offf canim ke$ke hep beni motive etsen, aslinda benim canim adet öncesi di$inda fazla tatli istemiyorum yani ayda 4 gün çok istiyorum resmen tatli diye agzim sulaniyor, ama o günler di$inda sanki ya$amak için yiyomu$ gibi illaki yiyorum aç tok farketmez, mesela bugün kalorileri saydim 1700 olmu$, kiloma göre uygun ama bunun içinde 2 kurabiye çok az çikolata ve az $erbetli iki küçük gül tatlisi
aslinda ben biliyorum neden yok yere yedigimi, benim duygusal açligim var, birini seviyorum uzaktan ayda yilda bir görüyorum yanimdan geçiyor sadece hiç öyle ayni ortamda bulunamadikki sevdigimi belli edeyim, ve 6 hafta önce onu gördüm dahada görmedim bu beni çok üzüyor, ve ne zaman aklima o gelse (aslinda hiç çikmiyor ama) illaki tatli bir$eyler yeme ihtiyaci duyuyorum, aslinda ciddi ciddi sigaraya ba$lamaya dü$ünmeye ba$ladim, sadece derdimin hafiflemesi için, ailemle oturmasaydim çoktandir ba$lami$tim ama....
in$allah yatana kadar bir$ey yemem, canim seni tebrik ediyorum çok iyi gidiyorsun ma$allah, umarim sevgilin bunu farkeder
destegin için çook ama çoook te$ekkür ederim