- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi yavrukusum
-
kızlar ben ne yapayım ki kocam enayi gibi davranmaktan vazgeçsin?Çok üzgünüm çoook
ben bir yıllık evliyim.eşimin bir erkek kardeşi var.sorumsuzun lüzumsuzun teki.bizim düğünden önce kız kaçırdı.önce onun düğünü yapıldı.tabi benim eşim de dahil ailesi sürekli para yedirdiler.beyfendi sıfır maliyetle evlendi.bizde kaldık mı kendi başımıza.neyse aradan bir yıl geçti.sürekli borçlar yapıp gezdiler karı koca.en son 3 hafta kadar önce işten çıktı ve kimseye haber vermeden karısıyla tekrar kaçtı.akçoca senin ankara benim şehir şehir gezdiler.kredi kartlarına 2500 tl.borç yapmışlar.para bitince geri döndüler.bizimkiler esti yagdı gürlediler ama yüzüne hiç bir şey demedi kimse.şimdi de benim eşim tutturmuş onun borcunu ben ödeyeceğim diye.neymiş efendim o ödemezmiş. faiz üstüne faiz yermiş.
Allah aşkına kızlar! bu eniyilik değil de nedir?inanın biz bir market alışverişi yaparken hangi markette daha ucuz hesabı yapıyoruz.ben eşimin bana verdiği paranın kuruş kuruş hesabını veriyorum.boşa harcamadığımı göstermek için.:çok üzgünüm:biz böyleyken milletin keyfinin parası niye biz ödeyelim? dün akşam artık sabrım tükendi.ilk defa eşime sesimi yükselttim.bana cevap vermedi.şimdide bozuk atıyor.senağlama ben ne yapayım?senağlama
KIZLARRR!!!
herkese günaydın!a.s.hepinize çok çok teşekkür ederim zaman ayırıp fikir verdiğiniz için opuyorumnanaktan
dün akşam eşimle konuştuk uzun uzun...hepinizin yorumlarından seçilmiş cümlelerle ve de kendiminkilerle bir ikna konuşması yaptım.
dün dedim bir anlık sinirle seni kırmış olabilirim ama içimden o kadar çok şey geçiyordu ki bir an önce boşaltmam lazımdı ve sözlerimi seçecek vaktim yoktu dedim.(enayi misin?kardeşin seni parmağında oynatıyor!seni saf yerinine koyuyor!!)gibi cümleler sarfetmiştim önceki gün akşam.ama şu an sakin sakin konuşalım dedim.
o da bu sözlerime çok kırıldığını,ama bana da hak verdiğini,kardeşine karşı zaafı olduğunu,bunun da yalnış olduğunu bildiğini söyledi.ilk defa sesimi yükselttiğime de ayrıca şaşırdığını söyledi.
bende tavrımın kırıcı olduğunu ama sabretmemin zor olduğunu söyledim.bu kaynımın ilk hatası değil dedim.her defasında kapatırsanız hatalarını üstünü nasıl adam olacak dedim.bu iyilik değil onun için sadece kötülüktür dedim.hiç bi r zaman sorumluluk almayı öğrenemeyecek dedim.yarın bir gün çoluk çocuğa karışınca bu borçlar kaça katlanır bir düşünsene dedim.eğer sen kendi parana acımıyosan ben hiç acımam bunu da bil dedim.(ki ev alma kararı vermiştik.bankada şu an 4000.tl miz var.yani bu paradan ödeyecekti.)eğer böyle davranacaksa niye ev almaya kalkıyoruz ona buna dağıtacağımıza biz harcayalım ve de biriktirmeyelim dedim.vs. vs...
işte böyle uzun uzun bir konuşma oldu.
SONUÇ:hiç bir şey benim evimin huzurundan daha önemli değil dedi.günüm geçmek bilmedi senin o halini düşündükçe dedi.vermiycem.ben ona uygun bir dille söylerim dedi.bundan sonrada para olayını sen yönet,istediğin gibi birktirelim sana bırakıyorum dedi.zemuszemus
tekrar teşekkürler kızlar!!!opuyorumnanaktan
:enbuyukkk:
KIZLARRR!!!
herkese günaydın!a.s.hepinize çok çok teşekkür ederim zaman ayırıp fikir verdiğiniz için opuyorumnanaktan
dün akşam eşimle konuştuk uzun uzun...hepinizin yorumlarından seçilmiş cümlelerle ve de kendiminkilerle bir ikna konuşması yaptım.
dün dedim bir anlık sinirle seni kırmış olabilirim ama içimden o kadar çok şey geçiyordu ki bir an önce boşaltmam lazımdı ve sözlerimi seçecek vaktim yoktu dedim.(enayi misin?kardeşin seni parmağında oynatıyor!seni saf yerinine koyuyor!!)gibi cümleler sarfetmiştim önceki gün akşam.ama şu an sakin sakin konuşalım dedim.
o da bu sözlerime çok kırıldığını,ama bana da hak verdiğini,kardeşine karşı zaafı olduğunu,bunun da yalnış olduğunu bildiğini söyledi.ilk defa sesimi yükselttiğime de ayrıca şaşırdığını söyledi.
bende tavrımın kırıcı olduğunu ama sabretmemin zor olduğunu söyledim.bu kaynımın ilk hatası değil dedim.her defasında kapatırsanız hatalarını üstünü nasıl adam olacak dedim.bu iyilik değil onun için sadece kötülüktür dedim.hiç bi r zaman sorumluluk almayı öğrenemeyecek dedim.yarın bir gün çoluk çocuğa karışınca bu borçlar kaça katlanır bir düşünsene dedim.eğer sen kendi parana acımıyosan ben hiç acımam bunu da bil dedim.(ki ev alma kararı vermiştik.bankada şu an 4000.tl miz var.yani bu paradan ödeyecekti.)eğer böyle davranacaksa niye ev almaya kalkıyoruz ona buna dağıtacağımıza biz harcayalım ve de biriktirmeyelim dedim.vs. vs...
işte böyle uzun uzun bir konuşma oldu.
SONUÇ:hiç bir şey benim evimin huzurundan daha önemli değil dedi.günüm geçmek bilmedi senin o halini düşündükçe dedi.vermiycem.ben ona uygun bir dille söylerim dedi.bundan sonrada para olayını sen yönet,istediğin gibi birktirelim sana bırakıyorum dedi.zemuszemus
tekrar teşekkürler kızlar!!!opuyorumnanaktan
:enbuyukkk:
ruh halimi değiştirmeyi unutmuşum da göstereyim dedim mutlu mutlu mutluyum:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?