Ambitious'un Diyet Günlüğü

Selam günlük.

Ben bugün regl oldum. Bir hafta şişkin olabilirim. Ödem yani bilirsin işte.

Ama regl de olsam spora ve dikkat etmeye devam edeceğim. Zaten çok doğru yoldayım maaaşşşaaaallllaaaahhhhhhh Nazar

Hep böyle olsun.

Hadi 51. Çabuk gel.

Sana bir hafta süre veriyorum.

Çok şey istemiyorum bir haftada bir kilo.

Ben ne lazımsa yapıcam, sen yeterki gel

Hersey guzel bu tarihte kilo vermis olmak onemliydi benim icin ve tahminimden fazla verdim

Dun yine regle ragmen guzel Spor yaptim pazardan Beri hergun Spor yaptim ve bu hizlandirdi kesin

Sonuctan memnunum

Vermem gereken bir kilo var ve eminim ki o da en gec Persembe gunu ucmus olacak...

Gorucez gunlukum birikte...

Sabah tartildim. 51,8 kiloyum...

Az kaldi.

Have ne guzel.

Sikyliyorum ben.

Hem de cok.

51 de hakikaten ambitious bir goal:), tabi kendini oyle guzel hissediyorsan en iyisi

Selam,

Bugün kendimi ödüllendirerek browni yedim. Çok güzeldiiii. Az önce mideme indi. içindeki akışkan çikolata mmmmmmm.....

Evet canım ölçtüm tabi.

Şöyle gibi: 87 - 62 - 91

Göğsü büyütemeyeceğime göre 51 kiloya erişerek bölgesel spora da devam edip (bel karın basen kalça egzersileri) 87-60-90 olmayı hedefliyorum.

Senin kaç?

Son düzenleme:
Bir browni daha indi mideme...

Zaten 2 taneydi ikisini de yedim

Akşam yediklerimle dengelerim ve bol bol yürüyüş yaparım bişeycik olmaz... Kaç gündür baya baya dikkat ediyorum.

1 gün de böyle bir kaçama normal herhalde....

senin olculerin iyiymis ya gayet. benim 83 - 68 - 92.

goguslerim cok kucuk. omuzlarim genis ama. kalcam da ufak ama bacaklarim kalin. gobegim cikti 58 olunca. vucut tipimi pek sevmiyorum yani. spora yazildim, haftaya falan baslicam heralde. bi 55 olsam yeter herhalde.

Bugun sakarligim ustumde haliys oje damlattim neyseki koyu renkli kismina pek belli olmasi ama cok gicik yine de.

Istedigim oje rengine 3.yu surdukten sonra karar verdim. Bir suru zaman kaybi yani...

Gelelim kilo konusuna.

Takildim kaldim ya off. 51,8 in altinda bir rakam gormek istiyorum artik. 51,5 goreyim ona bile raziyim ya.

Ne sinir.

Hayir deli gibi kardiyo yapiyorum.

Gerci bugunu de off gun ilan ettim ya, 2 browninin uzerine bir de light kazandibi. Aman ne guzel.

Gerci aksam yemegi yemedim dogru durust...

Neyse bakalim sabah olsun diycem artik.

Uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Senin de iyi, biraz bel ve karin bolgeni inceltsen yeter. Spor cok ise yarar yazilman cok dogru olmus bence de...

Sen bir ara 56 li bisiler olmustun, niye 58 oldun tekrar ki?

Senin de iyi, biraz bel ve karin bolgeni inceltsen yeter. Spor cok ise yarar yazilman cok dogru olmus bence de...

Sen bir ara 56 li bisiler olmustun, niye 58 oldun tekrar ki?

evet, vucudumda tek cikinti gobek. hem de baya hamile gobegi var bende maalesef.

eski yeme duzenime gectim, okulu bitirdim simdi evde oturuyorum belki onun da etkisi vardir, hop geri geldi 2 kilo. Belki de 58 bi plato benim icin, kilo verdigim zaman da 58'in altina uzun sure inememistim.

Belki sen cok fazla spor yaptigindan kas kazaniyo vucudun ve o yuzden kilo vermemis gozukuyosun. Kiyafetlerinden falan daha iyi anlayabilirsin sanirim...

erkek arkadasim, kilo konusunda asiri takintili oldugumu soyluyor. derdimi ona da acamiyorum artik... icime aticam..

Plato diye dusunme, Spor etki edecektir bak gorursun... Hareketsiz olmak hic yaramiyor.

Ben AMA her zaman Spor yapiyorum. Yeni kas mi ilave oldu acaba, be ki de oyledir...

Plato diye dusunme, Spor etki edecektir bak gorursun... Hareketsiz olmak hic yaramiyor.

Ben AMA her zaman Spor yapiyorum. Yeni kas mi ilave oldu acaba, be ki de oyledir...

evet, bu zamana kadar verdigim kilolari sporla verdim; ki benim yememle kat kat geri almam lazimdi. hem de 1-2 beden inceldim guzel bi sekilde. spor kesinlikle cok etkili ve olmazsa olmaz.

bence kas kazanmissindir, her zaman spor yapiyosan. bi yag-kas oranina baktir bence

Baktirayim hakikaten bakalim ne cikacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…