Aman Allahımmm ..

masaaallah allah ol deyince oluyor uxulme canm bnm kizimda 7 aylik bnde. tam 3 tane var karnimdan haric hic tasalanmiyorm

Daha doktora gitmedim yani bana göre imkansız korunduk ..
Ama gebelik testinde çift çizgi ..
Gözünüz aydın ne güzel işte bebeklerinizi size Allah'ım hayırlı eylesin amin aldırmayın ikiside birlikte büyür giderler elalem 9 büyütüyor sizde büyütürsünüz İnşaAllah Allah kolaylık versin amin kardeşim

Her hamilelik aynı olmaz

Belki bu sefer iyi geçecek hamileliğiniz. Kuzenim de emzirme döneminde hamile kaldı. 8 aylık olana kadar smzirdi Doğuma bir ay kala bıraktı. Bir sorun da yaşamadı

Hamilesiniz yani. Size çok zor olacak ama 4-5 yaşına geldiklerinde okadar güzel arkadaş olacaklar ki her gün şükredeceksiniz . İyi ki doğurmuşum diyeceksiniz.bir evlada yapacağınız en güzel şey ona kardeş yapmak. Öyle güzel eğleniyorlarki birlikte komediler ...

Her Bebek beğenmeyip bırakacak diye bir şey yok, emmeye devam edenler de var
Benim ablam emmemiş annem abime hamile kalinca. Sut eksi aci bir hal alabiliyormus. Sütün tadi degisir kotu olursa bebek neden emsin. DeğişmeZse devam eder tabi emmeye orası belli olmaz.

Benim bebeğim de 6 aylık ve ben 4 aylık hamileyim iki sene hamile kalamadım oluncaya üst üste oldu işte Hayırlısı neyse o olsun canım

Ayni durumda kaldim ilk öğrendigimde bende cok üzüldüm hatta ağlayıp annemi aramistim anne ben ne yapıcam diye ama şuan küçüğü bir buçuk yasinda o kadar şükür ediyoruzki olduguna Hamdolsun binlerce kez iyiki böyle olmuş buyuk kızım tek olsaydi cok sıkılırdi ama suan biri uc digeri bir bucuk yasinda oyun kurup oynuyolar bebeklerine bakiyolar..

Yani su an şoktasin merak etme bu duygukari atlatirsin hemen..bbide canim Allah yardım ediyor benim ilki cok agliyan bi cocuktu ama ikinci dogdu alti aylığına kadar var mi yokmu bilmiyordum sadece emziriyodum altini degistiriyodum sonra uyuyordu..aama altinci ayindan sonra küçüğü değişmeye başladı bu sefer inan benim inatçı takintili büyük kız bir cok konuda duzelmeye başladı..yyani dememoki Allah kolayligini veriyor sen bu gunlerin tadini çıkar..ben simdi hep vicdan azabı cekiyorum hamileyken neneden o kadar üzüldüm diye.

Ne ile korunuyordunuz ?

5 sene boyunca olmamiş doğumdan sonra o kadar korunmana rağmen hamile kalmissin..Bence mucize gibi bişe olmuş ..Pespeşe cocuk daha iyi oluyor aslinda .

Insallah banada nasip olur :) henuz daha birinciyi yapamadik ama olurda rabbim nasip ederse bende pes pese istiyorum. Korunmayi dusunmuyorum hic bi zaman. Allah verir kolayligini canim. Birlikte buyurler ilerde sana rahatlik olur

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim 4 çocuğum var 4 ünün hamileliği de farklı geçti. İnşallah bunda rahat geçirirsiniz. Emzirmeye devam edebilirsiniz ben 6 ay emzirdim.

Insallah banada nasip olur :) henuz daha birinciyi yapamadik ama olurda rabbim nasip ederse bende pes pese istiyorum. Korunmayi dusunmuyorum hic bi zaman. Allah verir kolayligini canim. Birlikte buyurler ilerde sana rahatlik olur
Ayy bu isteyerek yapılacak iş değil birinciyi yapınca fikrin değişir zaten benim ilk ikisi çok peşpeşe oldu ikinci 30 haftalık doğunca 10 ay arası var ikisinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…