- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Evet bazı insan profilleri için evlenmek bu demek.insanlar istedikleri sebeplerden evlenirler evlerini istedikleri gibi döşerler ister basit bir nikah isterlerse 1 hafta kına gecesi düğün vs yaparlar.ister balayına çıkarlar ister evlerinde otururlar.ister basit tabaklarda yemek yerler isterlerse sunumlarla yerler misafirlerine öyle davranırlar.ister altın sever takarlar ister gereksiz bulur takmazlar.gri renkte de döşerler pembikte döşerler evlerini.evlenmek istemek bunlara mı bağlı?
insanlar istedikleri sebeplerden evlenirler evlerini istedikleri gibi döşerler ister basit bir nikah isterlerse 1 hafta kına gecesi düğün vs yaparlar.ister balayına çıkarlar ister evlerinde otururlar.ister basit tabaklarda yemek yerler isterlerse sunumlarla yerler misafirlerine öyle davranırlar.ister altın sever takarlar ister gereksiz bulur takmazlar.gri renkte de döşerler pembikte döşerler evlerini.evlenmek istemek bunlara mı bağlı?
Khomyuk, bunu herkese söylemem ama ciddi anlamda kötü kalpli, kötü niyetli ve bundan zerre kadar utanç duymayan ve rahatsız olmayan bir insansın. Allah senin gibi insanlardan hepimizi korusun ve uzak etsin.Kişi kendinden bilir işi derler ceycey
Hakaret etmeden kendini ifade edemeyen saldırgan insanlarla muhattap olmamak en mantıklısı gerçekten.
Bu kadar kendinden emin olmasının sebebi dediğim gibi kendi mutsuzlukları
bilmiyorum ben anlam veremedim.konu sahibi tekrar konu açmış mesela evlenmek istediği bir beyi sormuş.Ha sen evlenmek istemezsin evlilik ritüellerini gereksiz bulursun yapmazsın gayet doğal.Ama yapan insanları baskılamak beğenmemek neden?borç batağına girmiyorsa geliri varsa ne isterse yapsın insanlar.ben yapmadım ritüelleri ama yapanların düğünlerine evlerine de severek gittim.Kişi kendinden bilir işi derler ceycey
Hakaret etmeden kendini ifade edemeyen saldırgan insanlarla muhattap olmamak en mantıklısı gerçekten.
Bu kadar kendinden emin olmasının sebebi dediğim gibi kendi mutsuzlukları
Arkadaşım ben böyle düşünüyorum, bu şekilde hissediyorum. Senin bunları normal bulduğunu söyleme özgürlüğün olduğu gibi benim de beğenmediğim, saçma bulduğum şeyleri istediğim gibi söyleme özgürlüğüm var. Bir başkasının ifade hakkını eleştirmek neden? Sen severek gitmişsin ben sevmiyorum ve bunu dile getiriyorum hesap mı vereceğim neyi sevip neyi sevmediğimle ilgili?bilmiyorum ben anlam veremedim.konu sahibi tekrar konu açmış mesela evlenmek istediği bir beyi sormuş.Ha sen evlenmek istemezsin evlilik ritüellerini gereksiz bulursun yapmazsın gayet doğal.Ama yapan insanları baskılamak beğenmemek neden?borç batağına girmiyorsa geliri varsa ne isterse yapsın insanlar.ben yapmadım ritüelleri ama yapanların düğünlerine evlerine de severek gittim.
Alıntılamıyorum deyip mesajlarım üzerinden polemik yapamazsınız. Bal gibi mesajlarım üzerinden konuşuyorsunuz. Ama alıntılamayarak tartışmaya dahil olmadığınızı sanıyorsunjz galiba. Belki kendim de banlanacağım ama sizi de rapor ettim.sizi alıntılamıyorum.site kuralları çerçevesinde karşıt fikrimi yazıyorumm.kuralları ben koymuyorumm.hesap sormuyorumm kendi fikrimi yazıyorum diye 100 kere mi yazayım buraya?
kime sordunuz?Bu kadar düşünerek nasıl yaşıyorsunuz??
Zor olmuyor mu?
Allah kolaylık versin ben de yardırsam mı dedim ama hiç uğraşasım gelmedi bu seferMirta bdv de buraya kaçtım az kaldı çıldıracağımm.
cidden kötü bir şey yazmadım kimseyi kırmadım.fikrimi yazmakta mı suç oldu?evlenmek herkesin hakkı yahu ister dindar ister ateist ister deist ister türk ister amerikalı isterse yamyam kabilesinden olsun.bu hayatta herkes eşini arıyor çoğu kadın da üremek istiyor doğal olarak.ben hiç aile hayatı görmedim babam hiç olmadı sayılır ama kimseye evliliği kötülemedim erken evlenenleri eleştirmedim okumadan evlenen arkadaşlarıma karışmadım 30 ların başında da kendim evlendim.çalışmazsan da suçlanıyorsun hemen bilip bilmeden .insanların yaşam hakkına özgürlüğüne karışılıyor.ben içki içmem mesela içen arkadaşlarımla aynı masada oturur muhabbet ederim.fikirlere saygı duymak bu kadar mı zor?Allah kolaylık versin ben de yardırsam mı dedim ama hiç uğraşasım gelmedi bu sefer
siz kimsiniz hanımefendi?neyi düşünüyoruz?neden buraya bunları yazdınız?Bu kadar düşünerek nasıl yaşıyorsunuz??
Zor olmuyor mu?
Ceycey bak hala aranıyorsun! Yapma. Başka dilden konuşmaya başlayacağım. Eğer fikirlerine saygı istiyorsan fikrime saygı göstereceksin. Ben böyle düşünüyorum böyle yazıyorum sen de benim mesajlarımı eleştiremezsin! Senin fikrine bir şey söylenmedi, sen kendin başlattın hala da uzatıyorsun. İstediğimi yazarım laf söyleyemezsin! İlkokul çocuğu gibi başkasına anlatırmış gibi yaparak mesajlarımı eleştirmeye devam edemezsin bu saygısızlığa izin vermem! @ Munecidden kötü bir şey yazmadım kimseyi kırmadım.fikrimi yazmakta mı suç oldu?evlenmek herkesin hakkı yahu ister dindar ister ateist ister deist ister türk ister amerikalı isterse yamyam kabilesinden olsun.bu hayatta herkes eşini arıyor çoğu kadın da üremek istiyor doğal olarak.ben hiç aile hayatı görmedim babam hiç olmadı sayılır ama kimseye evliliği kötülemedim erken evlenenleri eleştirmedim okumadan evlenen arkadaşlarıma karışmadım 30 ların başında da kendim evlendim.çalışmazsan da suçlanıyorsun hemen bilip bilmeden .insanların yaşam hakkına özgürlüğüne karışılıyor.ben içki içmem mesela içen arkadaşlarımla aynı masada oturur muhabbet ederim.fikirlere saygı duymak bu kadar mı zor?
İlk paragraf : Gereksiz detaylar. Kendinizi övmeyin demiyorum hobi olarak yine övün tabi ama evlenmek için ajansları peşinden koşturacak kadar güzel olmaya da gerek yok tastamam olmaya da. İyi, kötü, güzel, çirkin bir sürü kadın sizde olduğunu iddia ettiğiniz fiziksel niteliklerin hiçbirine sahip olmamalarına rağmen patır patır evleniyorlar. Zira olay fiziksel değil, zaten ömürlük monogamiye boya posa yüz güzelligine bakarak girilir mi? Ha en basitinden yaşlanmıyorum ben hep boyle kalcam bakire kanı içiyorum diyosanız bilemem.Dostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
Evlilik olayı bana çok zor geliyor. Hem işte hem de evde çalışacağım üstüne çocuk vs . Bir de memur kadınları genelde çift maaş için istiyorlar.
Bazen de biyolojik saat ya da mahalle baskısından evlensem mi diye düşünüyorum.
yaş 31 ama daha hedeflerim bitmedi ( aracım var ama sıfır araç, kendi başıma ev almak, yurtdışı seyahati) bir de suan astığım astık kestiğim kestik. Tüm maaşımı dilediğim gibi değerlendiriyorum. Evlenince adam illaki maaşa göz dikecek.
Yani benim evlenmem için adamın hadi evleniyoruz demesi lazım. Yoksa ciddi başlayan ilişkilerimde 1 ay sonra soğuyorum. Sizce öyle birini bekleyeyim mi? Bazen de evlenmediğim için ilerde pişman olur muyum? Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım
Evlilik neden iğrenç bır kurum olsun.Tamamıyla katılıyorum gerçekten evlilik iğrenç bir kurum. Kadını erkeğe göre 50 kat yoran ve yıpratan gereksiz bir kurum. Kadın farkında olmadan köleleşiyor, sorumlulukları paylaşan erkek sayısı çok çok az. Kadının sırtında bir de çalışma ve çocuk yükü var. Evladımın canı sağ olsun onu canımdan çok seviyorum ama o doğduktan sonra 10 yaş birden yaşlandım. Şimdiki kafamla düşünseydim hiç evlilik çoluk çocuk işlerine girmezdim hiç bana göre değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?