- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Her Bebek beğenmeyip bırakacak diye bir şey yok, emmeye devam edenler de varHamileyseniz bebeginiz emmiyecek zaten sutunuzun tadi degisir. Bebekde emmez.
masaaallah allah ol deyince oluyor uxulme canm bnm kizimda 7 aylik bnde. tam 3 tane var karnimdan haric hic tasalanmiyormHanımlar iyi akşamlar ..
Üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum..
5 senedir çocuk için uğraşıyorduk ..
Ve 5. Senemizin sonunda bir oğlum oldu .
9 aylık şuanda ..
Ben hiç adet görmedim oğlum doğduktan sonra sadece 2 ay önce 2 gün süren bir kanamam oldu düzene girer aylar içinde adet görüyorum sandım ..
Ve normalde doğumdan önce 28 günde bir adet görürdüm. .
Adet olamadım birtürlü hemşireme söyledim bu durumu kadın doğuma gitmemi söyledi hamile olmama imkan vermiyordum asla ..
Hemşiremiz aklıma soktu çok iyi korunduğumuzu düşünüyorduk ve kolay kolay hamile kalamıyordum bunu bile bile üstüne korunduk hem eşim hem ben nasıl oldu bilmiyorum ..
Çok şaşkınım ve bebeğim daha çok küçük ..
Gözünüz aydın ne güzel işte bebeklerinizi size Allah'ım hayırlı eylesin amin aldırmayın ikiside birlikte büyür giderler elalem 9 büyütüyor sizde büyütürsünüz İnşaAllah Allah kolaylık versin amin kardeşimDaha doktora gitmedim yani bana göre imkansız korunduk ..
Ama gebelik testinde çift çizgi ..
hamile kaldiktan sonra kendi birakti birde kadin dogumcu. biraktir karnindakinin gelisimini etkiler dedi dogruda dedi 2 hafta gerili vardi biraktiktan sonra 6 gune ulastiHer Bebek beğenmeyip bırakacak diye bir şey yok, emmeye devam edenler de var
Her hamilelik aynı olmazGerçeği söylemek gerekirse sevindim diyemiceğim ..
Haksızlık yapmış gibi oluyorum ama ..
Benim hamileliğin çok zor geçiyor 6 ay hastaneye git gel git gel yaşadık yemek yiyemedim ve bebeğim emiyor daha şok geciriyorum sanırım ..
Ne düşüniceğimi şaşırdım gözümün önüne kötü gecen hamileliğim geliyor ..
Aslında korktuğum bu durum rahim dinlenmeden hamile kalınırsa bebise sıkıntı olur diyorlar allah korusunHayır sezeryan
Evet iğneyi bırakınca düzeliyormuş iğne olduğumuz sürece kanama olmuyormuş. Hiç sorun etmesim açıkçası kimisi bunu sorun haline getiriyor1 oldu benimde dogum yapali ve bende 3 aylik igne ile korunuyorum. Ara kanama dışında bende adet olmadim. Ama normalmis
Benim ablam emmemiş annem abime hamile kalinca. Sut eksi aci bir hal alabiliyormus. Sütün tadi degisir kotu olursa bebek neden emsin. DeğişmeZse devam eder tabi emmeye orası belli olmaz.Her Bebek beğenmeyip bırakacak diye bir şey yok, emmeye devam edenler de var
Ayni durumda kaldim ilk öğrendigimde bende cok üzüldüm hatta ağlayıp annemi aramistim anne ben ne yapıcam diye ama şuan küçüğü bir buçuk yasinda o kadar şükür ediyoruzki olduguna Hamdolsun binlerce kez iyiki böyle olmuş buyuk kızım tek olsaydi cok sıkılırdi ama suan biri uc digeri bir bucuk yasinda oyun kurup oynuyolar bebeklerine bakiyolar..Gerçeği söylemek gerekirse sevindim diyemiceğim ..
Benim hamileliğin çok zor geçiyor 6 ay hastaneye git gel git gel yaşadık yemek yiyemedim ve bebeğim emiyor daha şok geciriyorum sanırım ..
Ne ile korunuyordunuz ?Hanımlar iyi akşamlar ..
Üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum..
5 senedir çocuk için uğraşıyorduk ..
Ve 5. Senemizin sonunda bir oğlum oldu .
9 aylık şuanda ..
Ben hiç adet görmedim oğlum doğduktan sonra sadece 2 ay önce 2 gün süren bir kanamam oldu düzene girer aylar içinde adet görüyorum sandım ..
Ve normalde doğumdan önce 28 günde bir adet görürdüm. .
Adet olamadım birtürlü hemşireme söyledim bu durumu kadın doğuma gitmemi söyledi hamile olmama imkan vermiyordum asla ..
Hemşiremiz aklıma soktu çok iyi korunduğumuzu düşünüyorduk ve kolay kolay hamile kalamıyordum bunu bile bile üstüne korunduk hem eşim hem ben nasıl oldu bilmiyorum ..
Çok şaşkınım ve bebeğim daha çok küçük ..
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahGerçeği söylemek gerekirse sevindim diyemiceğim ..
Ayy bu isteyerek yapılacak iş değil birinciyi yapınca fikrin değişir zatenInsallah banada nasip olur :) henuz daha birinciyi yapamadik ama olurda rabbim nasip ederse bende pes pese istiyorum. Korunmayi dusunmuyorum hic bi zaman. Allah verir kolayligini canim. Birlikte buyurler ilerde sana rahatlik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?