değerli amanede,
çözüm her zaman bir kaç adımı birlikte uygulayarak sonuca ulaştırmaz seni... çok başa dönmek lazım... Eğer şu an bulunduğun durum yardım almanı biraz erteletecekse... şöyle yapalım mı? çözümden önce sorunu bir bulalım birlikte... Istersen buradan... Istersen özelden.. Nasıl istersen... Ilk önce sorunu bulmak lazım... Sonra kararlı olmak lazım... Sonra da sorunu kabul edip gerçekten çözümü istemek lazım.... Bu biraz yıpratıcı olacak ve süre isteyecek... Tıpkı bir doğum gibi... Ama sonu güzel olsun istiyorsan... Savaşman da gerekecek...
şimdi nasıl istiyorsan öyle yapalım... Istersen buraya yazayım.. Istersen yazışalım... Bir konuda "kararlı" olmak gerektiğini bilmen lazım... Kulaklarını sevgiyle çınlatmak istediğim anatolia35 ile bu yola bu şekilde çıktık ve çok güzel sonuçlar aldık.... Sana umut versin diye örneğini de gösteriyorum... Kararlı ve sabırlı olacağına söz verirsen, ben sana yardım etmek istiyorum,
sevgiler
Değerli Amanede;
Gülümsettin beni akşam akşam... Sakın dertlerine gülümsediğimi düşünme, bunların hepsini zaten biliyordum.. Bunlar seni "sen" yapan ve aslında her konunu okuduğumda bana zaten göz kırpan dertlerindi... Sadece senin elinden okumak isterdim hep nasip oldu.. Gülümsediğim ise "Baştan yapman gerekeni şimdi yapmış olman"...
Ben kendimce varsayımsal yaklaşarak ve hatta belki de hiç doğru olmayan bir kaç şey yazmak istiyorum sana =)
Kıskançlığının "Kaybetme Korkusundan" kaynaklandığını düşünüyorum... Aslında eşin söz konusu değil burada, tam olarak.. Hatta belki üzerinde hiç düşünmedin bile "güvenilir" birisi ile mi evlisin, değil misin? Güvenilir varsaydığını düşünüyorum. Senin için önemli olan, kurduğun yuvanın kesinlikle yıkılmaması (Bu hepinizde yok mu? diyeceksin.. Elbette var ama daha gerçek tehditlere karşı) En basit şeyi bile tehdit algılıyorsun... Dönecek bir yerin olmadığını düşünüyorsun ki, bu kadınların pek çoğunda var... Peki doğru mu yapıyorsun?
Hayır... Kıskançlık - Hırçınlık ve Agresifliğe dönüşmüş... Korkuların çeşitlenerek biraz seni esir almış gibi.. Farketmeden evliliğini eşin için bıktırıcı bir noktaya çekiyorsun.. Bunun için uzman yardımı alman lazım...
Aile olgusu temelinden sarsılmış gençliğinde.. Bu çok acıdır... "Aile" olmayı istemek, zaman içerisinde başka bir tanıma bürünmüş olabilir senin için... Zira ablan ve baban ve hatta erkek kardeşin bildiğin tek aile yapısını zaman içinde çok fazla tehdit edip seni güvensiz hissettirmiş.. Kaç kişilik bir aile olunabileceğini bilmiyorsun.. Eşin ile kurduğun ailenin bu nedenle yalnızca ikinizden oluşması ancak seni güvende hissettiriyor.. Farkında olmadan çevrede ki herkesi bu yüzden "aile" zannettiğin çekirdek yapıdan uzak tutmaya çalışıyor ve hatta bazen bunun için bahaneler de bulabiliyorsun... Haklısın... Çünkü bu güvensizlik çok önceden geliyor, çehizinde bile vardı... Ancak bazen haksız bahanelerle de bunu yaptığın oluyor ve şu an cicim ayında olduğunuz için eşin bunları değerlendirememiş olabilir.. Birgün farkettiğinde olanları bunlar için sana cephe alabilir... Oysa gerçek nedeni bilseydi eminim sonuç daha yumuşak olurdu...
Eşini tokat raddesine getiren sadece onun kendi asabiyeti değil... Gittikçe sarmal bir şekilde ilerleyen hırçın bir döngün var... Kendin de farkındasın ve soluğu sürekli burada alıyorsun.. Eleştirilmek de istemiyorsun, hiçbirimiz istemeyiz...
Tüm bunlar için uzman yardımı alman lazım...
Aslında ne bu kadar kıskançsın... Ne de bu kadar saplantılı...
Derinde olan şey, en çok istediğin şeye karşı aldığın darbeler yüzünden hissettiğin güvensizlik.. Zemin kayıyor gibi sürekli altından...
En çok istediğin şey "Aile" olmak... Ya da bir "Aile".... Ancak doğru tanımı bilmiyorsun....
Baştan başlayıp taşları yerine koyman lazım....
Bir kez daha yazıyorum "Uzman yardımı alman lazım".... Bak nasıl herşey düzelecek...
Ben seni seviyorum, ilgiyle takip ediyor ve sonucunu görmek istiyorum,
Selamlar,
Ensest imasında bulunuyorsun diyen bendim.Sen de ben gördüklerimi ve rahatsız olduğumu anlatıyorum diyorsun.Yani Sedef kayınpederinin kucağına oturuyor cebini karıştırıyor senin eşinle ve diğer kaynıyla da bu gibi "samimiyette" bulunuyor ya da bulundu.Sen de bundan rahatsızsın.Böyle samimiyetten hoşlanmazsın, uygun bulmazsın.Ben bunun adına ensest dedim sen adını nasıl istersen koy.3. ayrı konunda aynı soruyu tekrar sorucam o zaman tüm bunları bile bile niçin evlendin?
Konu ya da konu sahibesi hakkında yorum yapmak istemeyebilirsiniz, konu sahibeleri istediği kadar konu açmakta nasıl serbestse, sizde yorum yapmama hakkına sahipsiniz.
Yorum yapıyorsanızda lütfen üyelerin kaç konu açtığıyla ilgili eleştiri yapmayınız, üyelerin konu limiti yoktur, isteyen istediği kadar konu açar, yeter ki açılan konular site kurallarına uygun olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?