- Konu Sahibi yavrukusum
-
olayın hallolmuş olmasına çok sevindim..
benimde başıma buna benzer bişey geldi..gerçi bu ve buna benzer konularda anlattım hep ama yine anlatayım
benim çok yardımsever,çok düşünceli(!)yufka yürekli kayınpederim olan olmayan bütün parasını savurur millete..bu eskiden böyleymiş..kayınvalidem para yüzü görmemiş..hep kardeşlerine,yeğenlerine harcamış..kayınvalidemde onun yüzünden cimri olmuş çıkmış..eline para geçmiyorki..neyse
kayınpeder bizim düğünden sonra akrabalarından birine borç vermiş.adamda bunları dolandırmış gitmiş..kalkmış bizden para istiyor..kredi kartı borcumu kapatın dedi..eyvallah dedim yeni evliyim tatsızlık çıkmasın..kapattık..bizde hep köşeye para koyma derdindeyiz..özellikle ben..sen gibi nerde ucuz var bakarım..her hoşuma gideni gördüğümü almam..aman gerek yok israf derim( ki çoğu zaman öyle olur..alırız giyilmez)
ben dişimden tırnağımdan kısayım biriktireyim..kayınpeder başkalarına dağıtsın bizde ödeyelim..yok canııııım..2. ye istediklerinde kesin kes hayır dedim bu işe..kendisinin büyük baş hayvanlarıda var..çok lazımsa satsın..bizim birikmişimize neden göz dikiyorlar dedim..dağıtmasın sağa sola sorumlusu bizmi olacağız dedim..eğer bir daha para verecek olursan o parayı çok güzel harcarım hızıma yetişmezsin bile,bakma böyle ekonomist ev hanımı moduma,çalışırken çok güzel harcardım ben potansiyel var dedim...
haklısın dedi..kaç seferdir kayınvalide para istiyor eşim yok diyor..kadın anlamak istemiyor herhalde vermek istemediğimizi..en son para için aradığında paranız varmı demiş eşime..o da ne o yoksa bizemi göndereceksin dedi..ve orda kapandı...
bu işler konuşulmadan hallolmuyor..ondanda anlamazsa sen yiyip içeceksin güzelim..
heee ayrıca kayınpederim öğretmen emeklisi,kayınvalidem bağkur emeklisi..1.500 ü gecik para geçiyor ellerine ayda..bide köydeler. düşün..paraya ihtiyaçları olan fakir insan değiller ama kayınvalidem durmadan fakiriz der..offf yaa
son yazdığın mesajı şimdi okudum canım
en doğrusunu yapmışsın tebrik ederim a.s.
ne güzel ki eşinde anlayışlı davranmış kimse bozmasın huzurunuzu inşallah :Saruboceq:
ÇOK SEVİNDİM NE GÜZEL KONUŞARAK ÇÖZMÜŞSÜNÜZ OLAYI.BURDA MUTLU SONLAR PEK OLMUYORDU SORUNU ÇÖZENLERDEN ÇOK UZAYIP BÜYÜTEN ERKEKLER OLURDU GENELDE.O YÜZDEN EŞİNİ TEBRİK ETMEK LAZIM.alkisalkisalkis
al sneinkini vur benimkine.
bi tarafımı da yırtsam bişi yaptıramıyorum bu konuda.
o benim kardeşim
deyip
küçük emrah ayaklarına yatıyor
ama ben artık laf sokuyorum banane
ayyyyyyyyy canım çok hoş bi şekilde bağlamışsın.
bende eşime konuşayım böyle bari
Ne guzel afferin esine,darisi benimkinin basina Aminnnnnnnnnn
oyyy şimdi okudum son mesajını çok sevindim hadi hayırlı olsun a.s.
valla size de eşinize de helal olsunalkisalkisalkisalkisalkisalkis:enbuyukkk:
bak gördünmü canım tatlı dil ve doğru kelimeler kazandı işte
evlilikte doğru kelimeler doğru hareketlerle birleşince huzur kaçmadan
istediğin gibi gidiyor
çok sevindim çözümlemenize
hep böyle mutlu olun inşallah :Saruboceq:
çok sevindşm hallolmasına
:teytey: çok sevindirik oldum.
sevindim hallolduğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?