Aman Allahımmm ..

Ayy bu isteyerek yapılacak iş değil birinciyi yapınca fikrin değişir zaten benim ilk ikisi çok peşpeşe oldu ikinci 30 haftalık doğunca 10 ay arası var ikisinin

Valla boyle hasret cekince insan istiyo bende istiyorum rabbim nasip ederse hatta ikiz bile isterim bi kerede ciksin diye :) onceden ben ikiz dedilermi allah korusun diyodm ama insanin fikirleri degisebiiliyo. Rabbim vakti zamanini biliyor.

Valla boyle hasret cekince insan istiyo bende istiyorum rabbim nasip ederse hatta ikiz bile isterim bi kerede ciksin diye :) onceden ben ikiz dedilermi allah korusun diyodm ama insanin fikirleri degisebiiliyo. Rabbim vakti zamanini biliyor.
Rabbim en hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah canım

Bence uzulmeyin aldirmayinda bende ogrendigimde oglum 9 aylikti hamileydim cok agladim aldirmak istedim cunku zor bi cocuktu dibimden ayrilmiyodu annem sakin aldirma dedi kiz cocuguda cok istiyodum ruyamda gordum dedi kizin olucak annemin ruyalarina malum olur ben hamile oldugumu ogrenmedim biri hamile kiz cocugu olucak dedi sonra ben ogrendim ikna oldum 1 haftada simdi oglum 3 yasinda kizim 1 bucuk yasinda beraber buyuyolar tekken daha zormus ikisi olunca kavga ede ede oynuyolar iyiki olmus

Bu defa aratmamış Allah... Tebrikler

(bin kere yazdığım hikaye) Benim bir arkadasima doktor 'kafam kadar kistin var, tedavisiz hamile kalman imkansız' falan demişti. Kız da çok üzülürdü 'anne olamayacağım' diye.
Derken bir gün hamile olduğunu farketmis. Zaten yılda üç kere falan adet olurdu, doktora bir gitmiş ki bebek 5 aylık!
Ne karın büyümüş ne mide bulantısı ne birşey...
Apar topar çoktan ayrıldığı eski sevgilisiyle evlendi...
Derken daha ilk bebekten sonra adet olmayı beklerken , 10 aydır olmadım problem ne diye düşünürken öğreniyor ki yenisine 4 aylık hamile!
Oluyor yani böyle şeyler...
Etrafımda çok kardeş var yaş araları 1 yıl olan

Böylesini de ilk defa duyuyorum

Hikayeye beynim yandi

Allahım korkular içindeyim.
Yani sizde olan olmuş, ne yapmayı düşünüyorsun?
Demek ki prezervatif ya yanlış kullanıldı ya da delik falan çıktı
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ama 3 ay dolunca spiral taktıracağım
O güne kadar sevişmeyi düşünmüyorum

Büyür gider bise olmaz sonrada spiral filan taktir doğumundan 40 gün sonra

doktora gidip görünmende fayda var diye düşünüyorum öyle birsey olursa da kardeşi ile beraber büyür gider hayirlisi olsun :)

Bizim bir komşumuz doğumdan 3 ay sonra tekrar hamile kalmıştı. Olabiliyor demekki böyle seyler. Hayırlısı olsun hakkınızda. Ikiz bebek gibi düşünün yanyana buyuyecekler

İlki kötü geçti diye buda kötü olcak diye düşünme. Eğer 2. Çocuk istiyorsanız ve maddi olarak yeterli iseniz çok güzel bir zamanla çocuğunuza arkadaş doğuracaksınız. Hayırlısı olsun hakkınızda

Karninda ki de senin bebegin hanim efendi elin bebegi degil. Cocugunuz 9 aylik artik mama verebilirsiniz sanki 9 aylik bebeginiz sizin. Karnindaki de elin :) cok ayip ediyorsunuz Allah oyle istemis kimisi cocuk icin butun servetlerini vermeye hazir kimisi de hamile kaldigi icin uzuluyor . Yapmayin hanm efendi Allah basiniza oyle bisey getirir ki bin pisman olursunuz. Hemen bu dusuncelerinizi degistirin. Cok acimaszsnz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…