iyide benim adım "minikk" "Minikk" değil. onun özelliği zaten benim gibi bütün harflerin küçük olması. :)başlıkları editörler düzeltiyor canım yazım hatalarını gördüklerinde düzeltiyorlar
iyide benim adım "minikk" "Minikk" değil. onun özelliği zaten benim gibi bütün harflerin küçük olması. :)aman neyse..
Yoo başlıkta değişiklik yok, sadece 'iddalı' demiştim ama iddalı olamadım pek onu kastettim...
ambitious un adı gibi iddialı günlüğü yazıyorduda başlıkta. şimdi formda kal olmuş :) diğer başlık daha anlamlıydı bencee. oyuzden dedim canım.
ambitious un adı gibi iddialı günlüğü yazıyorduda başlıkta. şimdi formda kal olmuş :) diğer başlık daha anlamlıydı bencee. oyuzden dedim canım.
Bende dıyorum nıye sayfalar azcık. şimdi baktım tarıhe.yeni açılmış. Hayırlı olsun canım.
bnmde boy 168 , bn şuan 68 im:S 58 olsam yeter yaaa , neler yaptın sen diyet olsun, spor olsun yemek saatleri olsunnn???
Uarım olursun bir an önce 58 ... Ne mi yaptım bissürü şey, diyet günlüğümde neler yaptığım yazılı canım, istersen ordan bakabilirisn...
Bugünlerde formda kalma işleri nedense pek iyi gitmiyo.
Karnımda bir şişkinlik var yaaaaaaaaa.........
Üstelik sabah tartıldım :52,5....
Kilo almış olamam ama yemeyi b kadar abartmadım ki... Neyse bakalım biras dikkat....
ya bulamadığım günlüğünü 2011mayıstaki günlüklervar eneski . ben 60dan 50 ya 2.5ayda düşmüşsün ya o zmn ki diyetini sormuştum ..
Özetle şöyle idi:
3 ana öğünde de ağırlıklı yağsız potein (haşlanmış ya da ızgara tavuk göğsü, kırmızı et ya da balık, lor, yumurta akı) ile besleniliyor.
Ana öğünlere az bişey tam tahıllı karbonhidrat (1 dilim ekmek veya az miktar haşlanmış kepekli makarna veya az miktar haşlanmış kepekli pirinç ya da bulgur veya haşlanmış patates veya yulaf ezmesi etc...) ya da haşlanmış sebze ve yağsız salata ilave.
Ara öğünler, 6 fındık ya da badem ya da fıstık ya da 15 beyaz leblebi ya da 1 porsiyon taze veya kuru meyve ya da 1 bardak diet süt ya da 2 kase diet yoğurt.
Benim yöntemim bu idi...
Arada dışına çıktığım oldu ama genel olarak uyunca ve haftada 4 civarı kardiyo ile desteklenince süper kilo veriliyor.
Suyu unutmamak lazım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?