Ambitious'un Diyet Günlüğü

Öğlen spor yaptım popo ve arka bacak egzersizleri... Akşam da cardio yapacaktım ama olmadı.

Yemek açısından ortalama bir gündü.

Bu ara yediğime içtiğime hiç dikkat edemez oldum.

Hatta oldukça fazla kaçırdığımı da söyleyebilirim.

Galiba kilo da aldım biraz ya

neyse kafaya taktıkça daha beter olduğu tecrübeyle sabit...

Kafaya takmadan herşeyden yemeye (ama mümkünse az) yemeye devam etmeliyim.

Yoksa gerzek ataklar geri gelir mazallah.

Bu sabahki kahvaltı menüm:

1 adet rafadan yumurta, 2 adet yeşil zeytin, 1 kk light beyaz peynir, 2 tatlı kaşığı bal, 1 dilim kızarmış yam tahıllı ekmek...

Şimdi de sade filtre kahvemi yudumluyorum.

ben de hayvan gibi yiyorum kac gundur... midem agriyor su an hatta :S diyet modunda olmadigim zaman cok kaciriyorum. tanrim, hep diyette olmak zorundayim. ben ya kilo veriyorum ya kilo aliyorum. sabit kalamiyorum bi kiloda.

aynen ambitious ya. senle duygularimiz ayni midir nedir. korkunc yiyorum ben bu aralar. oyle boyle degil... benimle ayni seyleri yasayan bi sen varsin bu forumda diye sana yaziyorum. yedikce istah da aciliyor....... ama yarindan itibaren dur diyecegim...........

Canım süper kilo vermişsin helal olsun.... Sakın geri almaaaa.... Ne yaptıysan ona devam et.... SOnra hep silbaştanla geçiyor ömrümüz. Bu yabancı filmlerdeki hatunlar nasıl başarıyo bu olayı yaaa...

Şekerim valla niye böyle oluyor bir kendimi anlasam Dur demek de ayrı zor valla... hayır onca emek boşa gidiyor ona yanıyorum sonra...

Canım süper kilo vermişsin helal olsun.... Sakın geri almaaaa.... Ne yaptıysan ona devam et.... SOnra hep silbaştanla geçiyor ömrümüz. Bu yabancı filmlerdeki hatunlar nasıl başarıyo bu olayı yaaa...

Devam etmek çok zor ama yaaaaaa. evet silbaştan silbaştan aynı döngü oluveriyor... biraz alınsa bile hemen dikkat edilip geri verilmesi lazım valla...

Hatunlar her daim taşlar, helal olsun onlara

Formda kalmak çok aa çok zor...

Diyet zihniyetinden ayrılıyorsunuz ve bazen ipin ucu kaçıyor. Bu kaçışlar üst üste gelince de alın size depolanan yeni kilolar...

53,3 oldum. Hatta 54'e çıktım geri indim biraz neyse ki...

51 olmak istiyorum..............

bayadır yazamadım iş guc ys.

senden naber, ben 53 oldum yine yaaaaaaaaaa

56, hatta 54 olana kadar diyet devam edicek. ama 56 olunca 1-2 gun ara vericem. bi ileri bi geri iste..

Selam ben yine burdayım. 53,5 olarak....

of of offff. Hemen de geri alınıyo ya diyeti bırakıp abartınca. Ama ben de az abartmdım hani kikokokokohhhooo, o nedenle yine iyiyim vallahi.

Neyse, yeniden diyet yapıp 51 olmaya karar verdim. Bu 2,5 kilo vermek demek. Hade bakalım hayırlısı....

çok sıkıcı ve de uzun bir süreç.

Ve de elden gelen en büyük şey: yememek.

Aman ne zevkli!!!

bugün ayın 29'u haftada 1 kilo versem ennn fazla (ki zor biraz...) 51 olmam 3 haftayı bulur

3 hafta boyunca insan azcık yemeye nasıl dayanır kiiiiiiiiiiii

of

bugün 45 dakika cardio yaptım yaktığım calori 190 bile değildi.

Haksızlık bu ama öle değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sevgili diet gunlukum... Bugun cok spor yaptim Ben diyetteydim de veeee spordan sonra bir tartildim ve de bir sevindim ki sorma 52,1 ciktim. Ne guzel degil miiiii

AMA cok da sevinmemek lazim zira cogu su kaybi idi.

Hemen 51 olmak istiyorum.

1 saat yürüdüm ayrıca farklı kasları da çalıştırdım.

Bitttiiiimmmm.

Diyette bir gündü.

Menüm:

Sabah: 1 kuru incir üstüne ılık su

Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı emek 1 kk light beyas peynir

Ara: 3 Ceviz içi, yarım yumurta akı

Öğle: yarım kase tarhana çorbası, ton balıklı salata

Ara: 1 elma

Akşam: lorlu yumurta

Ara: 1 tane mandalina

vay beeee baya az yemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…