- Konu Sahibi yavrukusum
-
kızlar ben ne yapayım ki kocam enayi gibi davranmaktan vazgeçsin?Çok üzgünüm çoook
ben bir yıllık evliyim.eşimin bir erkek kardeşi var.sorumsuzun lüzumsuzun teki.bizim düğünden önce kız kaçırdı.önce onun düğünü yapıldı.tabi benim eşim de dahil ailesi sürekli para yedirdiler.beyfendi sıfır maliyetle evlendi.bizde kaldık mı kendi başımıza.neyse aradan bir yıl geçti.sürekli borçlar yapıp gezdiler karı koca.en son 3 hafta kadar önce işten çıktı ve kimseye haber vermeden karısıyla tekrar kaçtı.akçoca senin ankara benim şehir şehir gezdiler.kredi kartlarına 2500 tl.borç yapmışlar.para bitince geri döndüler.bizimkiler esti yagdı gürlediler ama yüzüne hiç bir şey demedi kimse.şimdi de benim eşim tutturmuş onun borcunu ben ödeyeceğim diye.neymiş efendim o ödemezmiş. faiz üstüne faiz yermiş.
Allah aşkına kızlar! bu eniyilik değil de nedir?inanın biz bir market alışverişi yaparken hangi markette daha ucuz hesabı yapıyoruz.ben eşimin bana verdiği paranın kuruş kuruş hesabını veriyorum.boşa harcamadığımı göstermek için.:çok üzgünüm:biz böyleyken milletin keyfinin parası niye biz ödeyelim? dün akşam artık sabrım tükendi.ilk defa eşime sesimi yükselttim.bana cevap vermedi.şimdide bozuk atıyor.senağlama ben ne yapayım?senağlama
böyle asalaklar yüz buldukça astar istiyorlar.
ben de kesinlikle ödemesine fırsat vermezdim demekle birlikte
eşine de şu konuda hak veriyorum ki
adam kardeşini ve ödemeyeceğini biliyor.
faiz işlediğinde paranın ödenemeyecek boyutlara geleceğini ve yine
başına kalacağını da biliyor
bu rağmen tavrında kesinlikle haklısın
yalnız keşke başlığı "kardeşine de sana da..." şeklinde açmasaydın
ne olursa olsun eşinden bahsediyorsun
acil bir durum olsa kardeşidir ödesin diyeceğim ama zevk için gezip tozduktan sonra ödeyemezlerse de kendi problemleri.
isterse icra gelsin kılım kıpırdamaz.
onu gezerken düşüneceklerdi.
ben olsam sonuna kadar engel olurdum ödemesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?