- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Ayy bu isteyerek yapılacak iş değil birinciyi yapınca fikrin değişir zatenbenim ilk ikisi çok peşpeşe oldu ikinci 30 haftalık doğunca 10 ay arası var ikisinin
Rabbim en hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah canımValla boyle hasret cekince insan istiyo bende istiyorum rabbim nasip ederse hatta ikiz bile isterim bi kerede ciksin diye :) onceden ben ikiz dedilermi allah korusun diyodm ama insanin fikirleri degisebiiliyo. Rabbim vakti zamanini biliyor.
Bu defa aratmamış Allah... TebriklerHanımlar iyi akşamlar ..
Üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum..
5 senedir çocuk için uğraşıyorduk ..
Ve 5. Senemizin sonunda bir oğlum oldu .
9 aylık şuanda ..
Ben hiç adet görmedim oğlum doğduktan sonra sadece 2 ay önce 2 gün süren bir kanamam oldu düzene girer aylar içinde adet görüyorum sandım ..
Ve normalde doğumdan önce 28 günde bir adet görürdüm. .
Adet olamadım birtürlü hemşireme söyledim bu durumu kadın doğuma gitmemi söyledi hamile olmama imkan vermiyordum asla ..
Hemşiremiz aklıma soktu çok iyi korunduğumuzu düşünüyorduk ve kolay kolay hamile kalamıyordum bunu bile bile üstüne korunduk hem eşim hem ben nasıl oldu bilmiyorum ..
Çok şaşkınım ve bebeğim daha çok küçük ..
(bin kere yazdığım hikaye) Benim bir arkadasima doktor 'kafam kadar kistin var, tedavisiz hamile kalman imkansız' falan demişti. Kız da çok üzülürdü 'anne olamayacağım' diye.
Derken bir gün hamile olduğunu farketmis. Zaten yılda üç kere falan adet olurdu, doktora bir gitmiş ki bebek 5 aylık!
Ne karın büyümüş ne mide bulantısı ne birşey...
Apar topar çoktan ayrıldığı eski sevgilisiyle evlendi...
Derken daha ilk bebekten sonra adet olmayı beklerken , 10 aydır olmadım problem ne diye düşünürken öğreniyor ki yenisine 4 aylık hamile!
Oluyor yani böyle şeyler...
Etrafımda çok kardeş var yaş araları 1 yıl olan
Böylesini de ilk defa duyuyorum(bin kere yazdığım hikaye) Benim bir arkadasima doktor 'kafam kadar kistin var, tedavisiz hamile kalman imkansız' falan demişti. Kız da çok üzülürdü 'anne olamayacağım' diye.
Derken bir gün hamile olduğunu farketmis. Zaten yılda üç kere falan adet olurdu, doktora bir gitmiş ki bebek 5 aylık!
Derken daha ilk bebekten sonra adet olmayı beklerken , 10 aydır olmadım problem ne diye düşünürken öğreniyor ki yenisine 4 aylık hamile!
evet:))İlk gebelik mi?
Hikayeye beynim yandi(bin kere yazdığım hikaye) Benim bir arkadasima doktor 'kafam kadar kistin var, tedavisiz hamile kalman imkansız' falan demişti. Kız da çok üzülürdü 'anne olamayacağım' diye.
prez. varken neden ellaya ihtiyaç duydunuz ki?Prezervatif ella .
Böylesini de ilk defa duyuyorum
Bu kadar reaksiyon almasına çok şaşırdım, fırsat bulduğum her konuda anlatıyorum çünkü hikayeyi. İnanın abartı katmadim, yüzde yüz gerçek hikaye :)Hikayeye beynim yandi
Büyür gider bise olmaz sonrada spiral filan taktir doğumundan 40 gün sonraHanımlar iyi akşamlar ..
Üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum..
5 senedir çocuk için uğraşıyorduk ..
Ve 5. Senemizin sonunda bir oğlum oldu .
9 aylık şuanda ..
Ben hiç adet görmedim oğlum doğduktan sonra sadece 2 ay önce 2 gün süren bir kanamam oldu düzene girer aylar içinde adet görüyorum sandım ..
Ve normalde doğumdan önce 28 günde bir adet görürdüm. .
Adet olamadım birtürlü hemşireme söyledim bu durumu kadın doğuma gitmemi söyledi hamile olmama imkan vermiyordum asla ..
Hemşiremiz aklıma soktu çok iyi korunduğumuzu düşünüyorduk ve kolay kolay hamile kalamıyordum bunu bile bile üstüne korunduk hem eşim hem ben nasıl oldu bilmiyorum ..
Çok şaşkınım ve bebeğim daha çok küçük ..
Neyle korundunuz? Bu kadar imkansız imkansız diye yinelemişsiniz merak ettim doğrusu.Daha doktora gitmedim yani bana göre imkansız korunduk ..
Ama gebelik testinde çift çizgi ..
Peşpeşe istiyorum demenizden anladim :))))evet:))
Karninda ki de senin bebegin hanim efendi elin bebegi degil. Cocugunuz 9 aylik artik mama verebilirsiniz sanki 9 aylik bebeginiz sizin. Karnindaki de elin :) cok ayip ediyorsunuz Allah oyle istemis kimisi cocuk icin butun servetlerini vermeye hazir kimisi de hamile kaldigi icin uzuluyor . Yapmayin hanm efendi Allah basiniza oyle bisey getirir ki bin pisman olursunuz. Hemen bu dusuncelerinizi degistirin. Cok acimaszsnz.Gerçeği söylemek gerekirse sevindim diyemiceğim ..
Haksızlık yapmış gibi oluyorum ama ..
Benim hamileliğin çok zor geçiyor 6 ay hastaneye git gel git gel yaşadık yemek yiyemedim ve bebeğim emiyor daha şok geciriyorum sanırım ..
Ne düşüniceğimi şaşırdım gözümün önüne kötü gecen hamileliğim geliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?