amannn abartıyormuşum onun her zamanki haliymiş

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Hanımlar merhaba şimdi hepinizden kısa da olsa fikir belirtmenizi rica ediyorum. Erkek arkadasım abarttığımı söylüyor.

Erkek arkadasım özel bir şirkette çalısıyor. amirin sekreteri erkeklerle içli dıslı muhabbet etmeyi seven muhabbetin sınırı olmayan bir tipmiş anlatıldığına göre.

Dış görünüşünü geçiyorum

Ama..

erkek arkadaşım arasında geçen muhabbetleri gelip anlattığında şoka girdim.
Kız benimkine doğru hafifçe yönelip “Ahmet nasıl olmuş” demiş
Bizim yavşakta” ne yaptın dikleştirdin mi “ demiş kız da “hayır yeni sütyen aldım” demiş

İlk duydugumda sustum sustum sustum şimdi nasıl öyle bi cevap verirsin dediğimde “kız herkese öyle herkesle o şekilde konuşuyor bana özel değil” diyerek farklı erkeklerle olan bir kaç muhabbeti anlattı şu an dilim varmıyo yazmaya. Neymiş müdürünün sekreteriymiş mecburmuş diyalog kurmaya 6 ayda 3 4 kez böyle muhabbet olmuş.

Şimdi konuyu bastan okuduğumda içim bi tuhaf oldu konuya fake diyenler olacak ama yemin ediyorum gerçek.

Ben şimdi ne yapayım adamı kısıtlamak hiç bana göre değil ki şirkette gözüm yok zaten sinirden köpürdüğüm için bana da anlatmaz.
Ama abarttığımı söylüyor

Bana akıl verin rica ediyorum siz olsanız bu muhabbeti duyunca ne yaparsınız.

yorumlarınızı bekliyorum lütfen.

Son düzenleme:
O kadının herkesle öyle konuşabildiğini sanmıyorum.. Ben bile bir kadın olarak gelip te benimle öyle laubali ve seviyesiz konuşamaz çünkü müsade etmem birşey dememe bile gerek yok tavırlarımla bile net belli ederim. Bence erkek arkadaşınızın bahanesi o "herkese öyle"..

Yav yine muhabbet kursun ama bu tarz konular açıldığında 'sevmiyorum bu muhabbetleri bana söylemezsen sevinirim' deyiversin ne var...

Bal gibi işine geliyor işte, istemeyen insan nezaketle hoş olmadığını belirtebilir...

Erkek ağırlıklı bi sektörde çalışıyorum, bunların erkek versiyonları da var; bir kaç denenir ama ben kibarca püskürtürüm yani bu tarz bi hareketle.

Kadının etek boyuna yaptığınız yorumu hiç uygun bulmadım. O bir kenarda dursun.

Duruma da yapabilecek bir şeyiniz yok bence. Gözü dışarda olan muhattap olmuyorum der yine bildiğini okur. Çocuk değil sonuçta başında duramazsınız tüm gün işteyken.

Ben etek boyuna yorum yapmadım ki gördüğümü yazdım yani giyiniş tarzını tarif etmek istedim altında da belirttim beni ilgilendirmez diye

Asla normal değil bir kadının bunu mevzu yapması. Yaparsa da daha önce adamın hiç "ne diyorsun arkadaşım" demediği apaçık ortada belli ki bu konular ilk kez konuşulmuyor. Herkese karşı öyle değildir çanak açana karşı öyle olabilir ancak. Edeple kılık kıyafetin alakası yok ama kimse konuştuğu konularda edep çizgisini aşmamalı.

"o herkese öyle" hiç inandırıcı değil.kadın sizin tabirinizle ne kadar "şuh" "kısa etekli" vs olsa da muhtemelen ilgisi olan adamlarla bu diyaloga giriyordur. ek olarak bu çizgiyi ayarlamak zorunda çünkü 3 gün sonra bu durumlar patronun da kulağına muhakkak gider. bence erkek arkadaşınız, hadi bilemediniz 2-3 kadınlı erkekli grup olsun zaten samimiyetin dozajını aşmış bu bel altı muhabbetleri yapıyorlar. ama kadının gidip herkese böyle olduğuna inanmak çok zor.

Valla bu kızın yolu yol değil bence ama Allah bilir. Sevgiliniz de tam bi çakal kusura bakmayın... Emdiği sütü burnundan getirin yani. Baya baya rahat. Saçmalamasın. Sevgilinize herkesleşme deseydiniz bence anlardı. Belki de anlamazdı... Neyse :KK55: Bence siz sinirlenmekte çok haklısınız.

Ben etek boyuna yorum yapmadım ki gördüğümü yazdım yani giyiniş tarzını tarif etmek istedim altında da belirttim beni ilgilendirmez diye
Sizi ilgilendirmese özel olarak yazmazsınız. Gömleğinin renginden bahsetmemişsiniz mesela.

Akşam akşam iyice sinirim bozuldu şu konuyla . Bu herifi defedin gitsin sekreterin göğüslerini düşünsün baksın

Hala sevgilim veya erkek arkadaşım diyebiliyor musun abiyekuzu merak ediyorum cidden nasıl için el veriyor böyle birini hala yanında gezdirmek. Bide Nasıl kısıtlayayım diyosun. Sal tasmasını gitsin ne uğraşıyosun sen gözünü kapatsan o eliyle dokunur.

Sizi ilgilendirmese özel olarak yazmazsınız. Gömleğinin renginden bahsetmemişsiniz mesela.

Kız gözünüzde canlansın diye yazdım gömleğinin rengi şuan için önemli değil.
Yav göğüslerini gösterip nasıl olmuş diyen bi kızdan bahsediyorum fikir istiyorum etek boyu değil konumuz

Hala sevgilim veya erkek arkadaşım diyebiliyor musun abiyekuzu merak ediyorum cidden nasıl için el veriyor böyle birini hala yanında gezdirmek. Bide Nasıl kısıtlayayım diyosun. Sal tasmasını gitsin ne uğraşıyosun sen gözünü kapatsan o eliyle dokunur.

O kadar cok abartıyorsun ne var dedi ki acaba dedim sorun bende mi

Back
X