amannn abartıyormuşum onun her zamanki haliymiş

sekreter nasıl olursa olsun isterse çıplak gezsin irade koyacak olan sizin sevgiliniz. Göğüslerini dikleştirdiğini farkettiyse (ki farketmiş de olabilir yadırgamak için demiyorum) ben anlamam bu işlerden sen baskasına danış vs diyebilirdi
en azından anlatmış bunları size söylemeden de aynı diyalog ve ötesini yapabilirdi böyle bir durum da size bilinçli söylediğini düşünüyorum, ben erkek olsam sevgilime değer versem zaten böyle bir diyaloga girmezdim kimle olursa olsun ama girsem de ballandıra ballandıra atlatmazdım elin kadının göğsünü dikleştirdiğini farkettiğimi

Aman amacı bak anlatıyorum sonra bir sey duyarsan ben demiştim demek

Sen daha yeni ayrılmadınmı eşinden bir kafanı toparla abiye böyle gereksizlerlede görüşme okumadım bile

burda her kesimden eğitimden kadın var yazının sonuna emoji falan koysaydınız ben de gülücük koyardım.Örnek almaya kalkan kadınlarımız bile olabilir ondan yok artık yazdım size muhalefet olsun diye değil ki :KK53:
Haklısınız, kötü örnek olmayalım (gülücük)

Beğenmiyorsan sevgili olma adam sana muhabbetleri açık açık anlatmış hani bilmeyip de sevgili olsan neyse hala gelmiş soruyorsun napabilirim diye. Hiçbir şey yapamazsın şirketi mi basacaksın kadının memelerini mi sökeceksin? Sevgilin seni kaybetmekten korksa ya da utanması olan biri olsa açık açık anlatacağına kadına haddini çoktan bildirmiş olurdu sizin de ruhunuz bile duymazdı. Ayrılmak yerine illa adamı yola getireceğim diye uğraşan kadınlar çok bayıyor artık ya.

Beğenmiyorsan sevgili olma adam sana muhabbetleri açık açık anlatmış hani bilmeyip de sevgili olsan neyse hala gelmiş soruyorsun napabilirim diye. Hiçbir şey yapamazsın şirketi mi basacaksın kadının memelerini mi sökeceksin? Sevgilin seni kaybetmekten korksa ya da utanması olan biri olsa açık açık anlatacağına kadına haddini çoktan bildirmiş olurdu sizin de ruhunuz bile duymazdı. Ayrılmak yerine illa adamı yola getireceğim diye uğraşan kadınlar çok bayıyor artık ya.
Tamam abla özür dilerim hemen ayrılıyorum

Back
X