Aman!!!Balaycam Kardeine de sana da!!!

hay allahım ya hayret bişey gerçekten

güzelce konuş bence bu akşam baktın yok verecem illaki diyorsa dersin açık açık

o zaman benim de kendimi kasmama gerek yok bundan sonra sen nasıl olsa bi şekilde para bulursun de nazikçe.

burbuk eşin en güzel cevabı vermiş helal olsun ona

Ayy ne sacma ya boylelerine uyuzz olurum tabi arkasinda odetecegi eneyiler olunca ye ic gez canim senin adina uzuldum ins hersey gonlunce olur

kızlar bi aklım geliyo diyor ki:kimse için evinin huzurunu bozmaya değmez.Allahından bulsun diyorum.bi aklım geliyo sizin de dediğiniz gibi nereye kadar?!gidecek bu böyle.bende sesimi çıkarmadıkça eşim iyilik yaptım zannediyo gerçekten.
Ama sağolun sizden cesaret aldım bende inatlaşacağım bu sefer.bakalım ne olacak?
yorumlarınızı okudum anladım ki yalnız değilim aynı dertten muzdarip başkalarıda varmış.ama daha çok sinir oldum niye hayatta böyle gurursuz asalaklar vardır diye?üstelik tencere kapak gibi karı koca birbirlerini buluyorlar...eltim de aynı ...o kuaförüne gitsin,makyaj yapsın gezsin.hiç hesabı kitabı yok.ama kocası gibi o da kime yalakalık yapacaklarını iyi biliyolar.
hanımefendi bir işe girmeye karar verir,nedense karı koca ararlar eşimle 1 saat konusurlar.yok uygun mu değil mi?gireyim mi?diye.her telefonda o da alır eşime hal hatır sorar.ben 5 ay önce doğum yaptım.eltim eşimi tebrik ediyo!!''abicim gözün aydın ''diye.beni arayan soran yok!eşimin çayı biter benden önce o koşar ''abicim doldurayım ''diye zaten onun bu yalaka hallerine de ayriyeten gıcık oluyorum.tövbe tövbe sanki başka niyeti varmış gibi.valla benim kaynımla hiç bu kadar muhabbetim yok.niye olsun ki eşim konuşurken bi selam gönderirim yeter.özellikle hiç aradığımı hatırlamıyorum.neyse günahını almayım da.konuyu dagıtmayayım.

eğer kayınbabanınızın yahut eşinize aitse ödeyebilir diyecektim çünkü kaynınız ödemezse yine size kalacaktı ama kaynınıza ait oldugu halde onların zevki için sizin zora girmeniz gerçekten sinir bozucu eşinize uygun bir dille söylemeyi deneseniz

Aynen, sonuna kadar katılıyorum. Onlar kafasına göre gezsin, yesin içsin yaşasın nasılsa kapatan bir abi var, evlendiyse herkes yerini sorumluluğunu bilecek, yaptığının sonuçlarını çekecek, eşinize neymiş onların keyif için yaptığı borçtan??

Öyle yağma olur mu? Bunun sonu yok ver ver nereye kadar. Bence de direnin sonuna kadar. Yani eşiniz gözünü açana kadar.
Eşinizle ilgilenmesi normaldir. Çünkü para akışı ordan.
Para kesilsin bakalım yüzüne bakıyor mu?lmaz:

sizinkiler yine iyimiş az yapmışlar ya bizimkiler gibi 15000tl yapsalardı?

Eşinin kardeşi sorumluklarına göre davranmıyorsa cezasını çekmeli.Eşiniz her seferinde yardım ederse düzelmezkii..Nasıl olsa arkasını toplayan varr

lüzumsuz yere harcanmış bi parayı neden siz ödeyeceksiniz ay çok saçma.sağlık kaza olmamış mecbur kalma durumu yok keyfi borç yapmışlar .bunu kapatıp daha sonra yine borç yapar yinemi ödersiniz o zman

yok canım baska istekleri varsa cekinmesinler şakkıdı
ayranı yok içmeye tahtı revanla gider....misali
hesapsızca gezsinler tozsunlar kafalarına göre takılsınlar sonrada
abim bank sağolsun
yok öyle yağma onların keyfine gelene kadar sen standartlarından kısmak zorunda değilsinyasakkelime
nasıl gezip tozdularsa iş bulup eşşek gibi çalışıp ödesin karı koca
sizi alakadar etmez sizemi güvenmişlerklava:
kocanında böyle kahramanlıklar yapmasına engel ol bi şekildesüprizzzzz

AYNI BABAM
önüne geçmezsiniz kaynınızdan ne adam kocanızlada huzurunuz olmaz
istediği kadar bozuk atsın tavrınızdan ödün vermeyin tecrübeyle sabittir...

canım böyle kötü düşüncelere girme

bak ne diyorsun yalakalık yapıyor abisini arıyor diyorsun

o kaleyi nasıl feth edeceğini iyi bilen biri demekki

sende kalenin kıymetini bil eşin insan demekki

insan gibi yaklaşıldığını zannedip insan gibi davranıyor bence

senin yapman gereken şey onlara bu fırsatı verdirmemek

onlar bir yeremi gidiyor birşeymi almayı planlıyor sen mutlaka önceden bileceğin için

eşinden akılcı şeyler iste onların isteklerine yakın tutarlar olsun

bunları isterken asla zorlama baskı kurma yoksa farkeder herşeyi

eşine tatlı dille kardeşine iyilik değil kötülük ettiğinden ve onun yarınlarında olmadığı

zaman açıklarını kapatma yolunu başaramacak beceriksiz ezilmeye mahkum bir kişi

yaptığını bunun suçlusunun yarınlarda kendisinin olacağını suçlamadan anlatırsan yavaş

yavaşda olsa anlayacaktır

canım benim eşimin abisi de aynıydı yıllarca o gezdi tozdu eşim baktı ona evlenmeden önce iş kuracam dedi en son abisinin işyerinin kirasını eşim ödemiş kendi işyerininkini ödememiş eşime icra geldi yandım yandım para aradık işyerini boşaltmak zorunda kalacaktı eşim gittim ben kredi çektim eşimin abisi Kızıldeniz e dalmaya gitti
sonra biz zar zor evlendik düğünü benim altınlarla yaptık, evimde onların alması gereken eşyalardan eksik vardı kaynım nişanlancam dedi kayınvalidem geldi eşimden para istedi o oldu daha 5 aylık evliydim önce eşime eğer bir kuruş verirsen boşanırım senden gözünün yaşına bakmam dedim vermedi
sonra da kayınvalidem eşin para vermemiş dedi ben de ben söyledim bir kuruş verirsen boşanırım diye benim evimde eşya eksikken ben düğünü altınlarımla yapmışken bir kuruş verdirtmem bana mı sordunuz dedim o oldu
halen arada istiyorlar ama eşim vermiyor
sıkıyı göster canım eşine yoksa yerler bitirirler seni benim eşimi 16 yıl yemişler daha beni de yiyeceklerdi nerdeyse önünü alamazsın cadılığı eline al

kızmakta haklısın,neden onların borcunu siz ödeyesiniz ki..
nasıl harcadılarsa öylede ödesinler..
eşin seni dinlemiyorsa sende bak keyfine,kısma ordan burdan...ben olsam öyle yapardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…