amanedenin kalbi

size çok ama çok teşekkür ederim.maddi anlamda rahatlayıp terapiste gitmeden önce bende biyerden başlamak istiyordum ışık oldunuz bana..bu kez çok kararlıyım ve elimden gelen sabrıda göstericem.bu çıkmazdan kurtulup mutlu bir insan olucam.çünkü hayallerim benden çok uzakta kendi hayatıma seyirci kaldım ömrüm böyle bitsin istemiyorum.bende evliyim sevdiğim adamla beraberim(kötü şeyler yasamıs olsakta)kavusamamıs insanlar gbi mutlu çiftleri gördüğümde eve gelip aglamak kaderime kızmak eşime sinrlenmek istemiyorum artık.burdayım sizden gelecek adımı sabırsızlıkla bekliyorum.
Isterseniz burda istersenz özelde benm için fark etmez yeterki bir umudum olsun size bırakıyorum seçimi ve tekarar çok mtesekkr ediyorum

bennim konumada yorum yaparmısınız rica etsem

yok artık. bu hiç normal değil. ensestlik değilsede ,daha farklı bir şey.
midem kalktı
:

Son düzenleme:
Burdaki bir kaç yorumu görünce geçmiş konularını inceledim; seni biraz daha yakından tanımak için..
Seninle yaklaşık aynı dönemlerde evlenmişiz, benimde eşimle birtakım sorunlarım oldu, onun bana dediklerini hiç ciddiye almadım biliyor musun, çünkü kendimle barışıktım ve kendimi iyi tanıyordum. Önce şurdan başlamak gerek sen neden herşeyi bu kadar gözünde büyütüyorsun sana değilde eltine ilgi gösterilmesini kıskanıyorsun, boşversene göstermesinler sana ilgi filan onların ilgisine mi muhtaçsın ya da ne biliyim zayıflığına laf etmişler, e benimde kilolarıma laf ediliyor hamileyim çok çabuk karnın çıktı deniyor bu sözlerden dolayıırbir kaç gün diyete bile başladım karnımdaki bebeğime rağmen sonuç ne oldu, yavrum hareketsiz kaldı , pişman oldum tekrar eski düzene döndüm. Eşimde kızdı bir kaç densizin lafını kafaya takıp bebeğe zarar vereceksin diye..

Sende mutlu olmak istiyorsan kimsenin eleştirisini kafana takma kendinle barışık ol.. Geçmişte yaşadığın şeyleride keşke eşine anlatmasaydın eline koz vermişsin bir nevi neyse.. Birde şu mesele var eşini çok kıskanıp bunaltma, çok serbestte bırakma , ortasını bul derim ben..Çünkü belirli bir zaman sonra hayat çekilmez olur ikiniz içinde...

İntihar etmişsin eşin biraz ağır konuştu diye,, sanırım ailenden göremediğin saygıyı ilgiyi yeni ailende fazlasıyla görmek istiyorsun ve en ufak bir kötü söz, davranışta sinirlerine hakim olamıyorsun.. İnan burda senden kat be kat kötü söz duyan kadınlar var, daha ilk aydan dayak yiyenimi ararsın yoksa evden kovulanı mı.. Bence sende burdaki konulara bir göz at,,, sahip olduklarını farkedersin ve mutlu olursun.. Rabbim yardımcın olsun...

Bu konu hala açık kalmış hayret..

Öncelikle alıntı yaparak cevap vermeyeceğim.
Çünkü ne kadar güzel bir üslupla cevap yazarsam yazayım.
Sonra hooop ceza geliyor sebep kk ya yakışmayan üslup,polemik..
Yani güzelce yazdığım cevap bile yakışıksız oluveriyor. Sinir oluyorum sonra yok yere...

Matematikle aram iyi sevgili arkadaşım 3 yılda 15 konu açmanla ilgilenmiyorum.
Aynı ay 2 konu açmış mısın? Evet...
Belki aylarca girmedin foruma falan.. Girdiğin müddetçe de kimine göre önemli, kimine göre basit konuları
dert olarak paylaştın. O kısım beni ilgilendirmez..
Hoş diğer kısım da ilgilendirmez çünkü ben senden farklı olarak kurallara aykırı olmadığı
müddetçe istenildiği kadar konu açılabileceğini savunuyorum.

Benim kızdığım bu asan,kesen arkadaşlar dört dörtlük, kusursuz mudur?

İnsanız, hepimizin eksiği,hatası var. Zayıf noktamız var.
Ben mesela öfkemi kontrol edemeyip haklıyken haksız olan biriyim.
Kendime bu kötülüğü yapıyorum. Farkındayım, bunu düzeltmeye çalışıyorum.
Amanede'nin de yanlışları var. Ve konularına yazdığım yorumlara çoğu zaman cevap bile yazmadı.
Görmezden geldi evet çoğu insana göre umursamadı bile.

Ama yine de onu anlayışla karşılamaya çalışıyorum.
Çünkü ben de kusursuz değilim. Bunu unutmayarak derdiyle gelen birine olabildiğince incitmeden
yorum yazmaya çalışıyorum.
Yoruma değmez biri olduğunu düşünsem hiç ilgilenmem bile.
Ama insanlar sıkıldım, sorunlusun, zavallı sedef. Sen hakediyorsun gibi lafları söyleyince
rahatlıyorlar sanırım.
Hayatım boyunca birini kırarak rahatlayamadım..
Anormallik bende olsa gerek

İşinize gelmiyorsa sıkılıyorsanız bi zahmet okumayıverin kardeşim zorla mı okutturuyorlar size bu kızın konularını. İsterse ayda 50 konu açar kime ne ? Dert değil gibi görenler olmuş eh yani pes . Kız bunalmış konu açmış belki kendi kendine konuşmuş acısını paylaşmış bu nasıl bir yaklaşımdır ? Siz sanalda yardım isteyen birine böyle yapıyorsanız gerçekte Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin. Bunları yazmazsam rahat edemezdim belki şu forumda ilk defa bu kadar isyan ettim yorumlara ilk defa bu kadar kızdım ya.

Amanede , serotonin' nin yazdıklarını tekrar tekrar okumanı öneriyorum eğer başedemiyorsan kendi kendine çözemeyeceğini düşünüyorsan yardım almaktan çekinme. Ve en önemlisi kendine sakın acıma bi insanın kendine yapabileceği en kötü şey kendine acımasıdır özgüvenini bitirir kendi kendine başını eğdirir sakın yapma.

tatlım cok üzüldüm bu tip konuları okudukça ilerde yapacağım evlilikten korkuyorum ama senin konun bana bir şeyin değerini çok iyi hatırlattı.babam benim melek babam kurban olurum ona

sizin konularınızı hep görürdüm de oturup baştan sona hiç okumadım ne yalan söyleyeyim
şimdi insanlara eskiyi karıştırmayın diyorsunuz da siz eski konularınızda o kadar çok aynı kişiden, aynı olaylardan bahsettiniz ki insanlarda yer etmiş. bu olağan değil mi?
sadece siz değil ki çoğu kişinin konuları örneğin eşiyle ilgili. e ben eski konuyu hatrlıyorsam ona göre yorum yaparım bu bilinçtir yani
insanların bilinçaltına bu şekilde yer etmişsiniz yapacak bir şey yok.bunu sağlayan sizsiniz insanların acımasızlığı değil.

şuan ki konuna gelecek olursam kendi yaşadıklarımı anlatayım dedim de vazgeçtim.
zira her halimize şükür.
o kadar kötü durumda insanlar var ki belki biraz pencereyi genişletseniz daha yapıcı olursunuz.
geçmiş, geçmiş işte adı üstünde bunlara sürekli takılıp hayatı kendinize zehir etmeyin.
hiçbir şey elde edemezsiniz.
ileriye dönük adımlar atmanız yararınıza olur. nedense içimden bir ses bu yazdıklarımdan dolayı tepki göstereceğinizi düşündürdü bana. hiç sorun değil ama tek dileğim önerileri dikkate almanız..

Son düzenleme:

Nedense okumuyorum ,bu son yorumum,yazmayacağım diyenler bir türlü çıkmak bilmemiş konudan
Yazmaya devam etmiş.
Okumuyorsanız ilgilenmiyorsanız neden yazıyorsunuz diye sormazlar mı adama
İsteyen istediği kadar konu açar forum kurallarını ihlal etmediği sürece.
İhlal ettiği zamanda MUNE uyarısını yapar zaten
Bizim yorum yapmak ve yapmamak gibi haklarımız var .Bunu kullanmak kullanmamak da bize ait gene.
Boş yere rencide edip kalp kırmak yerine hiç girmeyelim konuya kimse de üzülmesin
Dediğiniz gibi konuya girmeyin görmemiş olursunuz dolayısıyla yazmazsınız da :13:

Buarada amanede uzman desteği almayı kabul etmene sevindim :13:
Bu adım iyi bir adım
İnşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur

Amanede okuyunca yazdıkların gülümsetti beni çünkü bu tip tecrübelerin olduğunu az çok tahmin ediyordum. Seni anlıyorum ve yaşadıklarını yaşamamış insanların seni anlamamasını da anlıyorum (her ne kadar sana bazen kızsam da :)

Sana psikoanalitik çözümlemeler yapmayacağım çünkü işim bu değil ama bir obsesif olarak EMDR terapisi almanı önerebilirim ben faydasını gördüm. Birde canım psikoterapi almaya başlayana kadar bir ilaç takvitesi öneririm sana. Eşinle birbirinizi yiyip duracaksınız yoksa.

Allahtan sana sabır ve yardım diliyorum. Birde şöyle söyliyim sen vesveselisin benim gibi bu nedenle senin olaylara gösterdiğin sabrın mükafatı daha fazla. Bunu da unutma. Senin için dua edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…