da hayatının kalanını zehir etmez kendine.

Bu dönemde psikologa gidemeyeceginiz için Selin özkök Karacehennem videolarınız izlemenizi öneririm.

aynen sizin gibi biriyim, sevgilim de sizin eşinize benzer biri.

ben dışımdan bir cümle söylenmeden önce 'bu cümle bana dense nasıl hissederdim?' diye kendime soruyorum, 'öeh bu da söylenmez ama' diye düşünürsem başka şekilde ifade ediyorum kendimi. işe yarayabilir. cümlelerinize de devamında ne diyecek olursanız olun 'canım benim bak şimdi...' diye başlayın az ortam yumuşasın.

Çocuk azarlar gibi kocanızı mı azarlıyorsunuz bardak kırıldı diye?!

Bence soruyu yanlış sormuşsunuz.Daha geçimli olmam için ne yapmayalım deseniz?
Sizinle yaşamak zor olmalı

Sakarlıkta nirvana yapmışımdır. Yeni evliyken bulaşık makinasının kapağına düştüm, yeni alınmış makina servise gitti.. Eşim sadece ya çatal bıçak içinde olsaydıda sana bişey olsaydı dedi.. Aldığımız güzel bi bardak takımı vardı, artık sadece 2 tane bardak kaldı. Eşim gülüp geçiyor, bazen kendi sakarlık yapıyor bulaşıcı galiba diyor, birlikte gülüyoruz. Sağolsun kendiside geçenlerde makinayı boşaltırken kahvaltı takımımızdan bi parçayı kırdı. Kimse kimseyi çocuk azarlar gibi azarlamadı bu sakarlıklar için. Sizinle yemeğe gelmiş, arkadaşıyla msjlaştıysa ne olmuş? Msjı silmişse ne olmuş? Bende kız arkadaşımın bi özeli varsa konuştuktan sonra silerim msjı. Eşinize fazla yükleniyorsunuz. Eften püften sebeplerle olay çıkarmayın.
Haklı olduğunuz tek konu gördüm, herşeyi ailesine anlatıyormuş çok sinir bozucu..

Çocuk azarlar gibi kocanızı mı azarlıyorsunuz bardak kırıldı diye?!

Bence soruyu yanlış sormuşsunuz.Daha geçimli olmam için ne yapmayalım deseniz?
Sizinle yaşamak zor olmalı
Yani nöbetten sabah 8 de gelmiş bir insan 12 de börek sarması için uyandırılıyor.hani kalkmicam desem şakayla karışık yorganı yastığı falan çeker zorla kaldırır.yeni temizlediğim yerlere sigara külünü döker.klozeti ayakta kullanmaması gerektiğini kaç kere söylediğim halde ayakta kullanır kenarlarına idrar sıçrar ben temizlemek zorunda kalırım sürekli,antrededeki halıya ayakkabısıyla basar.bu kadar şeye tahammül eşiğim düştü benim de haliyle söylediğim şeyleri dinlemediği için zamanla bağırma yoluna geçtim heralde.

Kocanız bir kadın gibi buraya kocam bana bunları bunları yapıyor dese burada boşan bu psikopatla ömür mu geçer yorumları olurdu. Şiddet sadece fiziksel olmaz bu psikolojik şiddet kendini ezdirme yazardı herkes. Şimdi düşünün eşinize davranışınızı bu acıdan

Kocanız bir kadın gibi buraya kocam bana bunları bunları yapıyor dese burada boşan bu psikopatla ömür mu geçer yorumları olurdu. Şiddet sadece fiziksel olmaz bu psikolojik şiddet kendini ezdirme yazardı herkes. Şimdi düşünün eşinize davranışınızı bu acıdan
Aynen öyle biri bardak kırdığım için bana bağırıyor yazsa herkes ayaklanır eşine hakaretler yağardı ama kadınlar eşlerine yapınca daha makul karşılanıyor nedense bazı şeyler bu forumda

Yani nöbetten sabah 8 de gelmiş bir insan 12 de börek sarması için uyandırılıyor.hani kalkmicam desem şakayla karışık yorganı yastığı falan çeker zorla kaldırır.yeni temizlediğim yerlere sigara külünü döker.klozeti ayakta kullanmaması gerektiğini kaç kere söylediğim halde ayakta kullanır kenarlarına idrar sıçrar ben temizlemek zorunda kalırım sürekli,antrededeki halıya ayakkabısıyla basar.bu kadar şeye tahammül eşiğim düştü benim de haliyle söylediğim şeyleri dinlemediği için zamanla bağırma yoluna geçtim heralde.
Klozeti oturarak kullanan erkek var mı?

Böyle bir insanla hayat mı geçer? Eşinize acıdım valla. Otoriter kontrol manyağı insanlardan olmamak gerek yoksa karşındaki kişiyi kendinden soğutur uzaklaştırırsın. Uyarırsın ama değişiklik yoksa onu öyle kabul edersin. Bence uzman desteği şart öfkeni kontrol edemiyorsun. Eşya yüzünden asla eşime bağırmam canı sağ olsun. Bu dünyada ölüm var ayrılık var bunu unutmayın. Yan yana olmanızın kıymetini bilin. Saçma şeyler yüzünden uzaklaşmak yerine beraber olmanın tadını çıkarın

Aynen öyle biri bardak kırdığım için bana bağırıyor yazsa herkes ayaklanır eşine hakaretler yağardı ama kadınlar eşlerine yapınca daha makul karşılanıyor nedense bazı şeyler bu forumda
Aynen. Hatta rastgelmisligim var. Işte sakarim kocam çok titiz çok azarliyor beni diyene gayet ağır şeyler yazılır.

Sürekli bağırınca bir süre sonra dikkate almaz karşı taraf. Bu yazdıklarınız evet sorun ama konuşarak ya da temizlemeyerek, ya da ne bileyim bir şekilde tepkisel davranarak, ya da bıkmadan usanmadan anlatarak çözülebilir şeyler.
Eşiniz saygı görmediğini düşündüğü için bıkmış o yüzden de evde biraz salmış olabilir mi? Başından beri böyle ise ve konuşarak düzelmiyorsa orasını bilemem tabi.

Benim eşim inanılmaz tembel bir insan, çocuk gibi hemen yorulur hemen yatmak ister. Bende aksine gerçekten titizim. Huyum titizdir herşey kontrolüm altında ve düzende olsun isterim. Ilk zamanlar eşimin çoğu davranışı batardı bana.şimdi görüyorum o da en azından dağıtmıyor kendi eşyalarını topluyor bana yardımcı olmaya çalışıyor. Ha ama şundan eminim, havluyu ortaya bıraktı diye ona bir kere bile bağırsaydım o asla havluyu asmazdı. Kıyafetlerini toplamazdı. Inada dağıtır dururdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X