amanedenin kalbi

yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim....
ben burda ilk sedefli konular açtım evet bazı arkadasların tespitleride doğru evet özellikle bir yorum benim içimdekini anltamış nerdeyse...çocukluktan beri korunmadığı için baba figürü gözünde yıkıldığı için güveneceği 2.adama eşine sımsıkı sarılmış..eğer eşi sedef ilk bişey yaptığında sen benm karıma bunu yapamazsın deseydi amanede böyle olmayacaktı gbi bir yorum evet sonuna kadar doğru...diğer yorumlarda yazan aile olma isteği aileyi koruma isteği en ufacık bişeyi tehdit olarak görmem yine kaybetmekten yenilmekten korkmam hepsi doğru..
burda yine uzun uzadıya dünden bugüne neolduğunu ne karar verdiğimi yada ne hissettğimi anlatmak isterdim suanda...ama konu yine öyle biryere gelmişki ben yine kendimi açıklama durumundayım her zamanki gbi KONU DISINDA ESKİ KONULARIMA DAİR
TEZ HAZIRLIYORUM HEPİNİZ SAZANSINIZ DİYE DALGACI BİR KONU ÇATIĞIM SÖYLENMİŞ.BEN YİNE HER ZAMANKİ GBİ SEDEFLE İLGİLİ BİR KONU AÇMIŞTIM...PC BASINDA MUHTAÇ ASALAKLAR GİBİ BELKİ BİR VCDAN SAHİBİ YADA BİR BÜYÜĞÜM ÇIKARDA YOL GÖSTERR DİYE BEKLİYORDUM.ÇÜNKÜ ÇEVREMDEKİ BİKAÇ ARKADASLA DERDİMİ PAYLAŞTIĞIMDA ALDIĞIM CEVAP AMAN BOŞVER EVLENİNCE DÜZELİR TAKMA OLUYORDU.EVLENİNCE DÜZELMEYECEĞİNİ YIPRANACAĞIMI AKLIM KESİYORDU AMA EŞİMDENDE (O ZMNLARDAKİ NİŞANLIM)VAZGEÇEMİYORDUM.AİLEME ZATEN ANLATAMIYORDUM...PEKİ BURADAKİ ARKADASLAR NE YAPTILAR SEDEF HAKLI SEN KISKANÇSIN SANA KİM KATLANIR AY SEDEF OKUSA NE KADAR ÜZÜLÜR KADININ BİŞEYDEN HABERİ YOK SEDEFİ SEVİYORUM BEN BİZ SEDEFİZ VS İĞNELEYİCİ AŞAĞILAYICI YORUMLAR ATTILAR.TIPKI BURADAKİ SEVGİLİ ARKADASIMIZIN KENDİ DÜŞEN AĞLAMZ HAVASI GİBİ..AMANEDE REZİL OLUYOSA BİR AÇIĞI BULUNUYOSA MUTLU OLUYOR BU TİPLER(OYSA BEN KONUMA BASLARKEN HER DEFASINDA GECMİŞ KONULARIMI LÜTFEN GÜNDEME GETRMEYİN KONUM DAĞILSIN İSTEMİYORUM BUGÜNKÜ SORUNUMA ÇARE BULMAK İSTİYORUM DİYE BAŞLIYORDUM)
AMA NEBULUYORDUM İLK AÇTIĞIM KONUDA SEDEFLE EŞİMİN VE SEDEFİN AİLEDEKİ DİĞER ERKEKLERLE(K.PEDERM KAYNIM)SAMİMİ DAVRANISLARINI BENM RAHATSIZ OLDUĞUMU YAZMISTIM....(OLAYI ENSESTLİĞE KADAR GÖTÜRENLER OLMUŞTU SONRADA DÖNÜP SEN İMA ETTİN DEDİLER OYSA BEN SADECE GÖRDÜĞÜMÜ OLANI ANLATTIM KIZGINLIĞIMI ANLATTIMM İNANDIRICI GELMEDİ DİYE SEDEFE İFTRA ATIOSUN DEDİLER ZAVALLI KADIN SENDEN ÇEKİYOR DEDİLER)SONRA AÇTIĞIM HER KONYDA İLK KONUMA DÖNÜP ALAY ETTİLER...
BENDE İNSANIM BENMDE SABRIM VAR TAMDA İSTEDİKLERİ GBİ FAKA BASTIM EN SON Bİ AÇTIĞIM KONUDA YİNE ESKİ KONUMU KARSTRMAMALARINI GÜZEL Bİ DİLLE ANLATTIĞIM HALDE İLK KONUMA DÖNÜLDÜ BEN SUÇLANDIM SANKİ YALAN YANLIŞ ANLATIYOR HAYAL DNYAMDAN UYDURUYOMUSUM GBİ BENDE KONUMU SİLİP YERİNE TEZ YAZIYODUM ALAY ETTİM SAZANSINIZ YAZDIM EVET DOĞRU...TAM İSTEDİKLERİ GBİ OLDU AMANEDE SİNRLENDİ ELLERİNE BÜYÜK Bİ KOZ VERDİ...AMA AMANEDEYE EDİLEN AŞAĞILAMALR SUÇLANMALAR PSİKOLOJİK BASKILAR HİÇ GNDEME GELMEDİ.ONDAN SONRAKİ AÇTIĞIM KONUDA ÖZÜR DİLEDİĞİM HALDE HALA DAHA BU KONUMDA BİLE BU OLAY HORTLADI.AMAÇ KONUYU SABOTE ETMEK KENDİLERİNİ EGOLARINI TATMİN ETMEK...BUNU YAPANLAR BU OLAYI HORTLATANLAR NE GÜZELDE ANLATIYOR AMANEDE BÖYLE YAPTI ŞÖYLE YAPTI DİYE.....HERSEYİ HATRLAYANLAR BENİ O DURMA GETİREN LAFLARIDA AŞAĞILAYICI SUÇLAYICI KONUSMALRIDA HATRLIYORLAR MUHTEMELEN AMA ONLARI SÖYLEMEK İŞLERİNE GELMİYOR
TEKRAR VE SON KEZ SÖYLÜYORUM BURASI BİR DERDİM VAR KÖŞESİ VE BEN İSTEDİĞİM KADAR KONU ÇAMAKTA SERBESTİM BİGÜN YİNE KÖTÜ HİSSEDER İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMAZSAM YİNE BURDA OLUCAM.BU HAKKIMI KİMSE ENGELLLEYEMEZ.BİRTARAFTANDA ALDIĞIM BAZI KARARLARI UYGULAMAYA KOYUCAM İNŞ
LÜTFEN KONUMDANRAHATSIZ OLANLAR İNANDIRICI BULMAYANLAR YAZMASINLAR.
SİZİN İÇİN ÖNMLİ OLMAYABİLİR BEN BURDA ACILARIMI KALBİMİ AÇIYORUM HALA ALAY EDİLİYOR KONU SABOTE EDİLİYOR YAZIK!

Son düzenleme:

farkındamısınız dünden beri yazmıycam dediğiniz halde yazdığınız için alıntı yapılacak yorumlarınız birikiyor...artık yeter lütfennn..dün bana ilk yorumunuz hatrlatayım size tekrar..her avucumda tuz var diyene hıyarla koşamayız biz demiştiniz(ben bu benzetmelerle yazılmış bir yorumda iyiniyet göremiyorum malesef)koşmayın ozmn neden hala burdasınız anlayamıyorum...konumu aldınız nerelere getrdiniz kendinize prim çıkarıyosunuz.bide üstüne benm yorumumdan sonra konu ilerledi diyosunzu hele buna çok güldüm :)allah razı oldun siz olmasanız yanmıstım demekki ben
şimdi tekrar söylüyorum siz benm samimiyetime inanmıyorsunuz konularımdan sıkıldığınız söylemiştiniz bende yorumlarınızı faydalı ve iyi niyetli bulmuyorum dolaysııyla burda olmanızın bi anlamı yok hanfendi...he buna ragmen burdayım diyosanız da tek bir cevap dahi vermiycem artık size kendi derdim bana yeter yeni polemiklerle uğrasamıycam...o acımasız yorumlarınıza bir atasözüde benden olsun o zmn sizinkilere ek...düşmez kalkmaz bir allah

kendini sev amanade kendini bencillik iyidir her gun kalktiginda saglikli bir gune uyandigin icin şü kret süslen gez dolas aman boş ver gülû m ya budunyani kralı senmis sin gibi yaşasana canim ya

inş bundan sonra bu çöküşten arınıp toparlıycam kendimi dediğiniz gibi buda bile gördümki düşüne bir tekmede biz vuralım diye hazır kıta bekliyolar insanlar..burda bile böyleyse reeldekilerle baş etmek için başka şansım yok ztn.umarım güçlü bi birey olmayı basarabilirim

Yok o hatayı tekrar yapmaz.Vah gülüm tüm yavrum sözlerini duymak için burada.Başka bir amacı yok

Birincisi ben oyle dememistim. Her hiyarim var diyene tuzlukla kosamayiz demistimDD Ikincisi aynen EGEM inde dikkat cektigi gibi seni taniyanlar zaten konularina yorum yazmiyor , yorum almadigin icin son actigin konular iki bilemedin uc sayfa ilerlemis.Bu konun sayemde ilerledi neden cunku tepki verdigim icin. Yoksa bir iki kisi vah canim uzulme gecer yapip gececekti zaten o konuya yazmayanlarda yazmayacakti fakat sayemde konuya girmis oldular.Bence bir tesekkur etmelisin.

Bu arada haklisin cok uzadi artik kabak tadi verdi. Ben olmasam baskasina kizacak tartisacaksin nasilsa. Senin yapin boyle. Bende o zaman dedigim gibi ben demistim deyip gulecegim. Saglicakla kal!

ya önceki konulara baktım da hep bi sedef mevzusu var ama tam olarak sedefe yönelik bir başlık göremedim, bu sedefe niye gıcıksın sen, cıvık falan demişsin eşinle fazla mı samimi oluyor. sedefin olayı ne tam olarak 3 5 cümlelik özet kızlar lütfen

evet guclu olman gerek uzmana gidecekmisin?
calismayi dusunuyormusun?

sen farketmesende gecmisinle barisik degilsin sana yapilan haksizliklar yuzunden
bu yuzden sana fenalik dokunan insanlari ozellikle yuzyuze baktigin insanlari
ablan gibi baban gibi onlarla gorusuyorsan afetmen gerek
affetmeyeceksen gorusmemen gerek cunku olmadik yerde yaralanirsin

şimdi şoka girdim. bütün konuları fakemi yani. kobay olarakmı kullanıldık burada

Hayır fake değil.

Tarza üsluba bakınca insan karşısındakinin ne kadar eğitimli yada neler yapabileceğini az çok tahmin edebiliyor. O yüzden tez hikayesine inanmıyorum. Bence duymak istediklerini duyamayınca hırçınlaşıp "aptallar sizinle nasıl dalga geçtim" tarzı birşey olmuş, tez yazıyorum masalı.

Ensest imasında bulunuyorsun diyen bendim.Sen de ben gördüklerimi ve rahatsız olduğumu anlatıyorum diyorsun.Yani Sedef kayınpederinin kucağına oturuyor cebini karıştırıyor senin eşinle ve diğer kaynıyla da bu gibi "samimiyette" bulunuyor ya da bulundu.Sen de bundan rahatsızsın.Böyle samimiyetten hoşlanmazsın, uygun bulmazsın.Ben bunun adına ensest dedim sen adını nasıl istersen koy.3. ayrı konunda aynı soruyu tekrar sorucam o zaman tüm bunları bile bile niçin evlendin?

kararlar alicam diyordun bunlari paylasirmisin amanede

(öncelikle şunu belirteyim elimden geldiği kadar açıklayıcı anlattığımı sanıyordum ama gelen bir kaç yoruma baktım şimdi eşimin tokat olayının yeni olduğunu düşünenler var sanırım bu 1 bucuk ay kadar önce olan bir olay.ama içimden atması çok zor o yüzden hala başedemiyorum)
sonuçta bu olay 1 bucuk ay önce oldu ve ben hala eşimin yanındayım boşa esip gürlemenin anlamı yok şuanda ben kendim bile farkında olmadan bu adam 2. şansı vermişim....ilk aldığım karar bununla ilgili evet çok canım yanıyor bu olay beni çok yıprattı yediremiyorum kabul edemiyorum ama artık bu konuyla ilgili laf sokmak yerine bezdirmek yerine içimde ne varsa güzelce eşime anlatıp bu konuyu yediremediğimi tekrarı halinde asla ve asla bir daha şans vermiyceğimi anlatmayı ve konuyu kapatmayı düşünüyorum (tabi içimde nasıl kapatacağım konusunda hiç bir fikrim yok hazmedemiyorum bu yaptığını)
ikinci olarak çocuk konusunu ertelememiz gerektiğini konusucam eşimle.psikolojik olarak ikimiznde çok yıprandığını bu dönemde çocuk yapmanın bizim için doğru olmadığını evliliğimizi düzene oturtamdan bu evlilikten ve brbrmzden emn olmadan çocuk yapmanın bizi daha kötü bir hale getrbileceğini konusucam(tabi bu süre zarfında tedavide olucam bir taraftan)
kendi adıma psikologa gidip eşimden ayrı olarak herseyi anlatmayı çok istiyorum buna ihtyacım olduğuna artık eminm...ama bir tarftanda eşiminde yıprandığını arada kaldığını bazı şeylerin üstesinden gelemediğini görüyorum son zmnlarda çok çabuk snrlenmeye hiç alttan almamaya ufacık bir kavgada bıktım diye hakaretler yagdrmaya basladı kabul edeceğini sanmıyorum ama bnce onunda ihtyacı var evlilik terapistine gitmeyi önericem eşime....(ama şuanda benm tek basıma psikologa gidecek param bile yok eşimin buna ayırablcek kadar bir btcesi yok...evet kötü huyları var beni çok yaraladı ama cimri değildir olsa verr yollar bu konuyu nasıl hallederm bilmiyorum..dün eşime kendimi iyi hissetmiyorum set takımı bozdurucam psikologa gidicem bil istedim dedim hiç sesi çıkmadı )

işi sebebiyle her yaz 2 günlük bir tatil hakkı var çift kişilk onu kullanmayı eşim çok istiyordu ben bu yasananların karamsarlığıyla tatil neyimize diyordum çoğu zmn.kesin kararımı verdim o tatilede gidicem sonuçta masrafımızda olmıycak ve iyi geleceğini düşünüyorum
benm düşündüklerim bunlar imkanım olsa hemen bugün giderm terapiste ama maddi anlamda çözüm bulmam lazım önce bu konuya ...
şimdi gercekten yardımcı olmaya çalışan arkadaslardan rcam aldığım kararlar doğru kararlarmı üstüne katacağnız neler var bundan sonrası için neler yapmam lazım bu kararlar doğrultusunda yardımcı olursanız çok sevnrm...
Ve gercekten destek olan herkesten allah razı olsun.yne kendine acındırmak bir hastalık diye acımasız yorumlar gelceğini bilsemde söylemeden gecemiycem..bir arkadasımız seni seviyorum ben amanede yazmıs aglattı beni o kadar yalnız ve yıpranmısmki hiç tanımadığım birinin bu söüz bile bi umut oldu bana hala güzel bir hayat ve iyi insanlar var demekki.mutlu olmak için nedenler var...hepinizi seviyorum

'eğer eşi sedef ilk bişey yaptığında sen benm karıma bunu yapamazsın deseydi amanede böyle olmayacaktı'
ben bunu anlamadım sedef sana ne yaptı sedef kim yahu ?

çünnkü ben siizn düşündüğünz gbi olayın içinde ensestlik olduğunu düşünmedim.öyle bişey olduğunu düşünsem zaten evlenmezdim.bugnkü aklımla hala öyle düşünmüyorum..ensestlik yok yani..bire bir yasayan biri olarak sadece zmanında aynı evde yasamanın getrdiği rahatlık evde hiç kız olmayınca kız kardes yerine konulan sedefe çok fazla yüz verlmesi ve şımartılması sonucu sevgisini o şklde gösteren bi gelin vs gördüm.rahatsız oldum samimiyetlernden ve düzeltmeye çalıştım en azından eşimi.burdada hep bu yzden konu açtım böle böleolaylar oluyor rahatsız oluyorum nabıcam ben diye...
eşimi seviyordum eşimde bu konuyla ilgili hatalar yapmıs olsa bile zaman içinde taslar yerine oturmaya basladı eşimde sedefn bu davranısları sadece diğer eltileri kıskandırmak için yaptığını abarttığını fark etti.samimiyetini kesti ve evlendik.evlendikten sonrada samimiyet konusyla ilgili rahatsz olacağım bişey olmadı.yani eşim evlendikten sonra bu konuda beni yanıltmadı.e nişanlıyken çektrdiklerinden sonra yanıltmasında ztn...daha sonra samimiyet olayı yüzünden deil baska sebplerle grşmeme kararı alındı sedef ve esiyle olay bu.artık lütfen konuma dönelim daha fazla sedef olayı uzasın büyüsün istem,yorum.yaşadım bitti artık hayatımdada yok onsuz rahatım

amanedenin ilk defa konusuna dönüp uzun uzadıya cevap yazdıgını goruyorum saskınım

eşinin yaptıgını yediremediğini söylemiş merak etmesin illk kavgada eşine tekme tokat girişir
adama mı yazık kızamı yazık bılmıyorum ama kendine zerre kadar guvenmedıgı ortada

hem ensest bir durum olmadıgını bıldıgını soyluyor hemde neler yaptıklaırnı cok ıc gıcıklayıcı bır tabırle soyluyordu .
neyse ben uzatmayacagım
Hastaneye gidip içindeki öfkeyi ve takıntıyı genel olarak çözmeli bu adamla ayrılır( allah genede kımsneın yuvasını bozmasın) baskasındada aynı olur kendi değişmediği sürece cok değişen birşey olmaz

o konularda okuduklarım hiçte masum değildi ensest vurgusu yapan arkadaşa kızamam, ne demek kayınpederin kucağına oturmak ne demek ışıkları kapatıp kayınlarıyla el şakaları yapmak üstelik eşi askerdeyken kayınlarıyla aynı odada uyumak falan

Peki ozaman öyle diyorsan öyle olsun.Zira içime fenalık geldi.Şimdi uğraşsam ayıklarım yazdıklarını ama bu da çözüm değil.Çünkü kaçak dövüşüyorsun.Bu senin konularına son yazım, son okumam.Ben sana iyi niyetle çok yorumlar da azdım.Gençliğine yazık ediyorsun da dedim.Ama yapacak bişey yok artık.Herkes seçtiği hayatı yaşar.

İşte hep o imaları yaptı fakat ben aslında evin kızı olarak gördüklerini düşünüyordum diyor.Ne diyebilirim ki daha

vayyyyy sedefe bak sen :26:

Değerli Amanede,

Çözüm her zaman bir kaç adımı birlikte uygulayarak sonuca ulaştırmaz seni... Çok başa dönmek lazım... Eğer şu an bulunduğun durum yardım almanı biraz erteletecekse... şöyle yapalım mı? Çözümden önce sorunu bir bulalım birlikte... İstersen buradan... istersen özelden.. nasıl istersen... İlk önce sorunu bulmak lazım... Sonra kararlı olmak lazım... Sonra da sorunu kabul edip gerçekten çözümü istemek lazım.... Bu biraz yıpratıcı olacak ve süre isteyecek... Tıpkı bir doğum gibi... Ama sonu güzel olsun istiyorsan... savaşman da gerekecek...

Şimdi nasıl istiyorsan öyle yapalım... İstersen buraya yazayım.. İstersen yazışalım... Bir konuda "Kararlı" olmak gerektiğini bilmen lazım... Kulaklarını sevgiyle çınlatmak istediğim Anatolia35 ile bu yola bu şekilde çıktık ve çok güzel sonuçlar aldık.... Sana umut versin diye örneğini de gösteriyorum... Kararlı ve Sabırlı olacağına söz verirsen, ben sana yardım etmek istiyorum,

Sevgiler

ben bu sedef konusunu son defa açıklıyorum
herkesin fikirlerine sonsuz saygım var fakat ben burda bu tarz samimiyetin bana aykırı geldiğini yanlış bulduğumu defalarca kez söylememe ragmen hepimiz sefeiz sedefi seviyoruz diye yıkılıyodu kk..aradan yıl gecmiş ben kendi içimde konuyu halletmişim.(ki kurtul sedef takıntından diyodu herkes buyrun kurtuldum)şimdi konu tekrar hortluyor.her zmnki gbi yine aynı şey yapılıyor farklı bi amçla açytığım konuda sedefe dönülüyor ilk konumla ilgili yorumlar geliyor.ve şimdi herkes ensest ilşki diyor
tm çok yıprandım pskolojij olark iyi değilim ama ortada ensest bişeyler olsa duracak kadarda gurursuz midesiz değilim.burda anlattığım samimiyet benden önce hatta eşim askere gtmeden önce olan şeyler.zamanında bu konular bei çok etkiledi çok yıprandım.eşime inandım ve devam ettim bugün evliyim.evlendikten sonra eşim bu samimiyet ve sedef konusyla ilgili beni hiç üzmedi.ne yaşandıysa yasandı ben kabul ettim yoluma bakıyorum.artık sedef ve bu konuyla ilgilide bişey duymak istemiyorum.zorlukla atlattığım şeylere takrar geri dönemk istemiyorum..
LÜTFEN SUANKİ KONUMLA İLGİLİ YORUM YAPACAKLAR YAZSINLAR.SEDEF GECMİŞ VE İLK KONUMLA İLGİLİ YAPILAN YORUMLARI DİKKATE ALMIYCAM ARTIK ARKADASLAR..
olayı sedef getrip eski konularla ilgili yorumlar yapıosunuz sürekli...sonra ben çıkıp cevap vermeynce amanede konusuna sahip çıkmadı oluyor.ben burdayım konumun basındayım KONUMAL İLGİLİ GELEN YORUMLARA AÇIĞIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…