• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ambitious 'ın ismi gibi iddialı diyet günlüğü

Sürprizzzzz: 51,4 kiloyum !!!!

Dün sadece 4 yumurta akı ve 1 de bisküvi yemiştim.

Sabahki sonuç inanılmaz....

Hedefe ulaştım galiba :1:

Bundan sonrası kilo koruma olmalı...

Yalnız var ye ne zaman serbestçe ama az yemeye başladım, işte o anda süper kilo verdim. Böyle de devam edicem...

Çikolataysa çikolata, brekse börek, sucuksa sucuk, cheesecake se cheesecake, pizzaysa pizza, daha neler neler işte.

Herşyeden, ama az....

Darısı herkesin başına :54:

cnm öncelıkle tebrk ederim.ins bende hedefe ulasırm senın gıbı beslenerek 1ayda 5kılo werdm.sımdı bı 2daha verıp yenı hdf koyarm ins.buarada sen bu kıloyu nekadar surede werdn cnm.

Tesekkurler, senin de darısı başına... 1 buçuk aydan biraz fazla sürdü. Bir süresinde dukan atağı yaptım, sonra normal yedim ve araya seyehat, bayram falan da girdi, bazı günler çok fazla da yedim... Ama genelde herşeyden ve az politikası izledim özellikle de son zamanalarda...

Tesekkurler, senin de darısı başına... 1 buçuk aydan biraz fazla sürdü. Bir süresinde dukan atağı yaptım, sonra normal yedim ve araya seyehat, bayram falan da girdi, bazı günler çok fazla da yedim... Ama genelde herşeyden ve az politikası izledim özellikle de son zamanalarda...

55,3 lerden 1 buçuk ayda indim. 4 kilo yani...

60 en yüksek olduğum kilo.

Geçen yıl ekimde 60'a varıp sonra 49,7 ye hadar inmiştim 2-2,5 ayda... Sonra ise al ve al ver 52 - 54 max 56 bile gördüm... Şimdi yeniden 51,4 olmak güzel...

50 hedeflemiyorum artık. Hedefim 51. aşağısı orta okula giden kız vücudu gibi oluyor.

Back
X