Madem böyle bir şey var neden sildiler konuyu. Biz burada dil döküyoruz boş yere ayıp değil mi? Benim tez olayından haberim olsa asla kendisini savunmazdımEminim burada ki birçok insanın da haberi olsa yorum yazmaz.
evet doğru ortalık karışmıştı.
şimdi şoka girdim. bütün konuları fakemi yani. kobay olarakmı kullanıldık burada
O zaman fake konuya giriyor bunlar nasıl iptal edilmiyor konuları :44:
Fake falan değil, bir sinirle actı işte. Biz sedef mevzuunda üstüne gittik diye o da güya bzimle kafa buldu ama sonra özür diledi. Maalesef konuları gerçek.
Bizlerle dalga geçilmediği için sevinsem mi yoksa bi kadının bu tür acılar çekmesine üzülsem mi bilemedim :44:
bence konuları fake değil.sürekli knu açıyordu ve herkes yardımcı olmaya çalışıyordu ama hiç bir deneni umursamıyordu ve gene konu açıyordu.artık herkes kızmaya başlayınca kendince böyle bir konu açıp herkese hakaret etti.kendince egosunu tatmin etmek istedi her halde.bir de o ara tez konuları gündemdeydi etkilendi her halde
bu kiz her konu actiginda yaptigi hatalardan ozur dileyerek diger konularimi karistirmadan yorum yapin
diye rica ederek konu acti ama her sefer dalga gectiler
sedefte sedef ugrastilar durdular
tamam sedef takintisi konu sahibesine ait
e insanlara ne oluyo dalga geciyor?
sedefi agizlarindan dusurmuyor?
ergen yuvasimi burasi ?
sayginligini koruyamadi diye bu kadar saygisizlik bu kadar asagilama normalmi?
kesinlikle hedef haline geldi bu kiz
yine bildigini yapti diye kiziyorsunuz
yapar bildigini bir kac cumle yazinca sizi dinlemez
o hatayi yapar sonra yine sitenin amacina uygun konu acar
teselli arar?
bizi dinlemeyen konu acamaz diye bir kural yok?
60 konusu varsa ben 10 tanesini okumusumdur belki
istemedigim kizdigim konuyu neden okuyim?
bu kiz her konu actiginda yaptigi hatalardan ozur dileyerek diger konularimi karistirmadan yorum yapin
diye rica ederek konu acti ama her sefer dalga gectiler
sedefte sedef ugrastilar durdular
tamam sedef takintisi konu sahibesine ait
e insanlara ne oluyo dalga geciyor?
sedefi agizlarindan dusurmuyor?
ergen yuvasimi burasi ?
sayginligini koruyamadi diye bu kadar saygisizlik bu kadar asagilama normalmi?
kesinlikle hedef haline geldi bu kiz
yine bildigini yapti diye kiziyorsunuz
yapar bildigini bir kac cumle yazinca sizi dinlemez
o hatayi yapar sonra yine sitenin amacina uygun konu acar
teselli arar?
bizi dinlemeyen konu acamaz diye bir kural yok?
60 konusu varsa ben 10 tanesini okumusumdur belki
istemedigim kizdigim konuyu neden okuyim?
Amanede için başlarda iki varsayımım vardı benim... Ama "Hepiniz şusunuz busunuz, ben tez yazıyorum aslında" deyince, varsayımlarımdan biri otomatikman elendi... Bence Amanede bizimle alay eden Fake bir insan değildi... Zira ancak doğru bir şeyler yazıp da bunun üzerinden aşağılanarak egosu zedelenen bir insan, hırçınlıkla insanları aşağılamaya çalışabilirdi. Ben sevinmiştim o konusuna bu yüzden... Çünkü emin olamıyordum, bir erkeğe mi yazıyoruz... bir bayana mı?... Anlattığı kıskançlık seviyesi gerçek olamayacak kadar üst, kelimeleri inanılmayacak kadar nefret doluydu... Ve hiçbir konuyu tamamlamıyor, kimseyi cevaplamıyor, forumla alakası yokmuş gibi ne bir arkadaş ediniyor, ne bir sosyal çevre edinmeye çalışıyordu... Sonra işte o nefret kustuğu konuyu açtı... O da rahatladı, ben de... Yazdıkları, kendi iç dünyasının abartmalarıyla birlikte doğruya ve gerçeğe yakındı (Bana göre...) Bu yüzden yazıyorum ben Amanede'ye...
Yalnız bir kaç konudur beni endişelendiriyor... Bu konuyu görünce sevinmiştim ben... Hatta kimsenin daha önce ki hatalarını yüzüne vurmayacağından da emindim çünkü kalbini açmıştı... Bu kez belki de gerçekten dinleyecekti herkesi... Elbette buraya konu açarken +/- leri tartmak ve herkesten yorum geleceğini bilmek lazım... Ancak bazen... en azından en mahrem yer olan kalb açıldığında belki biraz saygı mı lazım, bilemedim.... Zaten yapılan herşeyin nedenini yazıyor... anlaşılmak istiyor anlatırken...
Belki Egem'in olgunluğu... Elmayra'nın empatisi... G-string_Giyen_Su_Aygiri'mın merhameti... sayamadığım bir çok arkadaşın kendine has ve güzel meziyetleri bir kez daha doğru birer kelimeyle çözüm olabilecektir... En azından bu konuda... Ve elbette sonu "Uzman yardımına" varacaktır... Neden pes ediyoruz ki yazmaktan... Yazmaktan başka ne yapıyoruz ki zaten şu forumda...
Amanede'ye üzülüyorum ben... İnadına alay etmeyip de yazacaksak hep yapıcı yazsak sabırla... tek kelime bile yazsak... Sadece yapıcı yazsak... Bakarsınız Amanede olmasa da Mevla sabrımıza hayran kalır da, ona bir çözüm kapısı açar...
Haddimi mi bilemedim bilmiyorum...
Siz daha iyisini bilirsiniz,
Selamlar,
ne kadar kadinca ne kadar insanca bu yazdiklariniz
ama yok hala "kendi dusen aglamaz" diyenler olabiliyor
zincirleme hatalar icine girmis olabilir belki tek bir nedeni vardi bu kadar hata yapmasina
belki sevgisizlik belki kucuklukten beri asagilama belki deger gorememe
zamanim olsa diger konulara girip satirlara nasil basladigini koplayacagim ve actigi konunun neresinde
agresiflestigini yada cildirdigini bulup yazacagim ama su an kafam almaz zamanim yok
iyi seyler yazariz isterizki uygulansin empati yaptigimizda dogrusu olan bu diye dusunuruz
yapamiyorsa kendinde bulamiyorsa o gucu mutlaka aciklamasi vardir
bana onerilen iyi bir seyi dinlemiyorsam anlayamiyorsam ama gidip kotu bir sey yapiyorsam
bir fenalik yapiyorsam o benim kotu kalpliliigmden
ama konu sahibesi kotuluk yapmiyor sadece o ic dunyasindaki karanligin vermis oldugu
yanlis etkilerle hareket ediyor
Kendi dusen aglamaz diyen benim... siz niye benim yorumlarima bu kadar taktiniz ki. Psikolojik analiz yapmak ne sizin ne benim isimiz. O yuzden hic diger konulari desmeyin bence. Herkes bende dahil doktora gitmesini tembihledik. Ben artik bu kadar yorumdan yardimdan sonra olmuyorsa kendi dusen aglamaz dedim. Bunda kotu birsey yok.
Bence insanlari cildirtip hepiniz sazansiniz tez konusu yazdim demekte gayet bir kotuluk. Ustelik etitgi hakaretleri hala hatirliyorum. Siz tabi konuyu bilmiyorsunuz belkide. Olay cirkinlestigi icinde konusu kapandi ve silindi zaten bosuna degil. Madem forum KK klubunu cok seviyordu bu kadar agiza alinmayacak hakaretler etmeyecekti.Bu kadar hurmet gosteriyor gerekli buluyorsa buradaki uyelerin yorumunu onlara biraz olsun kulak verecekti.
Ne demisler bakacagin yuze tukurme, tukurucegin yuze bakma.
Benide bugun atasozleri ve deyimler sozlugune cevirdiniz vallahiartik baska ozlu soz ve deyisim kalmadi...
kac kere yazmicam son diyip duruyordunuz bakin sizde vazgecemiyorsunuz
takintimi yapti konu sahibesi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?